Life

Hade ingen rubrik så tog bara det första ordet jag tänkte på. Idag så har jag gått i skolan efter så gick jag hem och åt en MASSA. Efter så var jag och Malin hjälpledare på en ridning och sedan har jag slappat. Hampus har ju börjat gymnasiet och har fått en MACBOOK AIR!!!! Fatta en dator jag har suktat efter i 3 månader fick han på 3 dagar utan att han ens visste att den fanns. Så nu är jag lite smått irriterad.

Thing

Fotograf: Jag | Kamera: Olympus E-450

Robinson

Idag har jag faktiskt presterat ganska bra i skolan efter skolan har jag sett lite av en film (till skolan) med Malin och resten hemma. Sedan har jag även varit ute och sprungit och kört styrka. Efter jag bloggat tänkte jag kanske skriva på min laborationsrapport eftersom den ska vara klar på Fredag.
Hatar den här bilden!! vet inte varför jag laddar upp den.

Unique

Fotograf: Jag | Modell: Elin | Citat: Taylor Swift

PARTY

Idag ska jag på kalas hos min mormor annars så händer inget kul.

Music

Fotograf: Jag | Modell: Elin | Kamera: Olympus E-450 | Citat: Taylor Swift

barnvakt

Idag har jag suttit barnvakt sedan två och vid 4 kom min kusin och hjällpte till. Just nu sitter hon och jag bara i soffan och ser på TV. Jag fixar med några bilder som kanske kommer upp de kommande dagarna.

SCHOOL

Idag var den 4:de skoldagen. Men de två första dagarna gjorde vi 11-kamp och så. Idag så har jag fangirlat två gånger i skolan. En gång innan lunch då Zayn fixa tillbaka sin twitter och sedan efter spanskan(då vi precis slutat) för då tittade jag och Erika på den stora suprise vidoen och blev helt överglada. "Live While We're Young" UNDERBAR titel. :))
STOP BE SO OVER HOT BEFORE I DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skola tomorrow

Förlåt att bloggen inte vart i gång till 100%. Men idag så är det sista sommarlovsdagen för imorgon börjar skolan för mig. Jag ska börja 9:an och har ingen lust! Vi ska få typ 3 nya lärare och ja JAG VILL INTE!!!! Men idag har jag vart ute och sprungit med Malin, tänkte köra styrka efter men gjorde inte det. Jag har färgat håret rött, bild kanske kommer upp snart. Jag måste erkänna att jag sakna mitt bruna hår så nästa gång jag färgar håret ska jag nog försöka få tillbaka min gamla hårfärg. :)
Jag och brorsan hade hittat sköna platser på semestern då vi var i smögen och fiskade krabbor. :))

1D


Yourself


Closing

Idag har jag varit ute och sprungit med Malin och jag lyckades faktiskt längre än vad jag trodde... Annars har jag latat mig och så har jag, Malin, Adina och icki satt upp tält för att vi ska sova därifrån imorgon till Tisdag. Imorgon vet jag inte om det blir så mycket bloggning för jag ska till Grönan med samma tjejer. Nu väntar jag bara på att Os closing cermony(stavning) för 1D ska uppträda, nice va??

DAY

Idag har jag varit ute och sprungit, tagit två promenader och suttit och latat mig i soffan. Ikväll ska jag på kalas för att min kusin fyllde år för några dagar sedan. :) Hon fick en mobil av sina föräldrar (vet inte vilken) och så tänker jag tillbaka när jag fyllde 7 och fick Bratz. Haha känns som att de är lite mer bortskämda nu förtiden :))

quotes


Bio

Hejsan allihopa!! Snart drar jag in till Uppsala med familjen(utom pappa) för vi ska se madagaskar 3. Haha mina favvo karaktärer är ju såklart pigvinerna :)) Speciellt Rico :)))
Haha Adina se vad små vi var :))

Don't Cry

Modell: Adina | Fotograf: Jag | Kamera: Olympus E-450 | Text: Dr. Seuss

As Long As You Love Me

Jag börjar verkligen bli ett Justin Bieber fan :) Men ja jag ÄLSKAR både låten och musikvideon :))

Filma

Idag så kanske jag, Malin, Adina och Kicki ska filma lite till musikvideon Malin ska spela huvudrollen till för annars kan jag bara sitta och vila :))
Jag på semestern :))

Vilken hårfärg?

Jag skulle behöva lite hjälp för jag vet inte vilken hårfärg jag ska ha. Den till vänster är min naturliga hårfärg och den till höger var första gången jag färgade det. Valet står mellan brunt och rött. Jag vill VERKLIGEN ha rött hår men det sliter väldigt mycket på håret dessutom...
 
Så vad tycker ni brunt eller rött???

KÖPT

Nu har jag ÄNTLIGEN lyckats ladda över bilderna så nu får ni se vad jag köpte när jag var i Göteborg.
Mamma köpte det här telefon skalet till mig på Liseberg men det har gått sönder nu men den kostade 149:-...
Linne, JC, 37:- (Förlåt att den är suddig men min självutläsare är så.)
Linne, Ullared, 99:-
Linne, Smögen Outlet, 149:-

Vinn en distanskurs!

Jag är med och tävlar i Emelies tävling om att vinna en distansfotokurs. Vill du också vara med och tävla klicka HÄR!
 
Jag vill vinna för att kunna få chansen att under en tid för tips och råd om hur jag ska kunna utveckla mitt fotande och så vill jag lära mig min kamera mer. För jag vill gärna bli en fotograf så att få den här chansen att kunna utveckla mig vore fantastiskt.

GOOOOOOOOOOOODMORGON

Nu är jag VAKEN!!!! Idag har jag inet en blekaste aning vad jag ska göra. Om det blir såligt väder sitter jag nog bara inne.

Träning

Idag kände jag mig duktig för jag gick upp kl.9 och tog en springrunda. Det var riktigt skönt. Nu borde jag städa men det är jobbigt så jag vet inte om jag orkar. Haha!
SÅ snyggt!

Leo's Lekland

Idag så hängde jag med mamma, Casper och Oliver till Leo's Lekland. Det var ganska roligt där faktiskt :) Haha, idag har det regnat till och från men för tillfället är det fint väder. Jag vat att jag lovade er att få se vad jag köpte på semestern men min dator bråkar och vill inte ladda över bilderna men ska försöka senare igen.
Haha super snygga jag på McDonalds efter jag träffat Chris Medina :) BJUDER PÅ BILDEN!RSS 2.0