Dagens outfit


Tröja - Gina tricot | Jeans: vet inte | Converse - Stadium

Day 8 - Your sky


Fall for her smile


Modell: Jag | Fotograf: jag | Kamera: Olympus E-450

Vet att jag ser JÄTTE blek ut

Glad valborg!

Glad valborg allihop. Denna dag kommer jag nog spendera med min familj och inte ute och supa som de flesta andra 15 åringar. Idag har jag vart på forsränning i Uppsala, ni får se bilerna från min valborg imorgon. Idag så köpte vi även en konfa klänning som ni kommer få se senare för jag tänkte lägga ut min dröm konfa outfit. För idag hittade jag ett par AS snygga skor, med klackar dessutom. Fast fick inte dem för mamma och pappa tycker att de har förhög klack, 11cm :) haha!

Och det skulle jag bli om jag fick mina skor med 11cm klackar. :)) Förresten super snygga sskor på bilden.

Day 7 - Favourite


ph; weheartit

Ja då kan man väl ta min favorit årstid :) SOMMAR!!! GIVE ME!!!!!!!!

Snart big brother

Idag har jag bara suttit hemma och vilat. Jag hade bloggat tidigare om min dator går att flytta men nu gör den ju inte det så jag får nöja mig :) Juste förutom att bara suttit i soffan har jag också vart ute och fotat självporträtt.

Gammal akrivbild, därför är den kanske fel storlek.

Fallskärmshoppning

Idag hoppade min far fallskärm, tandemhopp. Fett kul, jag måste testa det någon gång. Jag bloggar mer imorgon. :) testade deras smoothie första gången igår, faktiskt riktigt god :))))


Español

Sitter här på spanskan med Erika och vi är de ända som är klara med veckans arbete. Najs!!!


Desperate housewives

Spoliers för de som inte sett förra veckans avsnitt i svenska tid.

Jag hatar att Mike dog!!! Han var den bästaste i hel fucking serien.... Gråter ihjäl mig!!!!


Everyone else in the room can see it, everyone else but you


Modell: Adina | Fotograf: Jag | Kamera: Olympus E-450 | Text: What makes you beautiful - One Direction

Filmdag :)))))))

Idag i så var skolan hyfsat okej sista lektionen drog jag, Adina och Malin hem till Malin och jag var där tills typ kvart i 5 då jag skulle hem och äta. Sedan har jag bara suttit vid datorn.

Day 6 - Makes you smile




Jag vet att bilderna är olika stora.

När mina favorit kändisar säger något underbart citat-

New stuff


Detta köpte jag i lördags, 2 ansiktsmasker för 20kr styck från åhlens, en stor hårborste för 100kr från åhlens och hårinpackning 85kr från åhlens.

I'm alone on my own

Idag har vi skrivit på manuset i skolan, filmat i matsalen och lite sådant. Efter skolan var det bara att göra iordning sig och sedan dra till ridningen. Så dagen har vart okej för jag har haft mycket energi och har vart glad idag. Sådant är ju alltid skönt.

Då vi precis fått sommarlov :)


Day 5 - Something you wore


Detta bar jag idag. Byxor - vet inte | Linne - Thuns | Munkjacka - Ullared

Hårborstberoende

Sedan igår då jag köpte ny hårborste har jag blivit beroende av att borsta mitt hår. Jag vet det är sjukt men så fort jag inte har något att göra borstar jag mitt hår. Haha :))

GAMMAL HEADER (BILDBRIST)


Why hate?


Hitta den här hos Adina. Jag började gråta när jag såg den, jag har sagt att jag hatar en kändis men har aldrig gjort det till den kändisen bara till mina kompisar och så. Men asså man borde ju fatta att de också har precis lika mycket känslor som du.
T.ex. som Justin Bieber, killar säger att han är bög p.g.a. att de vet att deras flickvänner vill ha Justin mer än dem. Just därför försöker de ge sig själv mer självförtroende genom att säga att Justin är bög. De är skitdålig stil!!!!!!!!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn


Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag är lite för ung så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra. 

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: http://unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på http://unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj.


Morgonmänniska?

Nja, inte riktigt. Jag är bara uppe nu för att jag snart ska göra mig iordning till gymnastiken och är så jävla trött. Aja, det blir ju kul när man kommer ner dit.

Day 4 - Letterbox

Vi måste ha världens fulaste brevlåda :)


Godmorgon my ladies and gentlemens

Ja godmorgon allihop! Jag vaknade 08.00 idag, drog mig upp för att äta frukost och idag ska jag till stan för att försöka hitta hårinpackning. Just färgade håret igår, ni får bilder senare.

Miss the summer!!!!!!

Godis på en tisdag

Just nu sitte rjga här och äter godis, yoghurt och dricker saft. Haha godis på en tisdag. Då känner man sig jävligt nyttig. Men idag så har dagen vart okej idrotten var kul för att den var jobbig. Senare ska jag ut och sprringa med Malin och jag skulle ta fram lite styrkeövningar för att vi kanske skulle göra styrka efter.

Vill ha ungefär en sådan här byxdress. :)

Fotorunda

Jag var ute på en kort promenad med Charlie igår och fotade några bilder som jag tänkte lägga upp. De blev inte så super bra men ändå :))

Lite suddig jag vet.

Den här är också suddig.

Jag fattar inte varför alla bilder är suddiga...

Så här såg en del av himmelen ut...

och en annan så här. :)

Idrott

Just nu sitter jag i omklädningsrummet och väntar på mina homies så jag sedan kan byta om och börja idrotta. Hoppas vi gör något jobbigt. ;))


Day 3 - Something you adore


Mina bästa vänner! Tjejer ni är så himla mycket för mig. Ni finns där för mig i mina svåraste stunder, nu är det en tjej som saknas på bilderna men ändå. Jag vill skicka en massa kärlek till min underbara tjejer. :))

Noprov=piss

Idag så har jag haft no prov som jag antagligen blir underkänd på. På ridningen så var det teori även fast vi mest pratade om andra saker. Just nu är jag fruktsallad med jordgubbar. Mums!


Dagens låt :)))) <3333333


My boys in this video!!!! Niall, Harry, Zayn, Louis och Liam!

Dop idag

Ja istället för att vara på gymnastiken sitter jag här och det är för att en av mina kompisar ska döpas innan konfan och mamma tyckte jag skulle gå på gudtjänsten innan också så då gör jag väl det. Jag ska vara där om en timme och jag sitter fortfarande i pjyamas.

Bild från vår senaste photoshoot. Adina tog bilden :)

Day 2 - breakfast

Ja andra dagen i fotoutmaningen. Min frukost bestod av toastmackor och te :)


Niall Horan

Jag har den senaste veckan blivit helt förälskad i pojkbandet One direction, den killen jag älskar mest är Niall. Jag såg en tjej som träffade dem på "kvällen är din" nyss och jag satt och grät och önskade att det var jag. Sedan har jag gråtit hela kvällen och jag vet att jag gillar hur många kändiskillar som helst men jag har verkligen störst crush på Niall.

Nya shorts


Detta är mina nya shorts som jag fått av mammi, jag fick ju även en tröja tidigare i veckan. Hon hade beställt båda samtidigt men fick shortsen senare.

So true


You're beautiful and don't forget that



Bild källa: weheartit

Asså de senaste dagarna har jag känt mig så himla glad och så ser jag på systrarnabackströmsblogg hur de försöker insperera sina läsare och jag känner att jag vill göra samma sak.  Så jag gör ett lite insperationsinlägg. Och förhoppningsvis ser vi flera sådana i framtiden. Men i alla fall läs på bilderna och älska er själva för då blir livet så mycket underbarare.

Inte fredag den 13

Ja idag är det inte fredagen den 13 för det var igår :)) Tänkte bara berätta att jag inte bloggade igår för jag inte hann men jag lever och hade mindre otur än vanligt.
Idag så har jag bara legat i soffan och sett på TV. Jag funderar på att plugga NO för vi har noprov på måndag och så funderar jag på att ut och springa. Det ända jag väntar på är att Malin ska svara på mitt sms. Sedan i morse när jag vaknade så var det snö ute. Fatta vad irriterad man blir. Ni ska även senare få bild på min shorts jag fick av mamma.

Jag skulle så gärna vilja ha det här armbandet...

Gör min dag!!

Sådana här kommentarer som den under gör verkligen min dag. För tänk att man kommer in på bloggen kollar bland kommentarerna och ser en sådan kommentar. Det är verkligen helt underbart. Tack så himla mycket!!! <3


New clothes

När man kom hem så hade mammsen beställt hem en tröja åt mig. Den var skit snygg!!! Älskar henne även när jag inte får saker. Men nu vet jag vad jag måste köpa för min månadspeng. Det är ett par jeans som är smala längst ner.


Mcdonalds

Sitter på McDonalds är påväg hem från Stockholm. Dagen har inte vart så rolig men bättre än att gå i skolan.


Hejdå påsklov

Hejdå påsklov!!! Idag var första skoldagen, lite tråkigt. Jag tänkte färga håret men orkade inte för jag har så jävla ont i huvudet. Men sista lektionen höll vi på med massmedia men min grupp var lite osamas men vi kommer nog överens tillslut.

It's feels like this when I talk to u.

MONDAY

Haha, äntligen en skön måndag. Men imorgon börjar skolan. :( Aja från lördag till söndag sov jag hos Erika och igår gick vi på bio. Vi såg hungerspelen, jag såg den för andra gången. Vi tänkte gå på American Pie men den var fullbokad. Idag har jag bara suttit hemma och om ca. en timme och 30 minuter måste jag börja gör iordning mig inför ridningen. Just nu sitter jag och tittar på Taylor Swift Speak Now World Tour dvd, första gången jag tittar har bara lyssnat på cdn förr. Funderar även på att färga håret snart igen.

Fotograf: Adina | Modell: Jag | Kamera: Canon 500D

Day 1 - You


Me right now :))

Dagens låt


ÄLSKAR denna låt, den förmedlar så himla mycket känsla. Sedan en annan låt jag ÄLSKAR av AiluCrash är Jag saknar dig för den fömedlar också så mycket känsla.

Påskafton

Ja idag är det påskafton. Just nu håller jag på att byta och och lyssnar på speak now world tour skivan. Love it! Just nu är min favvo låt därifrån på, Back to december/Apologize/You're not sorry. Jag börjar känna mig lite stressad så ska nog fortsätta. Vad jag fick i mit påskägg får ni bild på senare.

GLAD PÅSK!!

Glad påsk och hoppas ni har det skönt. Jag vill bara berätta att alla ni läsare är helt underbara!! Nu ska jag äta en MASSA påskgodis.

Fotoutmaning


Hej tänkte börja med fotoutmaningen ovanför. Tog den från Angeliqe.


Träning

Ja denna vecka har faktiskt haft träning. Imåndags var det ridning sedan i tisdags, igåt och idag har jag vart ute och sprungit. Så känner mig duktig. :)) Men vill börja träna på gym men jag måste fylla 15 först.

Bilden är från weheartit.com

Tjohooo

Jag vet att det var ett tag sedan jag uppdaterade men jag har faktiskt inte haft ork. Idag så är det fredag och snart är mitt påsklov slut för jag börjar på tisdag igen. Idag har jag bara tittat på bloggar. Just nu har jag ont mellan axeln och halsen. Tror inte att det är nacken för jag har ont på sidan. Aja, har aldrig vart bra på biologi. Imorse hade jag också ont i handleden. Visste ni att min bärbara dator inte längre är bärbar. Haha, för att den har vart jätte länge att jag måste ha sladden i men för några dagar sedan råkade jag ha sönder den så nu får jag inte flytta runt den över huvudtaget. Titttar på nya men vet att jag inte har råd med någon.

Macbook pro.

Macbook air. Båda har både film och photoprogram installerat, så VILLL HAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Videoblogg


Här är en videoblogg som jag filmade tidigare nu på kvällen.



RSS 2.0