I'm a fucking happy girl!

Förlåt för språket på rubriken men jag svär ofta så ja :) Jag tänker hålla er lite på halster lite till varför jag är så glad. Idag så har det vart typ en vanlig skoldag. Jag borde förbereda en debatt till i morgon för jag är liberal, Malin Socialdemokrat och Adina Konservativ. Anledningen till att jag är så glad är för att idag har jag fixat så att jag kan använda bara min iphone och inte både den och min vita samsung. Så nu kanske ni får blogginlägg medan jag är i skolan eller på morgonen.
Malin och Adina, jag har fortfarande mitt gamla nummer.

Dagens outfit



Strumpor - H&M | Leggins - H&M | Shorts - H&M | Tröja - BikBok | Armband- Fick av moster | Klocka - Guldfynd | Basketskor - Skopunkten | Skosnören - Stadium

GRATTIS PAPPI (i efterskott)

Stort grattis till min pappa i efterskott! 40år gamla man.

ÄLSKAR DIG :)<3

The Hunger Games

Igår såg jag Hungerspelen med mitt lilla tjejgäng och några till. Jag och andra Johanna var de enda som inte börjat läsa böckerna. På dem verkade det som att böckerna var bättre än filmen. Så ska läsa böckerna sedan. Men filmen var i alla fall as grym. Ärligt talat är den bättre än twilight. Den får 10/10 av mig. Den rekommenderas VERKLIGEN!





RUE!!!!!

Like her shirt.

ÄLSKAR GALE!

GLAD VÅFFELDAG!

Ja idag är det våffeldagen, mumsigt. Idag skulle jag till kyrkan för att sjunga med min konfa grupp men det hade blivit inställt så satt där helt i onödan. Efter har jag bara suttit hemma och sett på olika serier. Igår såg jag filmen the hunger games, berättar mer sedan. I fredags hade vi 40års kalas för min älskade pappa, kommer ett försenat grattis inlägg till honom senare. Jsut nu ser jag på bulldogg.

Bilden är tagen från google.

Skriv ALDRIg namnet på den du gillar i din spanska bok

Haha, att det blev kaos på sista lektionen berodde det på att en tjej i min klass i gillar en kille och vissa killar blev intresserade. Sedan kom det fram att jag hade skrivit namnet på den jag gillar i min spanska bok så då ville killarna ha den men jag rev ut halva sidan där namnet stod och rev det i bitar och så forstsatte vi att hålla på så. Det jobbigaste var att de visste vem den andra tjejen gillade så det blev riktigt intresserade av vem jag gillade. Haha, jag och den andra tjejen gick runt och sa att vi hade hållhake på varandra. Haha, världens roligaste lektion med världens roligast klass.

Hittade ingen bild som passade.

Grattisvideo


Tidigare denna kväll la jag upp grattis videon till mina några av mina bästa vänner som fyllde år (Malin) 17 och (Adina) 20 Mars. Men kvaliten var så dålig så ändra den och tycker att den är bättra nu. Hoppas ni gillar den.

Lazy day

Hejsan, ja idag är det en lazy day ungefär. I skolan var det först bild som jag älskade förr men vår nya bild lärare har sabbat allt. Efter det var det hjärtlungräddning vilket var kul. Sedan hade jag spansks och so. Sedan var det lunch. Lasagne (stavning) efter det var det engelska vilket slutade med lite lekar. Ni kanske märker att vår klass leker mycket. Sista lektonen var So men vissa skulle göra nationeltprov så läraren var inte där. Så det blev lite kaotiskt, ska skriva ett lite inlägg om det. Efter så har jag bara latat mig och hjälpt till hemma. Ska snart in i duschen.

Går inte att ladda upp bild, ledsen.


GRATTIS ADINA (i efterskott)

Haha, jag är duktig att lägga ut sådana här inlägg dagen efter. Men iaf GRATTIS ADINA 15 år, hoppas du hade en wonderstruck dag och att du was enchanted to it.

Vet att det är dålig upplösning!

Mina sötnosar!

Adina och Eve, tycker bilden ser cool ut :)

BIG SMILE AND ALWAYS HAPPY! De orden beskriver Adina bäst!

När vi skulle se New Moon på bio :) Första gången jag gick på bio med en kompis :))

The time of my life <333

Senare ikväll eller imorgon kommer det upp en video för att hylla min kompisar som fyllt år de senaste dagarna!

Vanlig skolaaaaaaaaaaaaaaa


Fotade den när vi skulle haft photoshooten. Malin och Adina skicka er bilder när någon av oss är med!!!!!!! Jag ska skicka mina i kväll och jag vill inte att det blir som det brukar att jag skickar långt innan er!

Tjabba, först hade vi språkval vilket var kul för jag och Erika skulle läsa upp en dialog för vår lärare men vi gjorde den som en liten teater. Haha, det var skitkul. Efter det så var det matte som en av våra rektorer var med på. Det var läskigt men som tur behövde jag ingen hjälp för algebra är hyfsat lätt oftast. Sedan hade vi rast och sedan No, no:n var okej men i slutet lekte vi. Älskar vår lärare som låter oss leka ofta. :)
De sista lektionerna var musik som vi också lekte på och sista var elevens val där jag inte jobbade alls.
Efter har jag bara latat mig fast jag tänkt ut och springa.

Vinn nagelgrejer!


Var med och tävla om 2 nagelhjul och 3 klistermärksark hos Hanna. Tävlingen sponsras av Heartshop. Så dra in HÄR eller klicka på bilden så kommer ni direkt till tävlingen.

GRATTIS MALIN (i efterskott)

Jag tänkte bara gratta min underbara kompis som fyllde 15 år igår. Förlåt för att jag inte gjorde detta igår men ändå. Hoppas du hade världens bästa fördelsedag! Kramisar!

Girl halloween.









Saknar sommaren 2011


Before I die


SUNDAY

Idag är det söndag och jag vet att jag är usel på att blogga men jag göra som jag alltid gör, skyller på skolan. Idag så gick jag till kyrkan men ingen annan konfirmand var där. Men jag slapp hjälpa till. Så jag och mamma stack ut under nattvarden. Pappa kom förbi med Oliver så skulle vi åka hem men Oliver ville inte sitta i mitt knä och ja lite sådant. Haha, det är en lång historia. Just nu ser jag på Lyckan i L.A. Det är sådär men dagens Pretty Little Liars var BÄST!
petronella
Haha so true. Eller ja iaf i min familj. :)

Tack älskade moster

Hej, idag har jag gått i skolan som vanligt. På musiken skulle vi skriva dikter som vi kanske ska göra till riktiga sånger. Efter skolan drog jag, Matilda, Mathilda, Mathilda och Evelina hem till Evelina. När vi gick till konfan gick vi med två andra killar. Konfan var väl okej som vanligt. Jag gick med Matilda och Mathilda nästan hela vägen hem. När jag kom hem hade min älskade moster lämnat en present till mig och godis till alla grabbarna (tror jag) utan anledning. I paketet var det Breking Dawn som släpptes idag och ett Breking Daen armband och en Breaking Dawn nyckelring. Inte ett lika stort paket jag fick i julklapp 2010 med Eclipse boxen men ändå. Jag hade inte råd att beställa BD nu så jag hoppades att få den i påskpresent men ist fick jag den av min underbara moster Anna-Greta. TACKAR SÅ HIMLA MYCKET!


Video!


Här är videon jag lovade er!

Godmorgon, godmorgon fåglarna sjunger glatt godmorgon i kör

Godmorgon alla! Idag är det Lördag, så himla najs. Idag ska jag försöka ut att springa och sedan inte göra ett jävla piss. Har inte haft en sådan här dag på 300000000000 år. Sitter fortfarande i pjamas och funderar på om jag ska äta glass. Hoppas ni också får en bra dag. Jo förresten jag ska göra en sak idag och det är att fixa disken haha.

Vill åka!

Dagens vill ha


VILL HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allt fler barn i slum och fattigdom när städer växer


Den traditionella bilden av fattigdom har tidigare ofta hämtats från en lantlig miljö. En ny rapport från UNICEF visar att det växande antal barn som lever i städernas slumområden hör till de allra mest utsatta och missgynnade. De är berövade de allra mest grundläggande rättigheterna när det gäller hälsa, utbildning och utveckling.

När städerna växer glöms barnen bort, och allt fler tvingas bo i fattiga slumområden utan sjukvård eller skola. Hundratals miljoner barn lever på detta sätt idag.

Jag stödjer UNICEF genom att vara ”Bloggare för varenda unge”. Genom att publicera detta bidrar jag till att förändra utsikterna för dessa barn. Hjälp mig genom att gilla och sprida detta inlägg. Har du en egen blogg? Bli bloggare ”För varenda unge” här: http://unicef.se/sprid-budskapet/bli-bloggare-for-varenda-unge och lägg upp detta inlägg du också!

UNICEF arbetar för att förbättra livet för barn som får sina rättigheter kränkta varje dag. De arbetar tillsammans med myndigheterna för att bland annat stärka hälsovårdssystem, bygga ut skolväsendet, sociala skyddssystem och förhindra att barn hamnar på gatan eller i tvångsarbete.

Läs mer på UNICEFs hemsida: http://unicef.se/nyheter/allt-fler-barn-i-slum-och-fattigdom


Dagens bilder/skämt

Haha, här kommer en massa roliga twilight bilder. Även om ni inte gillar twilight så kommer ni älska dessa!!!!!!!

Inte super kulig men ändå!!!!

HAHAAHAHAHAHAHAAHA!

HAHAHA!

Har sett denna typ 1000 gånger och den är så jäkla rolig. För er som inte vet så kan Jasper styra folks känslor.

Haha, fett rolig!



Hahaha

Hahaha!

Hahaha!

Hahah


Källa1
Källa2
Källa3
Källa4
Källa5
Källa6
Källa7

Fredag=glad Johanna

Ja, idag är det Fredag. Alltså sista praodagen vilket är synd för att det betyder att det är skola på Måndag. Praoen har vart hyfsat kul och mycket bättre än skolan.  Idag så fick jag gå upp kl.7 fast jag inte åker med bussen försän 9. För jag behövde gå till tandläkaren, det gick bra. Efter det gick jag hem åt frukost och latade mig. Sedan drog jag till bussen. Efter det var det en vanlig dag. Jag åt lunch på ett italienskt ställe själv, har tyvärr bara 30 minuters lunch. När jag skulle gå så gick jag lappen jag skulle lämna till skolan där det står omdäme om mig och så fick jag en orkide super fin. Pappa skjutsade hem mig och sedan har jag bara slappat, vart ute med Charlie. Tänkte ut och springa men allt blev så sent så jag tar det imorgon istället. Istället för att springa så sitter jag och äter godis. Det var en tjej som sjäg Love Story (Taylor Swift låt) på the Voice Sverige, har ine hittat någon video men lägger upp den om jag hittar en.

CUTIIIIE!!!!!!

Praoooooooooooooooooooooo

Ja idag var det prao, jag proade på blomsterhallen. Det var hyfsat kul. I slutet hade de knappt något jobb åt mig. Imorgon ska jag luncha med mamma. Kommer bli najs.

Bleka jag mitt i sommaren.

Malin och Adina vi behöver ha photoshoot snart!!!!!!!

Vad tycker ni om Internet Exlporers nya design?

Imorse så när jag kom in på internet såg jag att de ändrat designen så nu ser det mer ut som Google Chrome. tycker att det är sämre nu för jag det är en anledning till att jag inet använder Goggle Chrome för tycker inte om designen.


Godmorgon kära älsklingar

Godmorgon igår eftermiddag kom jag hem från undersvik. Jag hade fett kul p.g.a. att jag har en så kulig konfa grupp. Mycket kärlek till dem.  Jag har tagit LITE bilder men sedan finna det andra som tagit så kanske får ta från dem :) Idag ska jag på prao så har en lietn sovmorgon. Så himla skönt. Nu ska jag i alla fall göra iordning mig och sedan dra in till stan. Föresten tack till Adina som bloggade medan jag var borta och förlåt för alla fruktansvärda bilder hon la ut :)


Lite musikunderhållning


 Molly Sandén - Why am I crying
 Melodifestivalen 2012


Den bästa låten i finalen, enligt mig. Bra melodi, bra röst, fin text, min stil = good! Efter den här kommer Loreen med Euphoria, Lisa M med någonting och Ulrik Munther med Soldiers :))

// Adina

Bildbomb - Johanna

Tjenare! Adina här, ägaren till www.erikzzonz.blogg.se :) Johanna är som skrivet i fjällen för tillfället, så här kommer lite text från mig!
 Nu, när Johanna är borta, kan jag ju passa på att visa några bilder på Johanna från mitt bloggarkiv. Kan ju vara intressant ;) Se och njut!



 På Fredax för några veckor sedan - SVULLOKVÄLL.



 Innan hemfärd från Fredax




 Romme - februari i år



 27 Oktober 2011 - Twilight Fan Event.



 Förra året då Johanna fick i present av oss att få träffa Chris Medina, få hans skiva och autograf på den :)



 Påväg för att se Eclipse förra året.



 Höstas förra året för att hämta biljetterna till Twilight Fan Event.







 En översovning förra året då vi bestämde oss för att sminka varandra :P





 I skolan.



 Ja, vad ska man säga?



 Tvätt AB eller något kallade vi oss ;) Det var för ungefär två år sedan, då vi var lediga från skolan för att tjäna in pengar till gott ändamål.



 Happening 29 Oktober 2010


Ja, det finns miljoner bilder till att lägga upp. Det gäller bara att jag ska orka det, och ni orka se på dem ;)

Inte hemma

Tänkte bara meddela att 16.00 idag så drar jag till fjällen med min konfa. Fett kul, men jag har inte hunnit gjort något tidsinställt inlägg så kanske ber Malin och Adina att blogga. Hoppas ni har det bra :)




RSS 2.0