Breathe Me

Under påsklovet så hjälpte jag Adina med hennes slutprojekt i Digitalt Skapande genom att vara "skådis". Nu är det klart och jag tycker den blev as bra, Adina är välsigt duktig på att redigera och så.

Lång ledigt

Bild från Stiftelsen
 
Lååååång ledigt och detta är min tredje lediga dag. Så hiiiiimla skönt! I onsdags och torsdags har jag gjort inget förutom kickboxningen då igåår. Idag har jag inte heller gjort så mycket men lite iaf. Jag började dagen med att gå till biblioteket och fick då veta att mitt lånekort var spärrat eftersom UL hittat det och klippt det utan att ge mig en chans att märka att det faktiskt var borta. Som tur är jag lite av en stammis där så det löste sig. Sedan har jag hjälpt pappa att bära en diskmaskin som förstörde min händer och varit barnvakt.
 
Nu så ska jag se The Other Women!

Träning ger resultat


Fly

 
Ibland vill jag bara sätta mig på ett plan och åka iväg, fly, någonstans där ingen känner mig eller vet om mina misstag, någonstans där jag kan vara exakt vem jag själv känner för. Jag skulle bara vilja klippa alla mina band och sticka utan att sakna någon. Eller att ens komma ihåg någon. Sanningen är att verkligheten, saknaden och hemlängtan skulle komma ikapp mig. Den skulle tillslut hinna ikapp mig och fånga mig. Jag har alltid velat vara en av dem som kan klippa av band på sekunder, en av dem som alltid kan stå på sina egna ben utan någon annan. Därför berättar jag sällan för folk när allt är dåligt och jag inte orkar mer, jag vill inte vara beroende av någon annan eller se svag ut... 
 
Ibland önskar jag att jag hade kraften att bara åka.

Mååndag

 
Och så var det måndag igen, men det är skönt då jag ändå bara går 2 dagar den här veckan. Först så hade vi iaf en svenska lektion med glass och inget speciellt gjort då vår svenskalärare sorgligt nog ska sluta och på naturkunskapen som vi hade efter så gjorde jag heller inget då jag är klar. Eller ja jag har extra grejer jag kan göra men vem orkar hålla på med sådant liksom. Vi fick även sluta en och en halv timme tidigare vilket alltid är najs.
 
Efter skolan så har jag fotat och läst innan ridningen. Det var mening att det här skulle bli vår sista ridning men Jenny hade sprängande huvudvärk så vi körde lite friridning idag och tar sista gången nästa gång. Jag red Werner som redan från början började bråka och då var jag SÄKER på att allt skulle gå och helvetet då jag heller inte är så bra på att ta intiativ och göra saker själv. Men mot all förmodan så gick det faktiskt bra, först övade jag på att rida med och utan stigbyglar då jag har lite problem med båda beroende på vilken häst jag sitter på. Sedan skulle vi galoppera och först ville han inte gå upp i galopp men varje gång jag var på väg att ge upp så fattade han galopp men eftersom jag inte var beredd så började jag dra i tyglarna för glatta livet. Efter att det hänt några gånger så var jag livrädd för att försöka igen men jag försökte ändå och tillslut fick jag till det när jag slutade dra i båda tyglarna. Så i slutänden var jag iaf nöjd då allt gick bra med lite hårt arbete.

Jag är sinnesstörd

 
Nu tänkte jag ta och berätta om min lördag. I lördags så åkte jag, mamma, Casper, Oliver, Hampus och Hampus kompis Marcus till Furuviks öppningsdag. Varje gång jag går i djurpark så kommer jag ihåg varför jag borde skaffa mig ett nytt objektiv. Vi gick iaf och kollade på djur i den svala sköna luften. Efter två timmar när vi åt lunch så kom solen fram och shit vad varmt det blev. Vi fortsatte kolla på djuren, jag älskar verkligen lemurer. Sedan kom vi till karusellerna och jag såg verkligen till att utnyttja mitt åkaband till max oxh åkte ALLT förutom typ två eller tre barn karuseller.
 
Efter mycket åkande och lite middag så var det dags för anledningen vi åkt dit, Stiftelsen. Stiftelsen är sjukt bra, jag var på furuvik förra året då dem var där också. Koserten var väldigt bra och tillskillnad från många andra artister så är de lika bra live som på skivorna, om inte ännu bättre. Det ända som var sämre med konserten var att någon full gubbe började grinda mot mig för att komma längre fram, som tur hjälpte Hampus mig då. Om ni funderar att se dem live, göööör det!

Sööndag

(Bilder från i fredags, VÄLDIGT dålig kvaliteé menmen.)
 
Hejhej! Idag så har det ju varit morsdag och efter jag gick upp vid tio imorse så fick jag skynda mig att fixa mig och äta frukost då vi skulle till Östa till min faster och farmor. Vi spenderade flera timmar i Östa och jag hängde med mina kusiner som jag inte träffat på evigheter. När vi kom hem så skulle vi till min mormor som bor här i Alunda och då skulle bara jag, mamma och pappa åka så jag fick övningsköra. Det gick rätt så bra med det märks att jag inte kört på 5 veckor. Men jag har iaf slutat kolla ner på växeln varje gång jag växlar. Nu så ska jag sova eftersom det är skola imorgon.

Morsdag


Yesterday

 
Godmorgon! Jag tänkte dra igenom gårdagen innan jag måste draa. Det började med att jag spenderade heeela skoldagen med matte nationella som gick väldigt dåligt. Efter skolan så skulle jag klippa mig på ett ställe som jag inte riktigt visste var det låg och det började med att jag gick åt fel håll. Men tillslut hitta jag rätt och klippte mig. Jag blev nöjd då jag bara toppa det lite. 
 
När jag kom hem så tog jag det lugnt i solen innan jag åkte på middag med några andra gymnastikledare. Kvällen var rolig, vi spelade kubb och jag fick typ för första gången ner en såndär kubbgrej. Ja, allt var kul tills jag slog i foten och eftersom jag är så känslig så höll jag ju på att svimma. Så tillslut åkte jag hem, slutet på kvällen blev helt enkelt sådär. 
 
Bilder kommer upp när jag orkar redigera!

#getresultsorgohome

 
Heeeeej! Idag har inte varit en speciellt jobbig skoldag, på digitalt skapande gjorde jag klart mitt slutprojekt och på engelskan så löste vi gåtor. Vi fick även veta att vår engelska lärare och mentor ska sluta vilket jag tycker är lite sorgligt, ska jag vara helt ärligt så tyckte jag hon var lite jobbig i början av året men nu tycker jag faktiskt om henne(det är faktiskt sällan jag tycker om folk) men fick även träffa han som kommer bli vår nya engelska lärare och mentor.
 
Efter skolan tänkte jag plugga matte till nationella imorgon men det blev inget med det, tror helt ärligt att jag kommer faila men får hålla tummarna helt enkelt. Sedan åkte jag och träna kickboxning, vi tränade utomhus vilket var väldigt skönt förutom att det var massa mygg och knott. Vi gjorde en as jobbig uppvärmning och sedan körde vi cirkelfys i en timme. Efter det så var jag och Veronica fortfarande lite pepp så då sprang vi två yttligare varv på banan.

Nothing lasts forever, nothing stays the same

I'm not obssesed... promise!
 
Tjotjo! Min skoldag har varit lite sådär blev väldigt sur och irriterad på slutet av matten. När jag kom hem så gick jag ut och körde intervaller, det är så himla skönt att träna när man haft en dålig dag. Intervallerna gick väldigt bra trots att de var dö varmt ute. Nu försöker jag övertala mig själv att plugga matte men jag orkar verkligen inte!!!!!!! Laters, baby 

Don't Stop

 
Haha, så bra! Älskar den och dem så sjukt mycket!

I want your world to begin and end with me

 
ÄLSKADE SOLIGA SÖNDAG! Idag har gjort klart två skolprojekt, läst i solen och gjort våfflor. Första gången jag faktiskt göra våfflor själv och mening var att de skulle bli frasig vilket de uppenbart inte blev och när jag skulle fota tänkte jag inte på att grädden smälter på varma våfflor. Haha, men de smakade gott i alla fall. Men nu vet jag att jag varken borde bli kock eller matfotograf. 
 
Nu ska jag plugga matte och grilla i solen. Älskar det här vädret!!!!!

Gårdagen

Tre första bilderna är från precis när vi kommit och vi var lite tidiga || Våra medaljer
 
Jag kom hem halv tolv igårkväll och orka inte blogga så jag skriver inlägget nu.
 
Jag gick upp vid 9 för att duscha och göra min matsäck innan vi skulle på gymnastiktävling. Vid tolv så satte jag mig på bussen med alla andra och så åkte vi till Bålsta. Det här var vår allra första RT1 tävling så vi var lite nervös och speciellt när det gäller friståendet då vi precis hade ändrat det. Men jag tycker dem är jätte duktiga och vi lyckades ju kamma hem 3 guldmedaljer, nu tävla vi visserligen i mix/pojk vilket innebär mindre motstånd men jag fortfarande jätte stolt!

Becoming fearless isn't the point. That's impossible. It's learning how to control your fear, and how to be free from it.

Selfie med domkyrkan || Jag och Adina fick lite gratis fika på stan || Jag fotar Adina och Amanda på fotolektionen.
 
Och så var det äntligen fredag! Så himla fint väder det varit idag!!!!! Dagen började med idrott där nästan ingen var med så vi fick gå en promenad till domkyrkan och sen tillbaka och för att han skulle vara säker på att vi varit där så skulle vi ta en selfie där. Sedan blev det foto där jag fotade lite rester.
 
Efter skolan så gick jag och Adina och hämta våra biobiljetter och lämnade mitt CV på yttligare ett ställe. Efter att jag lämnat mitt CV så såg vi att några gav ut gratis fika och vem vill ine ha det liksom? Sedan köpte vi lite middag ch satt och åt vid ån. Efter det såg vi Divergent!
Jag har velat se den ett tag nu eftersom alla pratar om den och den var faktiskt bra. Inte riktigt som jag tänkt mig men fortfarande riktigt bra. Jag måste verkligen läsa böckerna och självklart måste vi också prata om Theo James. Den killen är liksom för snygg för sitt eget bästa. Men filmen var iaf bra och Theo James gjorde den ännu bättre. Fast det kändes lite konstigt att Shailene Woodley och Ansel Elgort spelade syskon här och kommer spela par i "The Fault In Our Stars". Okej nattinatti!
 
(Det här skulle publicerats igår kväll)

You don't have to call anymore, I won't pick up the phone

Är det någon annan än jag som kollar på Sveriges Yngsta Mästerkock lite ibland? Det går på onsdagskvällar och ibland kollar jag med mamma. Mina favoriter är tvillingarna Pontus och Jonatan. Tyvärr åkte Pontus ut förra veckan och Pontus brukar även hjälpa Jonatan att slappna av om han blir stressad för att han inte vet vad han ska göra eller så. Men eftersom han hade åkt ut så skrev han "Jag är med dig!" på Jonatans arm och jag är ju VÄLDIGT sentimental så jag tyckte det var hur fint som helst!
 
Iaf tillbaka till mitt liv. Jag gick upp halv 5 imorse för att gratulera min älskade mor som fyller 41 idag. Efter att jag gratulerat henne gick jag ner till mitt rum och sov en timme till. Idag har varit en helt okej dag annars, lite stressig bara. På eftermiddagen hade jag mitt muntliga nationella i engelska vilket innebär att alla nationella i engelska är avklarade och att jag bara har skrivdelarna på matten kvar. Så helt enkelt så märks det att slutet av året närmar sig med stormsteg.
 
Efter så har jag läst i min as grymma bok och tränat kickboxning. Det var en jobbig träning och vi körde lite lätt sparrning på slutet. Jag lyckades också på något sätt skada min hand som gör rätt så ont förtillfället, klumpig jag vet.

14 maj, Gamla vänners dag

 
Tre vilder från nians skolavslutning förra året tagna med Adinas kamera. Shit, det är snart ett år sedan liksom!

Hej från klassrummet

Missta inte mitt leende för att jag skule vara glad! 
 
Tjenare people! Imorse så hade jag nationella i engelska(läs- och hörförståelse) vilket gick sådär för mig, håller tummarna och hoppas på det bästa. Just nu sitter jag, Adina och Amanda ensamma i klassrummet och väntar på att göra muntligt i matte då alla som kört före oss slutat och vi kör sist. Och jag typ as irriterad för det, då vi har haft en muntligt redovisning tidigare i matten och då fick vi sluta sist också. Vi kommer också antagligen sluta ännu senare än utlovat och därför anser jag att det är en ännu större anledning för mig att vara förbannad på vår mattelärare... För enligt mig så ska en lärare försöka vara rättvis men han håller uppenbarligen inte med, då några sluta kvart i ett och vi kommer antagligen sluta runt tre!!!!
Okej, nu ska jag sluta gnälla här och fortsätta gnälla på mina polare!

13/05-14

På Estetisk Kommunikations lektionen fick vi välja lite vad vi skulle göra och jag valde att photoshopa på en tatuering på min fot. Den kanske inte ser super verklig ut menmen... Jag testade att göra den här då jag funderat ett tag på att skaffa en sådan, jag tycker det var snygg och skaffar jag en ska den antingen vara som på bilden eller vid mitt öra.
 
Och så var ännu en tisdag avklarad. Det har varit en slapp dag då jag i skolan lekte med photoshop, kollade på trolljägarna och slutade halv två. När jag kom hem pluggade jag lite matte till mitt muntliga nationella i matte imorgon, tror jag skulle behöva plugga mer men jag orka inte. Nu på kvällen har jag tränat kickboxning, jobbigt men så jäkla kul!
 
Imorgon har jag olika nationella HELA dagen och så är jag förbannad på min mattelärare som är väldigt orättvis! Aja, nattinatti på er alla fina!

So open your eyes and see, the way our horizons meet

Pappa kom hem från Kroatien igår kväll/idag natt och han hade köpt hem det här till mig. Godis och en t-shirt, kan inte bli bättre!
 
God eftermiddag och hoppas ni alla haft en bra måndag. Min måndag har varit rätt så okej. Började dagen med ett muntligt nationella i Svenska som gick rätt så dåligt, det ända bra är att nu är alla svenska nationella avklarade. 
På eftermiddagen hade vi naturkunskap där jag gjorde klart min rest där och slutade sedan en timme tidigare än vanligt. Väl hemma har jag läst och pluggat matte. Snart ska jag byta om och rida, blir antagligen inget mer inlägg idag om det inte händer något as grymt under ridningen.

Look up

 
Jag får typ as dåligt samvete varje gång jag ser den här videon eftersom den är så sann...

Moderaterna kan ju också

 
Jag veeet att jag är lite efter med att lägg aut denna video men gör det ändå. Jag inte är speciellt förtjust i Moderaterna men när det gör något bra så måste man ju ge dem lite uppmärksamhet i alla fall, haha.

I wish I'd never grown up

 
Söndag + 20kg skolarbete = Söndagsångest x100000
Dagen började som vanligt med gymnastik, trodde inte mina öron när alarmet ringde imorse. Jag är så jäkla trött och längtar så sjukt mycket till sommarlov. Efter gymnastiken har jag gjort klart mitt NP svenskatal till imorgon. Annars har jag fixat andra saker. Nu ska jag kolla igenom mitt tal igen, plugga matte och kolla hockey. Sverige ligger redan under... det här kommer inte gå bra.

Eurovision

ÄLSKADE den här kommentaren! 
 
Nu är Eurovision över och vi kom trea! Jag är sjukt glad och stolt över Sverige och Sanna, bra jobbat! Är inte så bra på vilka placeringar vi fått men de tre senaste åren har det gått as bra för oss jue! Men jag tycker att Frankrike var lite otacksamma då vi inte(?) fick några poäng från dem och vi var dem ända som gav poäng till dem. Utan oss hade de slutat på 0. Sedan är jag glad att Österrike vann, både för att hon(fatta aldrig om hen hade opererat sig eller bara klätt ut sig) var bra och för att jag tror att det kanske kan reta Ryssland och vem vill liksom inte reta dem(Putin). Hennes tal var också så sjukt fint, "Tillägnar alla som tror på en framtid med fred och frihet. Ni vet vilka ni är, vi är samlade och vi är ostoppbara" Så detta Eurovision var as bra! Något jag glömt? Juste stort grattis till UK för att inte komma sist!

Silent, I can't wait here silent, gotta make a change and make some noise

Tänkte lägga upp en liten GIF i ryskanda såhär under Eurovision! Gifen är dessutom från en bra nystartad serie, kolla in Faking It.

Och så var det lördag. Jag har faktiskt inte gjort så mycket, jag har tagit en PW och kollat serier. Jag har försökt övertalat mig själv att göra klart mitt tal till på måndag, hehe. Nu är det Eurovision och just nu sjunger Ryssland(lite ironiskt att de sjunger "tell the world to show some love") så tänkte självklart slänga in en liten GIF till dem så snäll som jag är. Sanna sjöng nyss men jag tror faktiskt inte att hon har så stor chans trots att hon är favorit tippad men man hoppas ju.

I never saw her as a threat, until you disappeared with her to have sex

Tre bilder från min promenad med mamma och Charlie i måndags.

Tjo bree!!! Idag har jag gått runt och haft ont i mina lår, jag tror det är en blandning av träningsvärken och värken efter sparkarna från kickboxningen igår. Jag körde med Renata som är typ as stark.
 
Dagen började i alla fall med att det var olika ungdomförbund på vår skola. Vi som läser samhällskunskap skulle först få gå till 3 olika partier och sedan var det en stor debatt. Vi fick inte bestämma själva vilka enskilda partier vi ville lyssna på så jag fick först lyssna på SDU(Sverigedemokratisk Ungdomsförbund) vilket jag inte var så peppad på då jag verkligen ogillar SD överhuvudtaget. Men sedan fick jag lyssna på Unga Feminister(FIs ungdomsförbund) och LFU(Folkpartiets ungdomsförbund) vilket var väldigt intressant. Sedan var det debatt som var hyfsat okej att lyssna på även om SDU och Junilistan bara svarade att vi borde gå ur EU, spelade liksom ingen roll vad frågan var.
 
På eftermiddagen var det fotolektion som var rätt så slapp. När jag kom hem gick jag till biblioteket och nu sitter jag framför tvn och ska se på Let's Dance finalen.
 
Jag har också en sak att berätta som hände i tisdags, jag har inte gjort det förrän nu då jag varit busig och inte bloggat sedan måndags, hihihihihi. Jag har fått sommarjobb!!! Det är visserligen ett skitbetalt kommunsommarjobb, jag fick också det jag minst av allt ville ha men jag är desperat och det är lite pengar i alla fall.

5/5-14

But first, let me take a selfie!
 
Hejsan människor! Min dag började med nationella läsförståelse i Svenska. Vanligtvis brukar läsförståelse vara det som går bäst för mig men idag så gick det så himla dåligt. Tror inte jag gjort så dåligt i från mig på läsförståelse förr, men nu är det gjort och jag kan bara hoppas på det bästa. Sedan så hade vi en slapp naturvetenskapslektion där vi såg på en film som blivit förbjuden i USA. Den drev lite med Amerikaners dumhet, hihi.
 
Efter skolan tog jag tag i mitt svenska tal och har nu skrivit mitt första utkast. Jag brukar inte skriva olika utkast men vi måste lämna in en lapp på Torsdag om vad vi ska prata om och har jag skrivit ett utkast så tänkte jag att jag kunde skriva lappen för att sen göra klart mitt tal som vi inte ska ha förrän på Måndag.
 
Nu på kvällen så var det ridning som gällde. Jag red fina Flingan som ni ser här ovanför. Det var en JÄTTE jobbig lektion då vi red med korta stigbyglar ute på sandbanan som ligger i en backe, vi red i fältsits flera varv tills alla förutom en gav upp(jag har inte så bra lår muskler hehe). Sedan så träna vi galopp, vilket inte gick så bra. Eller ibörjan gick det bra men när vi skulle stå i fältsits så tappade jag kontrollen på min snabba häst och ramla av. Fast det är bra för mig att ramla av eftersom jag behöver lära mig att det INTE gör ont. Men efter det då gick det faktiskt bra. Efter vi ridit i 40 minuter så fick de som var trötta skritta av till sommarhagen och det sluta med av vi blev två kvar av fem personer. Vi fortsatte att träna galopp och eftersom det fanns jätte mycket plats så ville Flingan och Owen(andra hästen som var kvar) tävla om vem som var snabbast vilket faktiskt var väldigt kul och Flingan vann, haha. När de skulle skritta av så hoppade vi av för att leda dem och få sträcka på våra ihoptryckta ben och när jag hoppa av höll mina ben på att vikas under mig av trötthet. Det var en jobbig men den roligaste lektionen på länge.
 
Oj, gud vad jag babblar. Har ni klarat er genom hela inläggt så får ni en stor high five från mig. Nu så ska jag kolla på serier och sedan sova nattinatti!

We could get married, have ten kids and teach them how to dream

 
Och så var det söndag. Självklart så började min söndag med gymnastik och efter det så var jag kanske inte så super effektiv då jag mest låg och halv sov i soffan hehe. Men jag gjorde hemmagjord pizza till hela familjen och jag tycker jag kan få lite nyttighetspoäng då det är nyttigare att göra sin egen pizza(beror också på vad man har på) än köper en. Sedan nu på kvällen har jag försökt skriva min svenska NP muntliga presentation vilket gått helt åt skogen. 
 
Nu så ska jag kolla Awkward innan jag ska sooova.

I'm about to fade away and no one seem notice


I figured it out from black and white

New in from H&M 149:-

Hej People! Idag är första dagen av de lediga dagarna den här veckan då jag vaknat tidigt annars har det bara varit tidigast 10 men idag blev det tjugo i nio.
Aja, imorse när jag vakna hade jag för en gångs skull lite olika valmöjligheter av vad jag skulle göra idag men det slutade med att jag åkte in till stan med Hampus och mamma. Först så besiktade Hampus sin bil, sen åt vi lunch innan det bar av till Gränby. På Gränby köpte jag tröjan ovanför på H&M, tröjan kostade egentligen 149:- men jag hade ett 50kr rabatt kort så det blev lite billigare iaf. 
 
När jag kom hem så åkte jag vidare till Capsers fotbollsmatch som var en riktig rysare då de bytte ledning hela tiden men tyvärr slutade det men en förlust. Men dem spelade väldigt bra. Sedan var jag så sjukt trött så det fick bli en skön hemma kväll. Nu ska jag se Ramona and Beezus vilket är en film som alltid kan få mig på bra humör!

We gonna let it burn burn burn burn

 
Så igår var det valborg vilket många firar genom att supa och sådant. De flesta åker ju till Uppsala och firar men jag var hemma med min familj hela kvällen. Jag tränade igår morse sen latade jag mig resten av dagen. Efter vi ätit middag gick vi till brasan här där de även sköt rakter.
 
Nu är det första maj och snö ute då det var värsta snöstormen igår kväll. Idag är en dag där jag inte gör mycket, mest bara njuter av att vara ledig.



RSS 2.0