Guess what?

Jo jag bryter trenden om att man ska vara ute och festa ikväll för jag ska vara hemma med familjen. (Och nej det här är bara ett LITET försök att tycka synd om mig själv.)


Day 8 - Your favourite GIF of Liam


FREE DAY

Okej,jag tänker verkligen skryta nu. Idag har jag varit ledig till skillnad från de mesta skolor. För att i min skola är man lediga sista April och eftersom man också är ledig första maj blev det en klämdag idag. 
Igår kväll såg jag A Walk To Remember igen! ÄLSKAR DEN!
Idag har jag tränat och hjäpt till hemma. Jag tränade själv (as usually(INGEN ANING HUR DET STAVAS!)). Väntar fortfarande på att mina kompisar ska börja träna med mig igen.
ÄLSKAR LANDON!! Hans personlighet är helt jävla underbar!!!!

Day 7 - Your least favourite performance on the X Factor

Jäkla as svårt att bestämma!
 

Never stop trying

Just saying!
Alltså om man kollar i mitt liv så ser man att allt roligt jag gjort är tack vare att jag aldrig ger upp.
Igår fick jag sommarjobb! YES! Visserligen bara 2 veckor och får bara 1600 men det ärnågot iaf.
Aja, idag åkte vi in för att skaffa linsabonnemang och visa sig att jag antagligen kommer få dem innan Turkiet, tjohej!
Jag köpteen bikini, sjukt snygg. Fast jag förstår inte hur jag ska klara av att gå i bikini där för jag mår dåligt redan när jag är ensam i en provhytt. Japp dålig självkänsla här!
Aja, funderar på vad jag ska se nu. Ska iaf vräka i mig godis.

The day!

Idag=INGEN BRA DAG!
Morgonen sög, orkar inte gå in på detaljer. I skolan så fick jag mitt Spanska prov tillbaka och jag var ett och ett halvt J***A poäng från ett A! Det sista dåliga är att jag kommer antagligen inte få linser till Turkiet utan EFTER. THIS SUCKS!

Day 6 - Your favourite performance on the X Factor

Asså så sjukt bra och de vara bara så... underbara!
 

Day 5 - Your Favourite One Direction Photo

Or at least four favourite photos. And yes! These are the idiots I'm in love with!

A day like just all other day

Okej, en helt jävla vanilgt dag. Den enda skillnaden är att Selena Gomez släppt blijetter till sin Sverige show och jag får inte gå! Aja nu ska jag se på Modern Family och gråta i tystnad.
I am at least!

Sunnyday

Idag har det varit soligt och skönt. Jag har inte gjort något alls förutom varit i Ica och ätit glass. Jag har även gjort en hair donut för första gången den blev okej förutom LIIIITE mycket hårnålar men har aldrig andvänt hårnålar heller först. Men i sann bloggar anda tog jag massa selfies bilder på mig och håret. Har även nyligen ätit lite fruktsallad, nu dusch sedan kanske läsa och sooooooooooooova!

Day 4 - A photo of your 4th favourite member and why

Okej, jag hatar ett ens försöka rada upp killarna. Det enda jag egentligen kan säga helt säkert är att jag är en Niallgirl. Men aja de här killarna får dela på 4:de platsen. För de är så sjukt as snygga och roliga och får mig att smälta. Det som gjorde att jag faktiskt satte dem här är för att Zayn röker och Harry är en "tjejtjusare" haha vet bra anledning.

I'm about to break out, about to break out

En rätt så slapp skoldag idag. Första timmen läst vi igenom texthäfterna till NP i SO.
Sedan hade vi hjärt- lungräddning vilket jag ägde på men Erika lite sämre haha!
Sedan har jag spelatmobilspel och så på resten av lektionerna hehe. 
Tog lite bilder på min avslutningskläning så ni får se den. Men kom ihåg, det är inte så proffasiga bilder och jag gör inte riktigt kläningen dess rättvisa.

Inspo

Tumblr_mjdz57c4471s750uko1_500_large
Beach13-collage_large
1654792-10-1365427644655_largeCc89caba9c5311e2800122000a1fbf61_6_large
Tumblr_mkqe8yosyf1s9lcg5o1_500_large
 

FRIDAY!

Okej,vill ni veta vad som hände igår? Jo jag fick en deal och har nu fått en ny camera! En Nikon! Så nu kan jag uppdatera med bilder igen! Aja idag helt vanlig dag förutom att efter gymnastiken så hade mamma vinprovning hemma så det blev extra god mat och efterrätt :) Aja imorgon ska jag börja fota med min kamera.
Tumblr_ml41snjvmn1rdhjzro1_500_large
Hon är så sjukt vackeri både kort och långt hår!

Day 3 - A photo of your 3rd favorite

Det med utseendet är väl att han är så snygg som in i h*******t!!!! Sedan verkar han också så snäll och gullig. Han verkar alltid bry sig och finnas där.

Tjejmiddag

Idag slutade gymnastiken tidigare och vi ledare satt och diskuterade tider för det har varit lite strul med tiderna för att vi har varit några ledare korta.
Men efter skulle jag, pappa och Casper gå ner till Ica och köpa glass. Men på vägen så träffade jag Malin, Adina, Kicki och Sara och då följde jag med till Sara och hade tjejmiddag. Ni vet lite YOLO(HATAR DET ORDET MEN ÄNDÅ hihi) i mina mjukisbyxor.
Vi gjorde tacos, kladdkaka och milkshake. Vi snakcade även lite, you know girl stuff.
Photo_large

20 års fest

Sitter och skrattar åt folk på en 20 års fest. Haha!


Day 2 - A photo of your 2nd favorite member and why

Okej, varför? Därför atthan har as stora biceps och är sjukt snygg. Men också för att han verkar så jordnära och rolig. Han verkar kunna vara allvarlig när det behövs och skyddar sina nära och kära.

Day 1 - A photo of your favorite member and why

Förutom att han är så sjukt gullig och het och PERFEKT!!!
Han verkar också så carefree, romantisk, rolig, galen och bara så sjukt perfekt!!!! 
PERFEKTNESS!!!!!!

Let's Dance

Okej, vaknade 9 idag och tänkte vara duktig och träna men jag var så lat!! Två timmar senare fick jag faktiskt ut mig själv och det gick bättre än vad det kändes det blev sammanlagt 40 minuter joggning och styrka + streching. Sedan har jag gått på 30 minuters powerwalk med Charlie.
Gymnastik var det också, Veronica lyckades lura ner mig och det var låst. Tillslut reachade(ingen aning på stavning) jag på dörren och då gick den upp. 
Just nu är det Let's Dance!
Tänkte börja med dettilätta!

Förr eller senare exploderar jag(fault in our stars)

Ett ord, UNDERBAR!!!! Jag skulle vilja säga att jag hatar den för den inte slutade som jag ville men jag kan inte ljuga. Efter jag läst försökte jag läsa en tidning, MISSON IMPOSSIBLE!!!!! Den är så bra för man vill bara skratta, gråta och tänka. Jag har faktiskt fått lite att tänka på... haha! Har ni inte läst den? GÖÖÖÖR DEEEET!!!!!!!
 
Spoilers!
Hur kunde Augustus dö???? Asså, nej hur kunder han vara en av de 20%. Det är typ helt jävla omöjligt!!! Jag bara är så jävla förbannad! Hon kunde fått dö med honom! asdfghjkl!!!
Tumblr_mjkxa5nswk1s0lun1o1_500_largeIl_570xn.371315546_zfsa_large

Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall

Great quote!
Idag hade jag tidig ridning så vi kunde rida ut. Men för att rida ut blev vi tvunga att brodda vissa hästar. Jag lyckades inte själv (för har aldrig gjort det förr) så fick hjälp. Att rida ute var kul, bara att när vi skulle galoppera så drog hästen framför i världens fart vilket gjorde att min häst bocka så att jag hängde på halsen och satte den av i snabb galopp. Så hade inte riktigt kontroll då, hehe. Men annars gick det bra.
Efter då jag kommit hem och duschat så åkte jag moppe ner till Ica och hämtade min avslutningsklänning. Men jag var lite förkort och hade lite för små bröst(haha) så jag tog den till min mormor som ska sy till den lite. Påvägen hem så vurpa jag med moppen. 
Sedan har jag faktiskt damsugit och gjort styrka.

April

Andra dagen i rad jag kört styrka på morgonen! Tjohej! Jag har även varit ute på en låååång promenad med mamma och Charlie. Annars har jag spenerat dagen på altanen och läst "Förr eller senare exploderar jag" så nu har jag bara hundra sidor kvar. Hehe, läser rätt så långsamt.
Jag har uppfattat detsom att vårt påsklov är spring break i USA och det känns som de har vädigt festande i bikini medan jag sitter hemma i tjocka kläder och läser, tränar och sitter framför datorn. Haha!
Okejokej nu Nashville för det kommer ha uppehåll 6 veckor sedan. 
526851_563535387012161_693784056_n_large
Ny månad, nya möjligehter, right?RSS 2.0