Julklappsvideo

Det fick bli två delar. Jag glömde två saker men det var kläder och det ska jag ha på nyårsafton så ni får bilder på det ändå. Förlåt om ni inte ser vad vissa saker är men om ni vill veta så är det bara att fråga.



Juloutfit






Haha jag vet att den är sen men aja. Detta var inte outfiten jag hade tänkte mig när jag fick en "vision" i november för då hade jag tänkt en röd klänning, en dubbelring, ett långt ugglehalsband, lockigt hår och tomteluva. Men lite är iaf likt.

Tomteluva - ingen aning
Locktång - Jultidningasförlaget
Linne - ingen aning
Leggings - Gina tricot
Strumpor - vet inte


Dagens låt


Vet att det är sent med en jullåt men älskar den här.

Slapptorsdag

Ja idag är ännu en slappdag. Det är de sköna med lov men jag önskar att mina kompisar skulle vara hemma så jag kunde hänga med dem. Men iaf så har jag bara suttit inne tills nyss då jag var ute med Charlie i spöregnet. Senare ikväll så kommer jag och mamma kanske in till stan. Hoppas ni njuter av lovet. Juste jag vet inte hur det ser ut i andra delar i Sverige men här är det vårväder och det är DECEMBER!!

Jag i somras.

I believe it was a Tuesday

No i don't believe today is it Tuesday. Ja, iaf förlåt för att jag skippat bloggandet på några dagar men var absolut inte sugen på det. Men nu är jag tillbaka. Idag har bara vart en familjedag. Jag var med mamma, Oliver och Charlie för att hälsa på min moster som inte var hemma så vi fick gå tillbaka. På hemvägen träffade vi Malin, Adina och Kicki. De skulle till stan, jag ville inte följa med för att jag inte hade någon plånbok. För jag glömde den på bussen sist vi var in  till stan. Som tur var det någon vänlig själ som lämnat in den till hittegodsavdelningen. Men tyvärr så hade någon redan snott mitt presentkort på sf som jag hade där och 200 kronor. Men jag var glad att mitt bankkort var kvar och leg var kvar. Annars hade jag vart körd. Aja, mamma lovade att vi skulle in till stan på torsdag eftersom det är mellandagsrea. Annars har jag spelat spel med min familj idag. Haha mamma var med på twister. Så jävla kul. Aja hoppas ni haft en skön dag.

När jag och Adinag var påväg att hämta biljetterna till twilight fan event. Haha det var första gången hjag tappade vort min plånbok. Då var det på McDonalds men gick vi dit direkt och hämtade den. Aja, nu ska det inte bli en tredje gång.

Svar på kommentar

Jag svarar på en fråga och använder iphonen så ni får se frågan under svaret.

Svar: Haha har sett att Malin skrivit det. Men om ni gör det varje år blir det ju en tradition. :)


Merry christmas

Ja nu är det ju julmorgon. Jag har öppnat en julklapp för jag får alltid en på morgonen och efter jag skrivit detta inlägg ska jag öppna mina kära kompisars presenter. Aja, ni får en julklappsvideo senare i kväll eller imorgon. Hoppas ni får en underbar jul. Förresten hur ska ni fira eran jul?

Dagens bild

Tumblr_lwcnjuygmk1qc5iguo1_500_large_large

God jul

Jag vill bara önska alla en riktigt god jul! Hoppas ni får det helt perfekt. Nu kommer lite jul bilder från weheartit.
379091_10150401504591696_258366431695_9186383_45419788_n_large
Gulliga :)
Beautiful-christmas-cute-fashion-light-favim.com-242930_large

Tumblr_lubmp24hgy1qhhroto1_500_large
Så en riktigt god jul på er! :)

Uppesittarkväll

Just nu ät det reklam men snart börjar uppesittarkvällen igen. Inte för att skryta men första bingosaken så vann man 200 men eftersom mamma köpt den å måste jag dela det med mina 3 bröder så får bara 50 men ändå lite coolt att vi vann för vi vinner aldrig. Aja, jag har fixat lite med designen på denna och en annan blogg. Nu börjar i alla fall uppesittarkväll igen. Snyd att Taylor inte var med men men... Men nu är det inte reklam längre. Inernet har vart dumt så lite av det jag skrivit försvann. Men nu kommer bilden från idag.

Det var bara 3 personer som var sugna på att klä granen.


En SUPER gullig kula i granen :)

Vårt pepparkakshus.

Såhär såg det ut när allt var klart men alla julklappar ligger inte där än.

JULKLAPPAR!! Ops... ett råkar vara till mig på denna bild. Det visste jag faktiskt inte.

Städning lönar sig

Man burkar ju säga att något lönar sig men kommer inte på vad. Det ända jag kommer på är brott men det kan det väl inte vara? Aja, vill ni veta varför städning lönar sig. Jag har liksom noll koncentrations förmåga nästan i skolan eller vid tråkiga saker. Så min svenska/so lärare sa att jag borde lyssna på musik och då tänkte jag att jag använder min mp4. Men nej, den hittade jag inte. Jag letade på alla ställen jag trodde den kunde vara sen nu när jag skulle städa tog jag upp en tröja från golvet och där i låg ju den. Haha, jag vet man borde städa oftare men när man har så stort rum som lätt blir stökigt så är inte det kul. Jag har en kompis som jag var bästis med förr hon ÄLSKADE att städa mitt rum. Så de få gånger vi var hemma hos mig och försökte komma på vad vi skulle göra så städa hon lite :) Just nu lysnar jag på "World Tour Live Speak now CD+DVD" Helt underbart! LOVE IT!!! I can see it now! Haha från låten Mine.

Jag förra julen och bilden är tagen med mammas kamera. Förlår att bilden är sne.


23 December

Idag är det dagen innan julafton. Yey! Ja idag ska jag väl städa klart mitt rum och "vardagrummet" bredvid mitt rum. För emellan de så är det ingen dörr så jag brukar använda båda som mitt rum. Men om man bara räknar det som verkligen är mitt rum så har jag nåst störst rum i huset (ALLTSÅ JOBBIGT ATT STÄDA) för det ända rummet som är större är det riktigta vardagsrummet. Vet det blev krångligt. Jag ska också pynta granen och lite sådant. Vad ska ni göra dagen innan julafton? Nu kommer ni också få bilderna jag lovade igår.

Den här köpte jag från H&M som kostar 10:-

Den här är också köpt på H&M för 10:-

Den här är också köpt på H&M för 30:-

Fick hem denna som jag vann igår :)

Hur kär får man bli

Igår lästejag ut boken "Hur kär får man bli?".  Den boken är grym för att den är inte spännande elle rså men man fastnar ändå. Man vill bara fortsätta läsa hela tiden. Även om jag kan tycka att den är lite barnslig ibland så var den ändå riktigt bra :)

Förlåt

Förlåt att jag inte bloggat tidigare idag men vi har inte haft något internet för det är något konstigt med den. Idag har jag städat LITE, läst, vart en snabbis till biblan, slagit in paket, lånat ut mig sims, sett på skilda världar och vart på kalas hos en kusse som fyller år idag. Juste GRATTIS MATHILDA!!! Just nu sitter jag här och om bara en halv timme så är det bara 1 dag kvar till julafton. Yey! Imorgon kommer ni få bilder på en skojjig sak från idag och sakerna jag köpte igår.

Detta är min kusin som fyller år idag. Hoppas du haft en bra dag :)

Stan

Nu är jag hemma från stan och datorn är dum p.g.a. Mina smått irriterande brorsor. Jag kollade min mejl och så mejlet som visas där nere. Kan ni fatta att jag vann?? Det kan inte jag!!!!!


Gratis skraplotter

Ni måste hålla med mig om att trisslotter är rikitgt bra eftersom man kan vinna ganska mycket pengar. Och om du väljer att blogga om gratis skraplott så kan du få hem en trisslott och en tialott HELT GRATIS!

God morgon

God morgon, jag är tillbaka!

Ja nu är jag tillbaka. Skolan har liksom kvävt mig men nu har jag jullov. Idag så ska jag till stan med mina sötnosar Malin, Adina och Kicki. Kl.19.00 så ska jag på julbord och julavslutning med konfan. Så himla skönt att det är jullov och snart julafton.

Från i sommras. Man ser det för jag har mycket fräknar.

Grattis Taylor

Det är inte bara Taylor Swift som fyller år idag utan även Taylor Swift. Så GRATTIS Taylor och ja här är en video från oss svenska fans.

Grattis Kristin

Idag är det lucia och tänkte bara gratta Kicki som fyller 13 idag. Ha den bästa dagen ever!

Kicki är den söta blonda tjejen. :)

Kämpa för varenda unge

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad.

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller "facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.

Du kan göra större skillnad än du tror.

Ps. Vill du gå med i vårt nätverk bloggare för varenda unge - läs mer här!

Foto: Unicef/Georgina Cranston

Smutsigt vatten dödar fler barn än krig.


Afrikas horn

Miljontals barn drabbade av svältkatastrofen på Afrikas horn

En livsfarlig kombination av torka, pågående konflikter och eskalerande matpriser har lett till svår undernäring i Östafrika och miljontals barn och kvinnor riskerar nu att dö.

UNICEF finns på plats och gör allt vi kan för att rädda barnens liv genom att se till att de får rent vatten, näring, vård och mediciner.

Och du kan vara med och rädda liv. SMS:a LIV till 72 900 och skänk 50 kr. Det räcker till 13 påsar nötkräm mot undernäring eller 29 påsar vätskeersättning. Tre påsar nötkräm om dagen kan vara allt som krävs för att rädda livet på ett undernärt barn.

Du kan även ge en gåva till Östafrikas barn här! (http://www.unicef.se/ge-pengar/afrikas-horn)

Läs mer om vad UNICEF gör för barnen på Afrikas horn.

Foto: Kate Holt/Unicef

Undernärda barn på en klinik i regionen Turkana i Kenya. Den värsta torkan på 60 år har drabbar Afrikas horn och många riskerar att svälta ihjäl.


Unicef

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Foto: Unicef


Grattis!

Grattis älskade bror! Du är underbar och hopps du fått en perfekt födelsedag.

Jag kommer byta till en annan bild sedan.

Update: Jag har bytt bild nu.


Julrabatt

Jag tänkte bara att om ni ska köpa julklappar så borde ni gå in på Becca Design för nu tänkte jag ge er en rabatt kod så ni får 15% rabatt + så är det fraktfritt. Rabattkoden: bloggrabatt15. Ni skriver in koden i kassan, så nu är det bara att shoppa loss. Rabatten gäller t.o.m. 31 December.

Sofia

Hej, jag tänkte bara lite snabbt säga att ni borde klicka in er här
http://www.mylovebasket.com/se/redirect?catalog_id=403319&referer=3584466. För att Sofia är med i en tävling och jag vet att hon skulle bli super glad om ni hjälpte henne. i måste ta och klicka massor med gånger. I övermorgon så avslutas tävlingen så klivka så mycket ni kan :)

Hemmadag

Idag har jag haft en hemmadag jag skulle städat. Vilket jag bara gjorde lite. Jag skulle ha gjort läxor vilket jag inte gjorde. Jag skulle fota vilket jag gjorde. Just nu siter jag och ser på min älskling, alltså Ben Barnes. Jag ser på Narnia, prins Caspian. Har aldrig sett den förr så det ska bli kul. Just nu är det paus så jag ska börja vräka i mig godis.

Från en gammal No lektion. Nu börjar filmen igen.

Dagens vill ha


Dag 25

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Julen, för den är så himla fin och mysig.

1 December

Idag är det 1 December och ingen snö på marken. :( Blir lite besviken, men iaf idag så är jag hemma för att jag hade feber igår kväll så mamma tvingade mig att vara hemma idag. Jag vill till skolan för att jag har så mycket att göra och jag kan inte koncentrera mig så bra hemma. Jag missade julkalendern i morse så får se den ikväll. Hoppas alla haft en bra dag.

Nickys.se har en julklappskalender och dagens lucka är ett presentkort på coolstuff.se och när jag går in och tittar så ser jag tripos som min klass köpte förr men de dog. :(



RSS 2.0