Mycket på gång

 
Nu är ännu en måndag förbi. Det har varit en väldigt normal måndag förutom att jag och Amanda sura lite eftersom vi inte hade biljetter till 5sos. När jag kom hem blev det plugg och träning. Träningen blev väldigt lätt då jag inte orkade med något hårt pass. För tillfället har jag faktiskt rätt så mycket att göra och mina gärna håller på att sprängas. Så nu efter att jag har hållt på fixat och trixat hela kvällen tänker jag kolla på dagens avsnitt av top model och lie gamla avsnitt av någon serie. Vi ses baby!(Ingen som fatta? haha)

When you broke my heart, I deserved it because I should never have been so reckless as to give it you in the first place.

Ge mig sommar nu!!!
 
Min söndag började som vanligt med gymnastik. Efter det tog jag tag i mitt rum och så här rent har det nog inte sett ut på flera år då jag städa mitt skrivbord idag. Sedan så övningskörde jag idag, det gick väl sådär. Igår körde jag Hampus lilla volvo och idag körde jag mammas och pappas stora fiat så det var lite skillnad menmen. Sedan har jag gjort några utvärderingar till två kurser och intalat mig själv att det räknas som plugg. Serier och maaat har varit en stoooor del av min dag också. Nu är det läsa som gäller i min as gryma bok, judge me if you want to.

Lista, för att jag kan

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel ? Japp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Kärlek, nej. Att falla lite, ja.
Hur många har du varit kär i? Aldrig
Är du kär just nu? Inte kär direkt men... 

 

Tio frågor om dig själv.
Namn? Johanna
När fyller du år? 31 Oktober
Några piercingar? Beror på om örhängen räknas
Vad har du på dig just nu? jeans, stumpor, t-shirt, mössa och underkläder 
Vad tycker du mest om hos dig själv? I don't know... min handleder kanske? Haha ja lite konstigt 
Vad är du bra på? eh... i really don't know. att skriva dena lista på svengelska? Nej nu ska jag skärpa mig.
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj xx Men även mina vänner. 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Jag sover alltid själv så vet inte... tror nog själv.

 

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Ingen vet nog allt.
Vem är den roligaste av dina vänner? Asså, Malin skrattar ju hela tiden, men jag tror att Amanda och jag har lite mer lik humor.
Vem är snyggast av dina vänner? Alla? Haha, därför kommer min blivande pojkvän aldrig träffa mina vänner ;D

 

10 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Mycket olika... men övningskört till exempel
Vad ska du göra nu? Kolla skilda världar och skriva klart detta.
Har du gjort något dåligt idag? Övningskörningen gick väl sådär haha.
Vad har du ätit idag? För mycket 
Har du duschat idag? nepp, fast jag borde verkligen. 
Är du trött nu? Alltid trött
Vad händer idag? Söndagsångest, vad annars?

 SAKNAR MITT LÅNGA HÅR!!!
 

Annat.
Hur mår du just nu? Vet inte... Trött.
Är du hungrig nu? Nej, åt nyss
Vad är klockan nu just nu? 18:16
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Nyheter24, tubeplus, bloglovin, bloggen och bowelz.blogg.se

 

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? nej
Vilket är ditt favoritband/artist? Massvis men Taylor Swift, One Direction, 5sos och mm.
Vad gillar du för musik? Det mesta

 

Kärlek.
Är du kär just nu?  Återigen, inte direkt kär
Har du kysst någon idag? Nej !
När kysste du någon senast? Vet inte om jag någon kysst någon? Awkward.
Är du romantisk? Ja det tycker jag nog
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande vore inte fel men har ej tid eller pengar för det
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej.
Vem sov du senast bredvid? Min lilla björn Björne
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? runt 20-22 tror jag
Hur ska din tjejen/killen vara? Rolig och snäll


Lately, I've been losing sleep

 
Godkväll kära människor! På lördags morgonar brukar jag ju träna men jag orkade verkligen inte och kände inte för att tving mig själv att göra det så det blev ingen träning idag. Men istället övningskörde jag för allra första gången. Ska jag vara helt ärlig var jag lagom nervös men det gick bra. Annars så har jag suttit vid datorn, varit inne till stan och kollat in på en livestream som en trea i min skola gör som sitt gymnasiearbete. Men han har bara spelat typ, nothing special. 
Sedan stängde jag självklart ner allt på earth hour, hoppas ni också gjorde det. 
Aja, bye bitches(läs: lovies)

Dreamlight

 

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.


Min drog för tillfället

 
Jag är helt beroende av den här låten för tillfället, jag lyssnar på den 24/7.

Nya converse

 
Idag köpte mamma ett par skor till mig på Thuns. Självklart är det converse, haha. De är lite mer pastellfärgade i verkligheten sjukt snygga!

Våren är här och lyser frid på jorden

Vårkänslorna är 100%
 
Min dag har inte varit speciellt bra, jag har bara varit sjukt nere. Vilket jag varit sedan onsdags, förhoppningsvis så vänder det snart. Idag så var det ju skola och på fotografisk bild så hade vi först en trea som "lärare" och sedan fick vi fota när en klass spela lacrosse. 
När jag kom hem så satte jag på mig solbrillor, tog lite jordgubbar och satte mig i solen för att läsa. Jag satt och låtsades att det var sommar, haha, och försökte ignorera det faktum att jag hade jacka på mig.
Det bästa som hänt mig idag var att den officiella 5 Seconds of Summer accounten började följa mig!!!!! Blev så jäkla lycklig.

CAN'T BELIVE IT

 
IIIIIIIHHHHHHH!!!!! Asså, det här hände mig i eftermiddags och det gjorde verkligen min dag!!!!!!!!

Up and Down

 
Idag har inte direkt varit någon dålig dag med den har heller inet varit lika bra som de senaste dagarna. För en bra sak är att kortfilmen är klar vilket är såååå himla skönt. Men jag har också suttit och kollat min mejl hela tiden då jag väntar på två mejl. Ett mejl är om jag fått biljetter till 5sos konserten eller inte men nu har jag inte fått det tyvärr. Fast jag får ändå se dem när de är förband till One Direction, även om det vore kul att få se deras helt egna konsert.
 
Efter skolan så red jag. Idag red jag Decka för första gången. Decka och Jamille är de enda hästarna vars manke är högre än mig, så jag var liiiite nervös men det gick bra för Decka var sjukt snäll. 

Teen Wolf s03e24

Yeah, we’re okay.
Seriously, you think you just can leave??? Not okay bro!
 
Nej nu är jag så jävla förbannad! De sa att EN hjälte skulle dö. EN, inte TVÅ! Allison dog förra gången och då jag dem ju inta bara döda Aiden nu, EN hjälte skulle dö. Aiden hade precis blivit en av de bra, a good guy. Nej det här är inte ett dugg jäkla okej. Asså jag tänker bara upplysa alla om att Jeff Davis antagligen är Satan här på jorden.
 
Meeeeen en sak som var lite gullig var när Isaac och Allisons pappa kramade för att trösta varandra. jag älska den scenen. Och så visade det sig att Danny visste mer än vad man trodde. Man tänkte liksom att det var konstigt att han inte märkte något men så visste han allting hela tiden???????
 
Sedan vafan är det här med att Daniel Sharman tänker lämna serien!!!! Tänker alla överge Teen Wolf eller vad nu? Asså snälla Daniel, Chrystal har redan lämnat inte du också!!!!!! Dem tar liksom bort alla man älskar men låter Kate komma tillbaka! Kate är typ den enda i hela jäkla serien jag inte gillar och så får hon komma tillbaka!!! Så himla inte okej!
 
Sedan tänker jag bara påpeka att jag gärna skulle sett Sterek kyssas i slutet, just sayin'.

Teater

Oldie på mig och Adina!
 
Hejsan männsikor på denna jord! Jag blogga faktiskt väldigt tidigt idag för att vara mig, haha. Aja, när jag vakna i morse var jag på väldigt bra humör och jag blev på ännu bättre när det gick upp för mig att det är våffeldagen(one of the best days ever!!!!!!!). Första(och enda) lektionen idag var Estetisk kommunikation där jag och Amanda gjorde allting förutom skolarbete eftersom vi är as gryma och var klara. Efter lunch så åkte vi för att kolla på teater, den var bra men jag förstod inte riktigt vissa delar. 
 
När jag kom hem så gjorde jag någon videointervju för McDonalds som gick år helvete så dem kommer jag nog inte höra ifrån. Nu ska jag gå och göra mig iordning innan jag ska ner till hallen för att vara ledare och sedan dra på kickboxning! Bye cuties!

Bra Måndag

En bild från underbara Gotland! Ska kanske dit i sommar igen, lääängtar!
 
Hejhej! Idag vaknade jag verkligen på rätt sida vilket var underbart skönt och så har ju solen varit framme och vilket cokså skjutit upp mitt humör. Trots att jag var på bra humör idag på svenskan, jag och Amanda prata om massa olika men mest om 5sos(!!!!!) då Amanda nyligen fått en stor crush på dem(!!!!!). Asså det är så bra att jag mött Amanda för Adina och Malin ger aldrig min musik, mina böcker eller serier en chans. Fast Amanda har jag fått att börja kolla på Teen Wolf och nu har hon även fått en crush på 5sos.
 
Aja, efter skolan så har jag tränat och träningen gick sjukt bra. Jag sprang själv och jag fick mitt näst bästa resultat på den sträckan och mitt bästa på den sträckan på ett bra tag, så jag är så jäkla stolt. Sedan körde jag axel- och magpass som var sjukt jobbigt men jag klara det.
 
Nu hat det blivit Top Model Sverige och lite plugg och ännu mer plugg står på listan att göra innan jag sover.

Godmorgon!

Jag har märkt att jag tycker om att lägga upp mat, haha. Det här är iaf min frukost!
 
Jag ville önska alla en god morgon och en bra dag! Själv så har jag verkligen vaknat upp på rätt sida idag så nu ska jag göra denna dag bra.

Grattis Älskade Pappa!

 
Hejsan bloggisen! Min söndag började med att gratta min älskade pappa som blir 42 idag innan gymnastiken. Efter gymnastiken tänkte jag äntligen slutföra ett skolprojekt men nu verkar det som jag gjort en förbannat stor tabbe och jag hoppas verkligen att det löser sig. Sedan kom iaf gäster och så firade vi pappa. Som ni ser ovan hade mamma bakat och det är är en av gångerna hon bakat lite. Hon brukar baka minst 10 olika sorter, haha. Nu är jag förbannat trött och slits mellan att gå och lägga min några timmar tidigare än vanligt eller ha ett litet modern family maraton, jag tror nog modern family vinner asså. Aja nattinatti på er gullungar! 

Dream Big Or Go Home

 
"I'm sick of following my dreams. I'm just going to ask them where they're goin', and hook up with them later."
 
Nu tänker jag åter igen skriva ett kanske lite jobbigt inlägg men jag måste få skriva av mig. Ofta när folk frågar mig om vad jag har för drömmar svarar jag att jag inte vet men sanningen är att jag vill resa och bara inte bry mig ett skit, men jag väljer att inte säga det högt ifall det inte funkar. Ifall jag inte kommer dit. Jag är rädd för att folk ska börja trycka ner min drömmar för att de är "för stora" eller "för små". För tilfället drömmer jag även om att få åka som utbytesstudent, förstår ni hur kul och lärorikt det skulle vara??? 
 
Sammanfattningen av det kanske inte det bäst skrivna inlägget någonsin. Jag är trött på att vara rädd för vad folk ska tycka om mina drömmar och att inte kunna nå dem. Sluta aldrig att drömma och att försöka nå dem.

I dared you to kiss me and ran when you tried


Nice Friday

 
Skööön Fredag! Idag när jag vakna imorse stod jag inför ett lite jobbigt val. Antingen så fortsatte jag att sova och var ledig hela dagen eller att åka till fryishov för att köra livräddning och KANSKE höja mitt idrottsbetyg. Tillslut valde jag att åka in för då vet jag att jag gjorde mitt bästa för att höja mitt betyg. 
 
Sedan medan jag, Malin och Adina vänta på bussen köpte vi glass och njöt av vårvädret som kommit igen. Jag testade Magnums nya champange glass, inte speciellt god för att vara helt ärlig menmen... När jag kom hem gjorde jag en stor lunch då jag ätit väldigt lite till frukost. Ja ni ser min lunch här över, jag var så jäkla sugen på att baka scones! Sedan har jag varit på promenad med Charlie, varit ute och fotat självporträtt vilket gick för färligt, kollat ikapp Top Model Sverige och bara tagit det lugnt. Det har varit en rätt så skön dag trots att jag åkte inte till fryishov.

Who you are is not where you've been, you're still an innocent

I guess you really did it this time
Left yourself in your warpath
Lost your balance on a tightrope
Lost your mind tryin' to get it back

Wasn't it easier in your lunchbox days?
Always a bigger bed to crawl into
Wasn't it beautiful when you believed in everything
And everybody believed in you?

It's alright, just wait and see
Your string of lights is still bright to me
Oh, who you are is not where you've been.
You're still an innocent.

Did some things you can't speak of
But at night you live it all again
You wouldn't be shattered on the floor now
If only you had seen what you know now then

Wasn't it easier in your firefly-catchin' days?
When everything out of reach, someone bigger brought down to you
Wasn't it beautiful runnin' wild 'til you fell asleep
Before the monsters caught up to you?

It's alright, just wait and see
Your string of lights is still bright to me
Oh, who you are is not what you've been
You're still an innocent
It's okay, life is a tough crowd
Who you are is not what you did.
You're still an innocent.

Time turns flames to embers
You'll have new Septembers
Every one of us has messed up too
Minds change like the weather
I hope you remember
Today is never too late to be brand new
 
Vill ni veta en sak jag är så jävla trött på? Jo jag är trött på all skit i den här världen, för man kan inte ens öppna en tidning utan att se all den skit vi drar till den här världen... Jag har dock alltid tänkt att det är bara folk som har sådana förutsättnignar när de födds som gör all den här skiten men jag har nyligen lärt mig att även den snällaste, gulligaste och oskyldigaste människan du känner kan bli indragen i all skit. En människa jag känt har precis satt sig själv i skiten och gjort ett stort misstag men det är vad det var, ett misstag. Nu var det visserligen en hemskt misstag och han kommer få ta sitt straff för det men vet ni vilka som inte kommer få något straff? De som drog in honom in till all skit från början. Jag förstår verkligen inte hur man tänker när man tar och utnyttjar en så himla naiv människa. Vi alla är människor och gör olika stora misstag och så länge man ångrar sig ser jag inte varför man inte kan få en andra chans. Jag hoppas bara att andra känner på samma sätt när han tjänat av sitt straff.

TW

maybe some of them have bigger problems to deal with right now
 
 
 
 
 
 
 
Shit vad jag grät i det här avsnittet! Jag visste att någon skulle dö det här avsnittet men blev ändå så förvånad när Allison dog. Scenen när hon dog var sååå sorlig men sååå underbar. Hon och Scott var så fina tillsammans just då. Jag har även sett folk klaga på att Jeff Davis dödade Allison men Chrystal ville ju liksom inte vara med längre och då lät Jeff Davis henne gå. Jag tycker också att hon fick en värdig död, hon dog när hon skyddade de hon älskade, hon dog som en hjälte. Trots det så kommer jag sakna Allison as mycket då jag precis börjat gilla henne igen. Det finns dessutom en "positiv" sak med att det var Allison som dog, nu kommer Stiles antagligen överleva. Men asså så jäkla bra och sorgligt avsnitt! Jag vet inte hur säsongsfinalen ska kunna slå det här avsnittet.

Busy Busy Busy

Vi tog en liten födelsedagsfika efter skolan för att fira Malco (Malin för människor som inte förstår sig på min underbara humor)!
 Det alla gulliga människor skrev till mig på lektionen och om ni undrar vem som skrev Världens Bästa så var det Adina!!
 
Tjo breeee! Jag tänkte typ dra en nattblogg innan jag gick och la mig trots att jag borde lägga mig  NU! Fast det här med att lägga sig i tid har ju aldrig riktigt varit min grej. 
 
Aja idag har varit en rätt så skön med ändå väldigt upptagen dag. Först så hade vi Estetisk Kommunikation där jag blev forever alone eftersom personerna jag brukar hänga med där var sjuka!!!!! Dock fick jag ju mer gjort då än vad jag annars brukar få och jag är nääääästan klar med min sena uppgift, hehe. Men mitt i lektionen gick brandalarmet och då fick vi stå ute på konsetgräsplan i minus grader och frysa istället för att bli klara med våra arbeten.
 
Under lunchrasten filmde vi till vår kortfilm och vi har nääääästan filmat klart, haha. Efter lunch vad det mentorstid och då hade vår lärare satt upp lappar med allas namn på i klassrummet och så skulle alla skriva något positivt om personen på lappen. Ni kan ju se min lapp ovan.
 
Idag slutade jag ju halv två vilket var OTROLIGT skönt fast istället för att åka hem fikade jag, Malin, Adina och Veronica på Café Årummet för att fira att Malin fyllde 17 igår.
 
Jag kom hem tidigare än vad jag trodde och då tänkte jag att jag skulle hinna göra lite skolarbeten. Trots att det inte riktigt blev så då min super söta kusin var hos oss när jag kom hem och jag kände mig liksom tvungen att leka med gullungen haha.
 
Efter det var det gymnastik och kickboxning och så har jag även sett nya Teen wolf och dampinlägg om avsnittet kommer upp imorgon eller så skulle jag tro. Nu blev det här inlägget lite långt men om du orkade läsa hela grattis till dig! Aja sov så gott nu allihopa!
 
Juste jag träffade även en gammal kompis jag inte pratat med på väldigt länge när jag skulle till bussen för att åka till kickboxningen så vi hann bara prata en snabbis men jag tycker ändå att det är kul att snacka med kompisar men inte snackat med på ett tag.

Demi Lovato: Stay Strong

 
Jag tycker vekrligen att en av de människor man borde se upp till är Demi Lovato. Hon är verkligen ett bra exempel på att man ALLTID kan bli bättre. Jag tycker hennes dokumentär "Stay Strong" är så jäkla bra, jag har sett den att antal gånger och den kan ALLTID få mig att må bättre. Den påminner mig om att det alltid finns en väg till att må bättre igen, vägen kan vara olika lång med till slut så kommer du må bättre det kan jag garantera så länge du inte ger upp. Sedan så tycker jag även att Demi är sjukt snygg och skulle gärna få hennes utseende, alltid ett plus haha. Nej men Demi är verkligen ett as grymt exempel på bra role model.

So many books, so little time.

More oldies!
 
Hejhej! Min söndag börja som alla andra söndagar med gymnastik. Sedan har jag pluggat, kollat serier och varit på kalas för min lilla kusse. Nu sitter jag och intalar mig själv att det kommer bli kul i skolan imorgon... 

Teen Wolf

 
Heroes will die
 
Gaaaahhhh såååå braaaaa!!!! Veckans avsnitt av Teen Wolf av så hiiimla bra men endå jäkligt förvirrande... Men nej seriöst jag vill inte se säsongs finalen för jag vill inte att någon ska dö för jag älskar alla! Tänk liksom om Lydia dör eller ännu värre, tänk om Stiles dör. Nej jag kommer inte kunna komma över någons död. Nejnejnej, detta tillåter jag verkligen inte! Men en sak är lite kul och det är hur jäkla ovetande Danny är, han borde snart märka att något inte står rätt till haha.
 
Skrev det här i Tisdags!

I wanna make money while I sleep

Gammal arkivbild från när jag hade långt hår, saknar det lite för att vara ärlig...
 
Hejsan! Imorse när jag vakna så var jag inte så sugen på att träna men drog mig ut för en springtur ändå och kom hem HEL blöt då bilarna inte verkade veta hur blaskigt det var ute.. Väl hemma blev det ett lätt tricepspass. Resten av dagen har jag försökt kolla på lite serier då jag ligger långt efter i nästan alla min serier. Adina kom även förbi en stund så vi kunde filma till vår kortfilm.
 
Nu tänkte jag kolla på en film som min lilla babe Dylan är med i!!

Nytt

Köpte två nya böcker, jag har faktiskt läst Looking For Alaska men på svenska så nu ska jag läsa den på Engelska!!!
 

Bowling

Jag kanske inte är bäst på bowling men jag lyckades få 2 strikear iaf.
 
Efter skolan idag stannade jag i stan och gick runt och kolla och fixa nödvändiga saker. Sedan mötte jag upp min kära familj och vi åt på McDonalds. Vi åkte senare till fyrishov för att bowla och ja jag suger sjukt mycket haha. Nu är det Skilda Världar som gäller!

Gooodis!!!

Just nu sitter jag på min fotografisk bild lektion, jag var inte så sugen på att ha det först men sen fick vi veta att vi skulle få göra egna små budgetstudios och fota godis där. Haha, sen belönade vi oss med att äta godiset. 

Glass


Jag och Adina köpte glass idag efter skolan för att njuta extra av våren eftersom det uppenbarligen ska komma snö igen!!!

Idag har varit en väldigt normal skoldag även om mitt humör gått lite upp och ner. Men efter skolan åt jag och Adina glass, love it! 
Nu ska jag kolla lite Vänner och sova... Och juste IMORGON ÄR DET FREDAG!!!




Tjoooooo

Gjorde nyss en blåbär och jordgubbssmoothie. SJUKT gott!
 
Hejsan! Den här dagen har varit typ väldigt normal. Först var det skola och sedan blev det träning. Styrketräningen gick faktiskt väldigt bra men konditionsträningen gick däremot sämre, aja sådant är livet. Nu ska jag se om jag hinner göra lite engelska innan jag sussar.

Underbart!

Asså jag gråter nästan varje gång jag ser den här videon...

Bilder från gårdagens gymnastiktävling


Om du misslyckas med plan A, glöm inte att det finns 27 andra bokstäver i alfabetet!

 
Hejhej! Idag så var det ingen gymnastik imorse så jag passa på att träna, vilket var sjukt skönt. Annars har jag pluggat, läst och bara njutit av det super fina vädret. Det känns verkligen att våren är här!!!! Nu ska jag plugga lite till och ha lite mer söndagsångest. Vill inte till skolan imorgon!!! Vi ska ha argumenterande tal, är en aning nervös!!

Om ni missade vilka som var med igår


Mellofinal

Bildkälla: SVT
 
Jag är inte helt onöjd med vinnaren av mello. Självklart fanns det bättre men jag tycker Sannas låt var okej och att hon var värd att vinna sin sjunde gång. Lite synd tycker jag att Ace vara så nära men jag tror helt ärligt att hon är nöjd ändå så.
Jag är även lite ledsen att Oscar hamna så dåligt men det vägs upp av (ja nu kommer jag kanske låta som en hemsk människa menmen) att Anton förlora så hiiiimla stort. För jag hoppades mest på att Oscar iaf skulle slå Anton och jag trodde det skulle behövas en vinst för det eftersom Anton var favorit tippad men nej. Haha, ne men jag tycker verkligen inte om Anton. För jag tycker inte att han någon speciell röst och så är han inte snygg heller. Jag tycker att han är så jäkla lik Eric Saade och jag har alltid sett Eric som lite slemmig vilket gör att Anton också känns slemmig. Aja jag är inte helt onöjd även om jag tycker att Oscar kunde få komma bättre, men det skulle inte vara helt fel att få trösta honom... Hehehehe...

Gymnastiktävling

Min älskade lilla grupp!
 
Idag när jag vakna fick jag göra iordning mig för gymnastiktävling, jag gjorde även klart mitt argumneterande tal jag ska ha på måndag. Gymnastiktävlingen gick väldigt bra då vi fick ett guld! Jag är seriöst as stolt över barnen! Det tog sin lilla stund att komma hem då det uppstod lite strul efter men nu är jag hemma och äter middag. Snart ska jag till min morbror och hans familj för att kolla Mellofinal. HEJA OSCAR! Hade tänkt träna men det hinner jag inte så det får bli imorgon istället eftersom det ändå inte är någon gymnastik då. Aja nu ska jag dra ses!

Ny skrivbordsbackgrund

 
Heheh, just nu är jag inne i en Dylan O'brien period så igår satte jag ihop ett litet collage att som backgrund på datorn. Men ni måste ju erkänna att han är fruktansvärt snygg asså!!!

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door

Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind?
For me it happens all the time

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now
Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Guess I'd rather hurt than feel nothing at all
It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now

FRIIIDAY!!!!

Bilder tagna från Verco och Adinas Instagram!
 
DEEEET ÄÄÄR FREEEDAAAG IDAAAG!!! Idag är det fredag och det har varit en väldigt bra fredag. Vi hade aktivitetsdag så vi börja 10 vilket innebar att jag fick gå upp klockan 7. Men självklart jag vaknade kvart över 6 istället för att sova min extra timme. Jag låg däremot kvar i sängen till sju och försökte somna om vilket inte är lätt när man har en lillebror i rummet ovanför som inte kan sitta stilla. 
 
Iaf så började skolan 10 och så skulle den sluta 12 men den sluta 10 över 11. Jag, Veronica och Amanda hade träning och sedan åkte vi inte till stan och vänta på Malin och Adina som varit och badat. Efter det åt vi lunch på Max tillsammans då det här var Veronicas sista dag eftersom hon ska byta skola. Sedan hängde vi lite på stan innan vi åkte hem.
 
Hemma har jag gjort ingenting alls. Hahah, just nu är det let's dance som gäller sedan blir det nog film med min älskling, DYLAN O'BRIEN!!!

Inköp

 
Den här tröjan var mamma jätte snäll och köpte till mig på Gina Tricot när vi hängde lite på stan i Onsdags, minns inte vad den kosta.
Igår kom ett litet paket till mig som innehöll det här armbandet jag köpt. Jag köpte det från ett UF-företag i Stockholm. Jag tyckte det var as snyggt och så tycker jag om budskapet på den. Jag vet inte om de har något kvar att sälja men om någon av er är intresserade kan ni mejla [email protected]. De skänker även 25% av varje sålt armband till barncancerfonden.

TBT - Turkiet

 
Jag saknar Turkiet såååå mycket!!! Värmen, att bara kunna gå ner till stranden eller poolen och ligga där hela dagen, att äta massvis med mat, testa nya saker och shoppa! Seriöst jag vill tillbaka!!!!

Staaallet!

Jag bjuder på en sjukt gammal arkivbild i brist på bilder. Tror det här var sommaren 2012...
 
Hej! Idag så var det ingen skola men jag fick ändå bara en och en halv timmes sovmorgon för att jag skulle på utvecklingssamtal. Fast en och en halv timmes sovmorgon är bättre än ingen. Efter det hängde jag med mamma i stan och så åt vi lunch där. Efter det hämtade vi upp några från min klass för att vi skulle hem till mig och filma till vår kortfilm. Vi hann tyvärr inte så långt som jag hoppats och trott men vi hann spel in lite iaf.
 
Sedan fick jag äta och göra iordning mig för stallet. Det var så himla skönt att komma till stallet då jag inte varit där på 3, 4 veckor. Jag fick rida Jamille som jag bara ridit någon gång förr så det var en aning läskigt men det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Nu blir det lite plugg innan jag måste sova! Tjingeling!!

Hälsningar från mig och Jamille

Jag är medveten om att bilden inte är super men det är svårt att ta selfie med en häst med stort huvud.


Fettisdagen

 
Hejsan allihopa! Idag är det fettisdag!! Det har varit en rätt så skön dag då jag sluta 2 timmar tidigare (även om vissa anldeningar fick mig att önska motsatsen). Efter skolan har jag försökt mig på skolarbete som gick piss och så blev det kickboxningsträning. Jag kom hem tidigt för en gångsskull då vi slutade i tid idag. 
 
Idag ska man ju egentligen äta semla och jag brukar göra det men för att vara ärlig så är det egentligen inte riktigt min grej så mamma köpte något som ser ut som weinerbröd men hette något annat. Aja nu ska jag kola serier och ääääta! Hejhoppgalopp!

Forever 21

Jag har typ blivit beroende av att kolla på Forever 21s hemsida. Allt är så jäkla snyggt och billigt. Jag funderar starkt på att beställa därifrån när jag får pengar.

Resultat

 
Jag har varit väldigt trött idag och har helt enkelt inte jobbat så mycket i skolan som jag borde gjort. Men efter skolan så var jag ute och sprang med Hampus och blev så jäkla trött. När jag hade sprungit klart så var jag stolt och när jag kolla tiden och det hade blivit 4 minuter bättre än sist blev jag ännu stoltare. Sen så körde jag ett jätte lätt armpass då jag har kickboxning imorgon då vi skulle köra hårdfys. Jag ska göra om mitt styrkeschema lite då det inte passar så bra för tillfället. Men nu ska jag fixa lite smått och sedan soooova!!!

STEEREEEK!!

We're drunk on a boat in San Diego... What could they expect? - Tyler Hoechlin

 
LOVE THEM!!!!!

Come hell, Come high water

Det här är inte de dåliga nyheterna jag fick idag men är det här sant kommer jag typ ha ihjäl någon, hehe. 
 
Idag så fick jag en timmes sovmorgon men bara för de vakande jag as tidigt. Fast du kunde jag verkligen chilla och kolla film innan gymnastiken börja. Efter gymnastiken så har jag tagit en lång promenad med mamma och Charlie och så har jag fixat med grejer som behövt fixas. Dagen har varit rätt så bra förutom nu på kvällen då jag fick lite sämre nyheter... Men aja det är bara att dra upp sig själv och fortsätta.

Sanningen

 
Ni borde verkligen kolla in den här kortfilmen, det finns säkert folk som sett den tidigare men jag tycker fortfarande ni borde se den igen. För visst kan vissa kanske se det som gorvt men sanningen är att det här är så det ser ut på de flesta ställen. Det är så hemskt, att man kan uppfostra sin barn på det här viset eller ens tycka på det här viset. För man älskar väl sitt barn no matter vad, eller jag anser att älskar man någon spelar något annat ingen som helst roll. Men jag tycker helt enkelt att alla bara borde kolla och förstå. 

You push on me I'm going to push back harder

Så jäkla bra låt och Hayden Panettiere är underbart bra!!! I'm in love!
 

Första mars

Mobilbild eftersom det var den enda bilden jag fick på min kusse som fyller år idag.
 Jag följde även med när de skulle ta in hästarna, de här är inte deras häst men det var den enda hästen som faktiskt kunde stå stilla. Hästen heter Tango.
 
Jag har tyvärr inte hunnit med så mycket idag. Jag har tränat och varit på kalas för min kusin som blir 14 år. Jag tycker verkligen inte om att lördagarna gå så himla snabbt. Det är inte rättvist. Aja nu är på film som gäller!!

Tränings fashion

1 || 2 || 3 || 4

If you're going through hell, keep going




RSS 2.0