Måndag

Idag så bestämde jag mig för shorts och ångrar mig inte en enda sekund.
Idag började vi intensivvecka. Första lektionen fick vi veta typ vilka tider vi kunde jobba med vissa ämnen och jag tänkte jobba med NO på förmiddagen. Men det slutade att jag och Malin lekte med Seterra. Vi hade även ett möte om avslutningen och så fick vi tidig lunch för att vi skulle ha orientering direkt efter. 
Vår idrottslärare sa att det skulle ta en timme och vi skulle gå själva. Jag och Adina gjorde som typ alla andra och fuskade och gick tillsammans. För oss tog det 2timmar och 40minuter,men vi var de få som hittat alla kontroller och det vägde mer än hur långt tid det tog.
Efter skolan drog jag hem fixade lite saker sin gick jag Malin och Adina till bussen men bestämmde oss för att stanna vid Ica för att köpa dricka men bussen var försenad så vi hann. Jag köpte en Loka Chocolate Shake, jg tycker om den även om den smaka annorlunda. Jag måste smaka de andra två också. Men vi drog in till stan för vår antagligen framtida skola hade en "tjuvstart" det var inte många som kom men jag fick veta att jag kommer i samma klass som Malin och Adina trots att vi sökte olika linjer. Sedan träffade vi tre killar som ska gå i vår klass, tyvärr inte snygga... Nen nu var jag taskig!
Nu Top Model.

Day 18 - A photo of something that reminds you of Zayn

Aa inte harry då men quiffen.

School tomorrow... shoot me!

Okej måndag imorgon, inte alls sugen på skola. Vi har intensivvecka vilket låter jobbigt men inte när lärarna pratar om det.
Idag gick jag upp kl.8 och gjorde mig iordning. Sedan drog jag till några andra ledare och så åkte vi till Gimo och badadeoch fikade. Vi hade MASSA kakor!!! Haha. 
När jag kom hem vilade jag lite sedan åkte jag till mormor och fikade ÄNNU mer! När jag kom hem därifrån åt jag mat!!
Haha, jag fick även massa choklad och toffifee, de vill nog göda mig!
SÅ stolt över mina flickor! De har verkligen kommit långt!

Day 17 - A photo of something that reminds you of Liam

I know... OLD!

Big Mike

Idag gick jag upp 5 för mina gymnaster hade tävling. Det gick bra, på tävlingen delar de bara ut 1, 2, 3 och sedan är alla andra 4or men vi fick ju se poängen och såg att vi hamnade 7 på hopp och 5 på matta av 20 lag och vårt mål var topp 10 så är nöjd med mina små flickor. Vi får dessutom bara bättre och bättre placeringar.
Jag tänkte stanna och se de svårare grupperna men då håller det på till 8 och då kommer jag hem runt 10 så valde att åka hem när vårt var slut.
Nu ser jag på TV, filmen heter The Blind Side. Det har gått 35minuter och jag gråter redan as mycket. Min favorit är ju huvudpersonen Big Mike.
Big Mike!

Day 16 - Your favourite twitcam and why?

Varför? FÖR ATT DET ÄR NIAM! Ne typ kanske skämta. Men jag vet inte bara tycker om den
 

Day 15 - Your favourite Video Diary and why

SVÅÅÅÅÅÅÅÅRT!!!!! Men jag tror jag valde den för att den kännsroliga och bara så dem.
 

Varför måste man ha rubrik?!?

Idag så gjorde jag någon blinksak på NO:n. Jag råkade även bränna mig på fingret hehe. Andra lektionen var SO vilket innebar bara jobbjobbjobb. På lunchen åt vi först den äckliga skolmaten sedan gick vi till klassrummet där vi fick våra klasströjor! YES! Sista lektionen var SO igen men då fick vi tillbaka våra svenskaprov, jag trodde jag skulle få E eller D som högst men jag fick C! Tjohej! Vi fick även sluta tidigare, japp najsig lärare.
Efter så  tog jag en promis med Charlie och så åkte jag till ica med mamma och köpte lite matsäck för jag kommer hänga på en gymnastiktävling i Bålsta hela dagen. Mina gymnaster tävlar på förmiddagen men jag kommer nog stanna och kolla på de svårare också. Så imogron blir det upp 5.
Nu ska jag snart försöka få mig själv att duscha!

Teddybjörnen Fredriksson ja så hette han

Rubriken kommer från att jag och Malin sjöng och spelade den på första lektionen(muuuusik) idag.
På matten fick vi göra annat haha. Så jag pluggade språkhistoria som jag hade prov på lektionen efter. Provet gick sådär, är rätt så säker att jag blir godkänd men inte så mycket mer än det och jag måste typ få ett C så bra gjort Johanna. A delen på provet gjorde jag inte klart för tillslut tröttnade jag och skrev massa citat och låtar, hehe. Jag gjorde även en bokpresentation, den blev lite haffsig för att jag improviserade och jag tog en paus i provet för att göra den.
Sista lektionen var spanska och då fick jag veta mitt betyg. Jag kommer att höja mig men om jag gör det med ett eller två steg beror påen skrivuppgift jag ska göra nästa vecka.
Efter har jag barnvaktat Oliver och vilat.
Large

Day 14 - Your favourite bromance

NIIIAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grey's Anatomy

Idag så fick jag vet vad jag kommer få i slutbetyg i Engelska och så fick jag veta vad jag fick på NP i NO rätt så nöjd med båda :) Engelskan såg vi klart på filmen Shakespeare in love. As grym film! Efter var jag så duktigt att jag pluggade maassa spanska. Sedan var det sista ridningen för denna termin. Vi gjorde gymkana(ingen aning hur det stavas), så SJUKT KUL! Tänker däremot inte förklara vad det är haha men ni kan få veta att det slutade med att hela jag var blöt och mjölig i ansiktet.
VI fick veta också en nyhet om skolavslutningen, INGA BRA NYHETER!
Nu är det choklad, jordgubbar, Bravo Juice och Grey's Anatamoy
Så dagen var rätt så full medsaker och efter Grey's måste jag plugga språkhistoria.
Large

Day 13 - Your favourite GIF of One Direction


HEMMA

NU ÄR JAG HEMMA! Kom hem kl 3 igårnatt/imorse.
Det är liiite skönt att vara hemma fast jag hade inte tackat nej till att stanna lite längre i Turkiet.
Jag kan sammanfatta kort. Jag har badat och solat vid polen och havet, jag har åkt/flygit parasegling, jag har åkt på een båtutflykt och sett delfiner i det fria, jag har åkt bananbåt ovh varit mindre en meter från en sköldpadda och jag har SHOPPAT!!! Har typ inga bilder därifrån hehe...
Ni kan få bilder på vad jag köpt när allt är tvättat.
Idag har jag packat upp och gjort INGET!
Large
SJUKT SÖTT PAR! Även fast Justin in riktigt förtjänar henne.

Från Turkiet

Okej, ett litet inlägg från Turkiet. Jag har internet i lobbyn så får passa på :) jag har typ bara badat och solat sedan jag kom. Första dagen var det tyvärr bara sol i typ 5 minuter. Igår så regnade det runt 18 tiden men då gymmade jag, mamma och Hampus. Japp duktiga. Idag har jag paraseglat, sjukt kul!! Imorgon kanske det blir en utflykt. En till sak är att jag är så sjukt bränd och det är inte kul. Men nu ska jag försöka få färg på benen.


Beautiful

Tumblr_m0b9nfhopt1rqjwplo1_500_large
Large
Tumblr_lgauvavkep1qa4th6o1_500_large_131710705_large
Large

One Direction

(tidsinställt)
Okej tänkte göra ett helt onödigt inlägg om One Direction konserten jag var på i Onsdags men kan vara kul att kolla tillbaka på senare.
Det började med att vi fick slippa sista lektionen och då tog jag och Erika en tidigare buss till Uppsala där jags åg flera jag kände igen. Väl där gick vi med snabba steg till stationen som ligger typ 20 meter bort haha. Vi tog pendeln till Solna och efter typ halva vägen fick vi signal fel och tåget stannade percis bredvid ett spår det där låg en STOR död bäver.
Vi kom fram till Solna ungefär kvart över 4. Vi letade upp en alldeles full Girll. Vi kom till Arenan typ 40 minuter innan insläppet, vi gick till ett stånd och köpte varsin t-shirt. Sedan letade vi efter Entre A och vi ställde oss för att köa när det var 20 minuter kvar. De öppnade inte förrän 10 över så vi köade i 30 minuter. 
När vi kom in på Friends så gick vi till ett stånd där inne där jag köpte ett Directioner halsband som var slut på de där ute.
Vi väntade ett bra tag på att Camryn skulle börja, det är jätte många som säger att hon var dålig men jag tycker hon var as grym. Speciellt eftersom hon bara är 13.
Men när hon var klar tog det en stund till tills killarna kom. De visade reklam medan vi väntade och då skrek alla helt i onödan.
Men när killarna kom ut så ställade alla sig upp och lyckan inom mig av att se dem i verkligheten. De var så underbara, jag sjöng så högt och varje gång någon kille tittade åt vårt håll eller om jag såg Niall på stor skärmen började jag stor gråta. Little things var nog den bästa låten för då var typ alla tysta och ljushavet. Det var visserligen inte den färg som någon skapat faceboo sida ommen liksom ungefär 35 000 människor gjorde ett ljushav. Fatta hur det såg ut.
Kan fortfarande inte fatta att jag sett dem.
Efter så skulle vi till pappas bil som stod vid stationen, INTE kul! Folk som gick framför stannade och desom var framför gick på och puttade. Men när personer puttade mig armbågade jag dem för deras dumhet och inte fatta att jag inte kommer fram.
Helt enkelt en UNDERBAR kväll.
(Bild på det jag köpte får ni när jag är hemma igen.)
(Bilderna jag lägger upp nu är inte mina för jag typ typ ingen, haha. Ni ser att de är från onedirectionsweden.se)

Turkey!

Sitter just nu på ett café vid gaten. Jag satte alarm 2 men gick inte upp förrän halv 3. Min kusin kom och hämta oss vid halv 4. Sedan har jag strövat runt på Arlanda. Om ungefär 40 minuter lyfter planet. Just nu äter jag fruktsallad.


Day 12 - Your favourite of Harry


Travel

Idag har jag tränat, så sjukt jobbigt för mig när det är varmt. Jag kan knappt andas... Sedan har jag packat lots of clothes för imorgon drar jag till Turkiet! Jag kanske fixar något tidsinställt inlägg men hoppas inte på för mycket.
Jag har ju även haft gymnastik

Day 11 - Your favourite GIF of Louis


Come & Get It

Sjukt bra!
 

Wednesday - when, what day?!

Idag har varit en vanlig dag! Men på en av rasterna så satt jag och Malin och sola på vår ramp. Haha sjukt skönt väder. 
Efter skolan drog jag till stallet där de skulle rida ut så jag fick göra stallsyssla och en häst rymde så då blev det en liten jakt. Nu tid att göra inget.
GISSA VAD!!! JAG FREAKER FÖR IMORGON VID DENNA TID KOMMER JAG SE 1D!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bad day

Okej, inte speciellt bra dag. 
Skolan har varit slapp men jag fick vetamitt betyg på SO NP och det var ett B. Nu tänker ni men B är ju bra, och ja det är det men jag var 1 poäng från ett A. Sedan skulle vin planera lite för festen som vi ska ha efter avslutningen min vissa tjejer gör mig bara så sjukt irriterad.
Efter så tog jag fram boken "Var är Alaska?" och njöt i solen. Gjorde även lite av mitt bildprojekt, GÅR INTE BRA! 
Nu hokey, inte superfan direkt men det kan vara kul att kolla ibland och det är ju FÖR F*N Sverige som spelar.
Tumblr_lncojehijs1qazstso1_500_large

Day 11 - Your favourite GIF of Niall


Solen

Sitter i solen medan den skiner med en väl omtalad bok(ja, jag vill låta smart). Haft en dålig dag så detta behövs.


Day 9 - Your favourite GIF of Zayn


Plans

Tjohej!
Idag är det söndag, ingen gymnastik för att det var uppvsining igår. Men en grupp kommer fortsätta med träning ett tag till för de har tävling i slutet av maj. Uppvisningen gick bra, sista saken vi gjorde som jag hjälpte till att leda gick riktigt bra. 
Idag så har jag kollat serier och sprungit men spring rundan blev inte riktigt som jagtänkteefter ungerfär 1,5 kilometer ramla jag och gjorde illa foten så fick gå hem sedan vilket också ledde till ingen styrka.
Nu håller jag och Erika på att planera tåg och buss till Friends Arena. Känns som det börjar flyta på. Snart har vi det planerat och då är väntan det ända. Asså kommer bli den bästa kvällen i mitt hela liv.
 
 

tbt

SÅ SJUKT LÄNGESEDAN!RSS 2.0