Teenager post


Victoria's Secret

Jag har tittar igenom Victoria's Secrets rea och SÅ SJUKT SNYGGA SAKER ASSÅ!!! Jag bara vill ha!!

Day 22 - Your shoes

Jag har 4 par skor men detta är min favvosar för jag älskar converse :)

Vet inte

Ja idag kommer jag nog bara sitta hemma. Haha kul va? :)
En misommar för två år sedan, då hade vi haft charlie i typ 3 dagar :))

Day 21 - Reflection


Summer

Ja idag så vat jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är ju iaf fint väder ute så kanske vara ute eller något sådant. :)

Day 20 - Someone you love

My best friends xxx

Both of Us

TITTA!!! DEN ÄR HELT UNDERBAR!!

Cutest couple ever <3

Asså Louis och Eleanor är så sjukt söta tillsammans! <3 önskar jag var hon :)

Day 19 - Sweet

CANDY <3

Spruta

Idag har jag gjort inget hittills men halv 3 så ska jag ner till vårdcentralen och ta andra sprutan för livmoderhalscancer.

Day 18 - Something you bought

Tröjan på denna bild har jag faktiskt köpt. Haha, hade svårt att hitta bild på något.

ERIKKKA!

Hejsan, idag vaknade jag ganska tisigt för jag vknade för typ 5 minuter sedan. Idag ska jag hänga med Erika kommer antagligen bli fett kul. Tänkte ta med kameran fast batteriet är slut så blev inte riktigt så.

Humor

Ja nu tänkte jag lägga upp lite av mina favvoskämt, jag vet att jag har bäst humor :))
Det var en brunett och en blondin som körde i 110km/h.
"Är polisen efter oss", sa brunetten.
"Ja", svarade blondinen när hon tittat efter.
"Har de blåljusen på?" Frågade brunetten.
Blondinen tittade bakåt och svarade:
"Ja. Nej. Ja. Nej. Ja. Nej..."
Haha jag vet fett kul. :))
Bellman var ute och gick men plötsligt kom en kille fram och frågade:
"Hej, vad heter du?"
"Bellman utan z"
"Va?"
"Bellman utan z."
"Men det finns inget z i Bellman."
"Nä, det är ju det jag försöker säga."
Vet att min humor är bäst, ni behöver inte säga det. :))
En cowboy och hans häst satt  och spelade poker. Plötsligt började hästen äta på korten.
Cowboyen frågade:
"Varför äter du på korten?"
"Det är ju klöver."
Det var de sista skämtet :))

Day 17 - Water


Imagine

Bara tänk! WONDERFUL!

Stan

Tjo allihopa! Jag vaknade nyligen av mamma och nu ska jag följa med henne och smågrabbarna till stan. Jag måste bara upp och få i mig lite frukost först.Vi får se om jag får med mig något hem :)))
Fotograf: Jag | Modell: Jag | Citat: Nalle Puh

Up all night

GRRRR!!

Midsommarbilder

Music is my life <3
Vet att jag är blek!!
ÄLSKAR ARMBANDET för det går att använda till det mesta :)
Min hund älskar att bada han badade typ 90% av tiden vi var hos min morfarssommarstuga på midsommar :))
Bror min solar...
Vi åt meeeeelon :))
Killarna fiskade :))
Min bondbränna ser ännu värre ut nu haha :)
Hampus snodde min kamera.
Blev inte så nöjd med denna bild.
Vi åt grillat :))
Mommi :)<3
Jag tog egentligen över hunder bilder menmen :))

Day 16 - Morning

Ja vad ska man säga.... Älskar min pyjamas med HATAR HÅRET!!!

Morning

Idag kommer jag nog inte göra ett skit för att väder suger!!!! Vill så sjukt gärna ha bra väder men aja jag får väl helt enkelt stå ut.
Från en happening, haha tog en stund för mig att fatta det haha :))

One Direction dreams! <3

Ja jag är lite smått beroende av dessa fem killar!! Det som är kul att första gången jag hörde om de var på twitter men jag struntade i det efter det så tvingade Erika mig att lyssna på en låt som jagh blev förälskad i och lyssnade sedan på flera låtar. Sedan en dag så la någon upp en bild på dem på twitter och jag kollade och så insäg jag att de hade allt för de sjunger bra, har bra låtar och är SJUKT snygga!!

TRÅKDAG

Ja idag har jag suttit i pyjamas fram till typ 4.  Haha, för att väder har varit piss och jag har inte haft ett skit att göra. Det som händer sådana här dagar är att jag sitter vid datorn och tv:n och äter massa skit. Men ibland äter jag faktiskt nyttigt om vi inte har onyttiga saker hemma. Tänkte ut och springa men när man sitter i sovan och äter godis så känns det så sjukt mycket bättre. Haha, vet att jag låter som värsta fettot nu men who f***ing cares.
Typ världens bästa dag EVER!!!!!

Länkbyte

Nu gör jag ett länkbyte med två tjejer som Maja och Maja, deras blogg är http://bedersen.blogg.se. Den är jätte bra för den handlar om deras vardag men en av tjejerna skriver på One Direction noveller som är riktigt bra. Jag tror hon skriver på sin tredje nu och jag tycker att ni borde in och titta på deras blogg.

Midsommar

Idag är det midsommar! Igår kom jag hem från ridlägret men orkade inte blogga. Idag ska jag till min morfar sommarstuga, det kommer bli fett najs. Tar med mig kameran :))

I'm dacing alone


Love


Ursäkta för mitt hår...



"Love is the ultimate healing force.”

Dogiie


Älskar min vovsing :)

Gräs vet ni, det är ju såå gott :))
Charlie gillar inte att titta in i kameran fast man ber honom.

Skolavslutning

Här kommer några av de få bilder jag tog på min skolavslutning.

Jag och mina älskade bröder som också hade avslutning samma dag :)

Love u gurls <3

Så här såg kramkalaset ut med vår lärare som slutar...

Hon öppnar muggen hon fick av oss. Det var tup en tredje del av bilderna men alla är typ lika dana. Aja så såg min gråtavslutning ut och nästa år kommer jag antaglien också gråta för att då slutar jag nian...

Ridläger

Nu ska jag snart upp och packa och göra iordning mig inför ridlägret. Jag har gjort så att det kommer tidinställda inlägg iaf på Måndag och tisdag men jag ska försöka fixa det till onsdag och torsdag med.

ÄLSKAR DEN TEXTEN!

Day 15 - Happiness


Det är sjukt svårt eftersom jag har så mycket som t.ex. vänner, familj och musik. Men nu tar jag nog familjen. Jaha hur ska jag säga detta... ni är STÖRDA! Haha för att jag har lärt mig att man aldrig ska ta med sig någon man älskar hem förrän man är säker på att han kommer stanna. Ni är sjukt irriterande och ibland vill jag bara skrika och sticka för att jag blir så sjukt arg. Men även om jag känner så ibland så älskar jag er. För att ni kan vara störda men ni kan samtidigt helt underbara och roliga.Jag älskar er verkligen! <333

Justgirlythings








More than this


ÄLSKAR DENNA LÅT!! Har gråtit hela morgonen till den. Wonderful (L)

Rubriklös

Jag har ingen rubrik alls!! Idag så tänker jag bara slappa najs va? :) Imorgon så ska jag på ridläger till Torsdag. Så kanske kommer lägga upp tidsinställda.

So true :)

Har ingen rubrik

Idag så gick jag upp 7 igen följde med Oliver till simskolan efter det tog jag honom till fritids. Efter det så tog jag en springrunda sedan slappade jag till 3 då jag gick en timmesrunda med Charlie :))

Detaljer och ny inköpt


Haha, ville testa fota detaljer på min outfit som är precis samma som igår :))
Hehe lite olika storlekar... Men detta tränningslinne hade min älskade mamma klickat hem och det kom idag. Äntligen lite nya träningskläder för de jag har är ÅR gammla. Sedan tänkte jag att det var över en månad sedan jag tränade så får göra det imorgon :))

Day 14 - Something you're reading


Detta är denna jag det jag läser när jag väl får tid :)) Har haft så sjukt mycket i skoaln men ska nog läsa mer nu på sommaren :)) Jag blev faktiskt nöjd med att fokuset hamnade på texten :))

140612

Jag kom inte på någon rubrik typ hehe :)) Idag så gick jag upp 7 för att sedan dra ner med Oliver till simskolan efter det tog jag honom till fritids. Just nu fundrerar jag på vilken lunch jag ska äta, blir väl antagligen lasange(stavning).
Haha, Erika och Adina bara sitter där medan jag rockar loss :)) Malin har tagit bilden med Adinas kamera. :))

Day 13 - In your bag


Bara massa skolsaker jga varit för lat för att plocka ur :))

Dagens outfit


Tröja - tror H&M | Shorts - tror H&M där med :))

Vet att bilderna suger men detta hade jag på mig i alla fall :)

Första sommarlovsdagen

Första dagen på sommarlovet har varit slapp. Först så sov jag till 12 och sedan så drog jag ner me mamma och små grabbarna till landbadet och badade och solade. Efter det så drog jag ner till Ica och köpte nya Julia Stars tidningen om One Direction. Sedan har jag bara slappat. Jag har också kommit på att jag vill ha två tatueringar en på underarmen och en på sidan av magen. :)
Tror att bilden är tagen av Adina :)) Jag biler ju SÅ bra på bilder, eller inte :))

Inspiration


Alltså jag vill bara ha insperation och sedan dra ut och fota och göra detta till den bästa sommaren EVER! Just därför surfar jag runt på weheartit sen bästa sidan om du vill ha insperation. Men jag vet inte om den här sommaren kan bli den bästa ever efter som mina älskade bästisar är så duktiga att boka upp sid när jag är lediga och vara lediga när jag är borta men man får göra det bästa av det.

SOMMARLOV

Idag runt 10 tiden fick jag SOMMALOV!!
Efter det så samlades vår klass i klassrummet och när Erika (vår lärare som ska sluta) kom in fick hon sina presenter vilket var en mugg som egentligen skulle ha texten "världens bästa lärare på men vi hittade ingen så vi satte på en papperslapp och sedan en bok med texter från alla i klassen. Sedan blev det kramkalas.
Efter det så hämtade vi en bild på erika som vi fick av en annan lärare, den var fett kul.
Sedan sa vi hejdå till Erika en gång till och då började Erika(inte läraren) gråta så jag skrattade åt henne sedan började Adina gråta och skrätta då började jag göra samma sak. Efter ett tag så började Malin också göra det.
Sedan när vi sagt hejdå en sista gång till Erika skulle vi dra men då började Erika(icke lärare) blöd så då gick vi till toaletterna där vi alla böjade skrattgråta igen. Tillslut så slutade vi och drog hem.
Sedan har jag bara slappat. Jag tog även några bilder som ni kanske får sedan :))
 
Jag vet att bilderna är olika stora... Men jag jag kände för att få lite sommar inspiration eftersom man inte direkt får det av vädret så tog lite bilder från weheartit.

Klassensdag

Idag så hade vi klassens dag i skolan och först tänkte vi åka och bada men sedan bestämde vi att vi skulle se på film istället och det var bra för att idag har det skiftat från fint till regn och åska. Vi såg på tre filmer, lejonkungen, sanctum och insidious (tror jag den hette). Den sista nämnda var bäst, det var en skräckfilm och alla var skit rädda. Fast jag skratta ibland och så en gång kom jag på mig själv med att skrika och det brukar jag inte göra till filmer. På andra plats kom min favorit disney film, lejonkungen. Sista kom sanctum för att ibland fattade jag inget. Snart så ska jag börja fixa till skolaslutningen imorgon.

Färgar håret

Tjo på er alla! Sitter här och färgar håret. Ska sköjla ur färgen om 20 minuter, tror inte att ni får någon bild på hur det blev förrän imorgon för har det torkat ordentligt och jag kan se vilken färg det verkligen blev. Men ni ka få en bild på mig just nu iaf :))

Day 12 - Close-up


2 days left

Tjena mittbena! Idag är nog också bara en slappdag och det är typ två dagar kvar sedan är det SOMMARLOV!! Fast jag önskar att vädret kunde bli bättre. Just nu sitter jag och slappar. JAG VILL FÄRGA HÅRET NU ELLER SÅ DÖR JAG!!!
VÄNTAR FORTFARANDE!!

Testar

Just nu testar jag nya blogg.se. Det är SJUKT annorlunda men jag gillar det faktiskt lite :)) haha just nu sitter jag i alla fall att titta runt för idag så slappar jag bara. Igår så var jag servetris på niornas avslutning det var väl kul.
En HELT över redigerad arkiv bild men tröjan jag har gillar jag så måste fan ta och leta upp den :))

Nattinatti

Tänkte bara säga godnatt och lägga upp en bild på mitt nyklippta hår. :))


Konfirmation

Nu tänkte jag lägga upp väldigt sena bildern från min konfirmation den 26 Maj. Jag har inte tagit de flesta bilder, jag skriver vilka jag tagit och om det inte står att jag fotat den ha min pappa eller mamma fotat.

Jag innan :)) (tagen av pappa)

Söta Oliver :) (tagen av pappa)

Hampus tjej Lovisa :) (tagen av pappa)

Jag i kyrkan och alla lockar hade typ försvunnit. (tagen av pappa)

Jag samlade in kollekt och fatta vad nervös jag var att jag skulle smälla till någon, för jag råkade smälla till någon på övningen samma dag haha :)) (tagen av pappa)

Vi som samla in kollekten skulle även välsigna och jag och en kille som heter Simon stod vid en utgång och gjorde det. (tagen av pappa)

Vi tågar ut ur kyrkan. (tagen av pappa)

Tror att det är nästan hela min konfagrupp, vi är ganska många. :)) (tagen av mamma/pappa)

Haha, hatar bilden men mamma lyckades få tre bilder och på de andra två så pekade jag antingen fuck you mot Hampus eller så pratade jag. Ofta har jag dagar då jag inte har lust att vara med på kort och detta var en sådan dag :)) (tagen av mamma)

Hampus och Lovisa tillsammans (tagen av mig)

Jag och min älskade kusin :)) (tagen av mormor/moster)
Det var några av alla bilder haha, hoppas ni inte tyckte att det blev för mycket.


Day 11 - Where you sleep


(vet att bilderna är dåliga men jag har inte så bra lyse i mitt rum och rummet bredvid.)

Bild 1: Det är en bäddsofa som jag sover i (utan att bädda ut den) på helger och lovdagar för i det rummet finns det en TV och jag gillar att ha TV:n på när jag ska sova.
Bild 2: Är min obäddade säng som jag sover i alla vanliga skoldagar.

Teenagerpost

     
     
     
     
     

Fotbollsdag

Idag har vi haft fotbollsdag i skolan, jag var också duktig och var med. Vi kom till kvartsfinal där lärarna slog ut oss. Efter det tog jag en snabb dusch och drog ner och klippte håret. Nu ska jag bara försöka fräga håret innan skolavslutningen.

Vill ha!!!!!!!!!!!!

Starships were meant to fly, hands up and touch the sky

Idag så kommer jag antagligen bara ligga hemma och slappa. Ni vet man måste ju ta vara på lovdagarna :))  Nu vet jag även vem A är!!!


Svar på kommentar

Ja, jag fick kommentarer att det inte gick att se från bloglovin och inte att kommentera. Men jag tror jag har fixat det för nu funkar det i alla fall för mig. Hoppas det funkar för er med. :))

(GAMMAL BILD) Ville bara ha en bild med :))

Day 10 - Childhood


<3

Student och städning

Idag har jag sluppit skolan för om man ville kunde man jobba och känna ihop till 200kr till någon skola till Zimbawe (stavning). Så jag har städat lite och snart ska jag på min kusinsstudent. Hoppas ni haft en bra dag :)

Sista vanliga måndagen

Idag så har det varit en slappsag förutom att första timmen hade vi en muntlig persentation som gick PISS!! Just nu slappar jag bara.

ÄLSKAR DENNA MUSIKVIDEO!

Ny design

Som några av er kanske märkt har jag en ny design men har inte hunnit lagt dit text eller så. Tryck på F5 om ni inte ser den. Men jag fick den av Elin hon har flera bloggar och jag orkar inte länka till alla men om ni vill komma till någon av hennes bloggar ser ni det i menyn. Jag tycker verkligen ni borde gå in där. Så ett STORT tack till Elin för denna fina design. Ville ju ha någon lite somrigare och fick det :))

Min gamla som var gjord av mig.

Detta är den nya :))

I <3 Swedish Girls


Förlåt om det blivit lite mycket One Direction nu men jag jag är HELT beroende av dem just nyu. Det går inte en dag utan att jag tänker på dem och jag drömmer om dem nästan varenda natt. Men iaf den här bilden hittade jag medan jag lyssnade på en radio interjuv med dem på RIX FM :))

SNART SOMMARLOV!!!

Dety är 6 skoldagar kvar sedan är det LOV!!!!! LOVE IT! Idag är det inte det finaste vädret, det är bättre än igår men inte så fint. Så förutom att kollar blogar, blogga så har jag märkt att jag är BEROENDE av One direction för jag kan sitta en hel dag och titta på olika klipp med dem. Just nu ser jag på behind the scenes på What Makes You Beautiful. Hopas nu kommer ha en skön dag och kanske lite sol och värme? :)


Day 9 - Daily routine



Det var länge sedan jag gjorde detta. Detta var för igår men bilderna ville inte laddas över då.

Bild 1: Jag åt en riktigt najs frukost som innehöll vatten, toast och melon.
Bild 2: Jag gick ut med Charlie :))
Bild 3: Sedan satt jag och glodde på TV i min one piece.
Bild 4: Självklart så åt onyttiga jag en MASSA godis.
Bild 5: Men jag var ändå duktig och skrev på en sak som måste in idag!! (hann inte riktigt klart)
Bild 6: När mamma och pappa kom hem från Stockholm så hade mamma köpt en bikni från Gina till mig :))

Dagens låt


Lazy saturday

Idag så kommer jag antagligen bara sitta hemma i soffan, jobba med skolarbete och slappa. Jag är så jäkla trött... Aja, hoppas ni haft en skön morgon och kommer få en skön dag.

PLL!!!!!!!11



RSS 2.0