Chiiips

 
Hej på er! Egentligen har jag inget speciellt att säga då det ända som var annorlunda idag var att vi hylla spelarna från friskolekampen. Juste jag fick även veta at vi vann pris för Fair Play, Grillska äger så jävla hårt! Aja det är äntligen fredag och jag har varit väldigt nyttig den här veckan så ikväll så blir det att gotta med godis och chips!! Jag kollar även på Let's Dance trots att jag bara kollar för att Kenza är med, haha.

Tattoos

Vill så gärna göra en till tatuering!

Tjotjo

Det här skrev vår lärare precis innan finalen och grilla dem var precis vad vi gjorde.
 Typ ingen visste vilka grillska var då vi precis bytt namn men nu så...
 Ledsen och säg det Thorén men pappas pengar räckte i inte i någon av finalerna.
 Jag tycker min klass tweets här ovan är fruktansvärt roliga!!!
 
Tjo på er!
Dagen börja med att jag fick sova en halv timme extra då jag, Malin och Adina fick skjuts till skolan. Skoldagen har inte heller varit speciellt normal då de var friskolekampen. Det var mitt första år där (jag spela inte utan var bara publik) och trodde det skulle gå rätt så dåligt för oss men jag tycker det gick bra gör oss på fotbollen trots att vi inte gick vidare från gruppspelet.
 
Men på innebandyn gick det ännu bättre så vi lyckades komma till semi där vi slog ut Jensen. Sedan fick vi möta Thorén i final och första halvleken stod det 0-0 men i början av andra halvleken började det gå bra för oss men tyvärr kom Thorén ikapp så det blev förlängning där inget speciellt hände. Efter det blev jag och Veronica tvugna att springa till bussen för att hinna med en buss hem, men jag missade ändå min buss hem och när jag satt stadsbussen och vänta fick jag veta att vi vann över Thorén på straffar. Jag blev as glad trots att jag missade det. Turen fortsatte då det går en till buss som tar lite längre tid direkt efter bussen jag tänkte ta och den hann jag med. Juste tack till Jensen som satt och hejade med oss när vi mötte Thorén, kändes kul att vi fick lite medhjälp då Thorén är en större skola.
 
Väl hemma fick jag slänga i mig lite mat, byta om och skryta lite för Hampus då det inte gick så bra för deras lag. Nu är jag hemma från kickboxningen och jag ska nog kolla på vänner (har blivit beroende igen).

Take me back when our world was one block wide

 
Dagen börja med digitalt skapande där vi skulle filma till vår kortfilm och vi skulle filma på vår grannskola vilket var pinsamt men kul, haha. Fick även tillbaka mitt matteprov men jag har lite blandade känslor av resultatet då det var bättre än vad jag trodde jag skulle få men sämre än vad det brukar gå.
 
Efter skolan var jag sjukt taggad på att äntligen få rida igen då jag inte ridit på 3 veckor men precis när jag kommit hem fick jag veta att det var inställt vilket sög väldigt mycket. Men det gav mig även tid att plugga lite vilket jag annars inte brukar hinna på onsdagar. Nu, Top Model!!!!!

Tisdag


Hejsan!!! Idag har varit en väldigt normal tisdag som innebär skola, plugg och kickboxning. Eller ja jag såg ikapp Teen Wolf vilket är hyfsat speciellt, haha as bra serie!!!! Nu är det vänner och mat som gäller innan det blir sömn.

Teen Wolf

We’re going to rob an armed car? 
Want to try again?
Your pillow. Your pillow. We forgot your pillow. You’re never going to be able to fall asleep! We.. We got to go back.
 
TEEN WOLF ÄR SÅ AWESOME!!!! Seriöst I'm freking in love och speciellt i Stiles. Jag vill inte att han ska dö men inte heller att han ska bli varulv för han är perfekt som han är nu! (Om man skippar delen med den onda ande prylen) Sedan tycker jag om att Malia och Stiles kysstes olikt från många andra (säger man så?). För i mitt huvud är Lydia och Styles bara vänner och Derek och Styles verkar tyvärr inte hända så, whyyyy nooot?
 
Asså jag älskar typ alla och tänker inte lyssna på när folk säger att Malia är ond. Men gaaaaah it's så freaking perfect så sabba det inte genom att förstöra min underbara perfekta älskling.
 
 Asså bästa serien EVER, har ni inte sett den, KOLLA!!!

Summer fashion inspiration

Bilderna är inte mina utan hittade de på weheartit och lyckades inte hitta källa.

Första skoldagen

Tumblr... trodde först den skulle vara en gullig serie men det sluta med att den var creepy. 
 
Idag var första skoldagen efter sportlovet och jag var inte så taggad imorse när jag vakna. Men skolan har heller inte varit så krävande idag och så fick vi sluta en och en halv timme tidigare. Jag hoppades även på sovmorgon imorgon men så blev det inte. Aja jag tränade efter skolan och ska nu kolla Teen Wolf, love it!
Juste såg även första avsnittet av Top Model och på en halv timme lyckades jag hitta en tjej jag inte tycker om för hon tyckte en Victoria Secret Model och Jonas Hallberg inte kunde göra en bra bedöming av vilka som går bra på catwalk. Jag blev as irriterad, "Shut Your Fucking Mouth And Back In Line Bitch". 

Train like a beast look like a beauty




Just Stiles. Always just Stiles


Skola imorgon

En Johanna som är sjukt opeppad på skola imorgon.
 
Idag har jag inte varit så produktiv för efter gymnastiken har jag bara spelat gitarr (mina fingrar gör sååååå ont just nu), kollat utnytesstudentbloggar och ätit. Haha, det har helt enkelt märkts att det är skola imorgon för mig. Jag skulle förfärligt gärna ha lov en vecka till menmen. Nu ska jag nörda Teen Wolf (nej jag är inte beroende, eller kanske bara lite) innan jag måste sova. Nattinatti på er sötisar!

Utbytesstudentbloggar

Jag har en liten obsession gällande utbytesstudent bloggar och jag tänkte ta och tipsa er om mina favoriter. Klicka på bilderna för att komma till bloggarna.

Ny blogg?

Tjo allihopa! Nu är det så att jag funderar på att skaffa ny blogg. Men jag är inte säker än för jag undrar om jag kanske ska byta portal också då blogg.se laggar så mycket men jag tycker om att man får bestämma hur designen ska se ut helt och hållet. Men jag har iaf funderat på devote, någon som haft båda och kanske kan säga vilken ni tycker är bäst?
Sedan så velar jag fortfarand mellan två namn, antingen johannabilling eller johannarebecka. 
Eller så stannar jag på den här bloggen. Jaaag veeet inteee!!!

Kalas

Den här lilla gulllungen var vi hos idag!
 
Kom hem för någon timme sedan från kalaset och nu är det melodifestivalen med nästan bara dåliga låtar. Den enda jag tycker om är Ellenor. Seriöst, melodifestivalen har varit ett stort skämt i år. Jag tycker förra deltävlingen var bäst då jag iaf tyckte 4 av låtarna var okej eller bättre. Byyyye now!

New in

 
Mamma var i stan en liten stund idag och då var hon snäll och köpte hem denna underbart fina tröja från Åhléns (tror jag).

Godmorgon

Min frukost!!!!!!!!!!!
 
Godmorgon allihopa! Idag så gick jag upp halv 8 då jag hade planerat att träna nu på morgonen vilket passade väldigt bra då jag vaknade upp med fruktansvärd mensvärk. För mig funkar inte alvedon eller ipren men att träna funkar utmärkt. Jag har rätt så mycket för mig idag fakitskt, ska bland annat till åka till min kusin då hennes son fyller 1.
 
Aja, hoppas ni har en bra dag!

#JustSayHello

 
Hejsan på er alla hoppas ni haft en skön fredag! 
Idag så har jag varit barnvakt till Oliver så jag fick gå upp halv 9 men det var faktiskt rätt så skönt. Förutom det så har jag varit ute och skottat eftersom det kommit så himla mycket snö, tvingat ut Casper för att fota mig och forsätt söka sommarjobb. Nu på kvällen blir det godis och Teen Wolf som står på schemat!


Throw me to the wolves and I will come back leading the pack

Varg t-shirt - Gina Tricot || Svarta byxor - Gina Tricot || Jacka - Gina Tricot || USA Converse - Stadium (Ja jag bär converse när det snöar.)

Behöver inte dissa andra

 
En sak jag stör mig så sjukt mycket på är när folk säger "Kurvor är så vackra och ben är så fula." För jag förstår varför man säger att kurvor är vackra för det är de verkligen men det är även ben. Bara för att man tycker om det ena så behöver man inte dissa det andra. För folk tycker att det är fel att säga att kurvor är fult men däremot får man säga att det är fult att vara smal men vet ni en sak det finns folk som är födda smala och inte kan gå upp i vikt eller få massa muskler. 
Eller folk som står och säger att allt kvinnor fått gått igenom är männens fel. Bara för att man är feminist behöver man inte hata män. För jag anser att är man feminist så är man för lika rätt och inte att kvinnor ska stå högst. 
Eller folk som säger att bara vita är rasister för det är inte sant. Jag såg en bild för ett tag sedan där det först var en vit kille som sa "Jag är stolt att vara vit och skulle aldrig vilja vara något annat." och det anser många som rasistiskt och så car det en lika bild på en svart man som sa samma sak fast att han sa att han var svart och det anser folk som att stå upp för sig själv. Ser ni skillnaden, vita har svårare för att säga saker för att de lättare anses som rasister.
 
Nu kanske det här inlägget blev lite knäppt men jag tycker det är så jobbigt när man dissar något för att man tycker om något annat, jag kan själv erkänna att är duktig på att göra det när det gäller musik vilket jag jobbar på. Men det jag ville få fram med det här inlägget är att jag förstår att ni kanske har en åsikt att kurvor är snyggt eller att den där musikgenren är as grym men tryck inte ner andra människor eller deras åsikter för det.

They are too adoreable

Igår ar det Brit Awards 2014 och killarna var som vanligt as snygga men en rolig sak som hände var när de skulle ta emot priset för Global Success Award.

Today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed

One of my all time favorites.
 
Som rubriken säger så har jag gjort inget idag. Jaf har bara varit i sängen, kollat serier, varit ute med Charlie och ätit och det är därför det här är det första inlägget för dagen hehe. Men jag tror en sådan här dag var väl behövlig. Det är dessutom bara att ta nya tag imorgon.

Kickboxaren

 
Idag så gick jag inte upp lika tidigt som igår men jag gick upp 20 över 9 vilket jag tycker är rätt okej. Sedan åkte jag till stan med mamma, Casper och Oliver. Vi handlade mat och gick i lite affärer och innan vi åkte hem åt vi på Max. Oliver tog ett happy meal  och då fick han en pysselbok och kritor som jag snodde åt mig, hehe. 
 
När jag kom hem fikade jag lite innan det bar av till gymnastiken som börja tidigare, så hann vara där längre idag. Sedan blev det kickboxning. Nu resten av kvällen tänker jag kolla på Teen Wolf och slappa lite.

Plot twist


När ens bror får pysselbok och kritor på Max


Keep your eyes open

Everybody's waiting for you to breakdown
Everybody's watching to see the fallout
Even when you're sleeping, sleeping
Keep your ey-eyes open

So here you are, two steps ahead and staying on guard
Every lesson forms a new scar
They never thought you'd make it this far
But turn around, oh they've surrounded you
It's a showdown and nobody comes to save you now

Grattis Ed!!!

Tänkte bara säga grattis till Ed Sheeran då jag tycker att han är en fantastisk sångare och låtskrivare. Är fortfarande lite irriterad över att han aldrig fick den där Grammyn men han är ändå jäkligt as grym. Grattis Ed!!!!

Fågelfobi

Veronica var tydligen tvungen att fota dessa läskiga ankor.
 
Idag så var min första sportlovsdag och det var sååå skönt. Det här lovet kom precis när jag trodde jag skulle dö, typ. 
Men jag tog en tidig morgon idag och gick upp tjugo i åtta(I'm a good girl) för att gå ut och köra intervaller. Sedan körde mage och triceps. Efter det blev det frukost och dusch innan jag drog till Gimo för att träffa Verco. Vi gick runt och fotade lite och när vi gick förbi några ankor skulle Veronica fota dem men då började de gå mot oss. Och jag är livrädd för fåglar sedan typ något år tillbaka. Jag ingen aning varför, jag bara är det. 
Sedan blev det en stund till Veronica där vi prata, kolla film och baka.
 
Jag kom nyligen hem och funderar för tillfället att kanske spela lite sims, heheh.

And if you can't detect the sarcasm, you've misunderstood

Wihooo en videoblogg, ber om ursäkt om ni inte hör vad jag säger ibland eller om det blir lite rörigt menmen... SPOILER! Visst är jag en as grym sångare och dansare hahah!

OREEEO

Köpte egentligen till alla hjärtansdag men glömde på någotvis bort dem så det får bli mitt sällskap ikväll istället.
 
Idag har inte varit en bra dag. Den började bra då solen sken och man fick vårkänslor men när gymnastiken var slut och jag tänkte fota så hade solen försvunnit och det kändes som höst igen. Sedan så regnade när jag skulle ut med Charlie, jag har ringt runt och sökt typ 100000 olika jävla sommarjobb och så har jag redan skrivit det här inlägget en gång men all text försvann av någon anledning. 
Typ det enda bra är att Sverige tog sitt andra OS-guld. Jag brukar inte kolla men kunde inte sluta när det gick så bra för Sverige.
 
Nu ska jag ta min chokladkakor och sätta på en serie eller The Wolf of Wallstreet. Just jag måste också ta reda på min syvs namn och fråga grejer om indviduella valet som vi uppenbarligen är obligerade att göra. Jag vill typ välja allt men endå ingenting!!!! Aja, ska sluta gnälla här och börja gnälla på min syv, stackarn.

Teneriffa

Om någon timme så lyfter Hampus plan till Teneriffa och jag är sååå avundsjuk.

Mina favoriter på mello igår!


If you don't adore Ellen Page I'm judging you

ÄLSKAR BRUDEN ASSÅ!!! Hon är så jäkla stark och modig!
 
Idag har verkligen vart en gjort absolut ingenting dag. Jag har haft ett modern family maraton och ätit en massa skit. Nu på kvällen har det varit melodifestivalen och det här är första deltävlingen iår där det fanns bra bidrag med. Jag tyckte om alla som gick vidare men speciellt de som gick till final så jag är grymt nöjd.

Internationella Barncancerdagen

Idag så är det internationella barncancerdagen och jag tycker att ni antingen kan tända ett ljus eller om ni känner er lite givmilda sms:a HOPP till 72900 för att skänka 50 kronor.

Guys can fake it? Unbelievable! The one thing that's ours!

Det jag fick idag av mina föräldrar och bilderna är dåliga men orkade inte fota ordentligt. 
 
Idag är det fredag och jag har spooortloov!!!!! 
Min dag har mest bestått av skola och vila. Jag fick sluta tidigare idag och så åt vi efterrätt här hemma efter som det är alla hjärtansdag och så har jag fått massa godis och en lott där jag vann 60kr av mamma och pappa. Nu på kvällen så såg jag filmen 12 years a slave, har väntat så länge på att se den och den var så jäkla bra. En typ recension kommer kanske upp imorgon.
 
Det här inlägget skulle kommit upp igårkväll.

Glad alla hjärtans-/fredag/börjanpålovdag!

Hej allihop! Jag vill bara önska er alla en bra alla hjärtansdag men om ni inte tycker om alla hjärtans dag eller helt enkelt bara inte firar den så kanske ni kan vara glada över att ni(vissa) precis fått lov eller att det är fredag eller vad som helst. Det finns alltid massa anledningar till att vara glad och sprida kärlek!

Halvsjuk

Idag så har jag typ varit lite halv sjuk. Min familj har nyligen varit magsjuka och idag när jag vakna mådde jag sjukt illa och sedan blev det bra ich sedan mådde jag illa. Så höll det på hela dagen men jag valde att åka till skolan ändå då jag hade matteprov idag och en körkortskurs efter. 
Så ja, det var min dag. Men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon.

Yesterday

Det blev egentligen inga bra bilder från igår, alla blev för mörka, men har ljusat upp dem och visar några ändå. Enjoy!
Födelsedagsbarnet!
Min super söta kusse, som även fyller år världens bästa månad!
 Min super söta kusins barn(heter det något specielt?), som fyller 1 denna månad!!!!!
 Och så bjöds det självklart på en massa fika och ska jag vara helt ärlig tror jag att jag gått upp lite den här helgen efter alla onyttigheter jag ätit!

We drove to Cali and got drunk on the beach

Jag har aldrig riktigt varit ett Katy Perry fan men börja tycka bättre om henne nu.
 
Idag har varit en väldigt vanlig dag. Lunchrasten var faktiskt extra skojjsig då det sluta med att jag låg och skratta på golvet.
Väl hemma så tänkte jag plugga men slutade med att jag träna med Hampus. VÄLDIGT skönt! Men ska antagligen plugga lite matte innan jag sover, fast vi får se hur det går.

I'm not random, you just can't think as fast as me

Bathroomselfie från fredags!
 
Jag vaknade en halv timme sent idag eftersom min mobil fått något fnatt. Men jag hann ändå ner till gymnastiken i tid. 
Efter så har jag pluggat en aning och så har vi varit och firat min morbrors tjej som fyllde 25. Denna helg har varit VÄLDIGT onyttig jämfört med den senaste tiden. 
Nu är det ännu mer plugg som står på schemat...

Give me your look women!!

 
En av världens vackraste kvinnor asså!!!!

New in

Igår så hade mamma köpt inneskor till mig, vilket är så jäkla bra då jag inte har några.

The person that you’d take a bullet for is behind the trigger

 
Hallojdär! Idag så har jag varit inne till stan men mamma, Oliver och Hampus en snabbis sedan har jag mest förskt kollat ikapp på alla serier jag ligger efter i. Jag har faktiskt nästan kommit ikapp i alla. Jag har även varit väldigt nedstämd idag så det var skönt bara få sitta ne och kolla på serier.
 
Just nu är det mello som gäller, tycker egentligen att det suger men är det tradition så är det. Men ska jag vara helt ärlig så är det bidrag som varit bättre än de som varit förra veckan.

I wanna scream and shout and let it all out

Tagna av Verco och Adina, som är väldigt bra fotografer!
 
Första lektionen idag var idrott, vi skulle visa upp vår dans vi gjort. Jag hade tur och hamnade i en as bra grupp trots att vi gick från 4 till 2 av olika anledningar. Men jag tycker vi två klarade vår dans väldigt bra faktiskt. Och vår rekvisita var 3D glasögon och vårt smink var svarta krigsstreck, haha.
Efter lunch var det fotografisk bild som gick väääldigt sådär men Adina och Veronica fotade bilderna över här som jag faktsikt tyckte blev fina.
 
Nu på kvällen har jag ätit massa onyttigt och bara suttit ner. Jag måste försöka kolla ikapp alla serier jag ligger efter i. Önska mig lycka till!

Wolf tattoos

Tycker seriöst att de här tatueringarna är så sjukt snygga. Vem vet, kanske kommer en sådan i framtiden! 

Tagga dansuppvisning

Jag är snäll och bjuder på snapchat bild!

Alldeles snart så ska vi ha en liten dansuppvisning på idrotten. Vi har gjort vår egen dans och så. Min grupp var från början 4 och nu är vi 2, haha men det går nog bra haha.

Neew giirl

Asså jag gör typ samma sak varje dag, träning, plugg, skola och seier.
Dagen börja bra för när man kom till skolan stod rektorn i entren och så fick man ta varm choklad, så sjukt awesome! Annars så var skoldagen väsligt normal, tisdagar är sköna eftersom jag slutar halv 2. Efter skolan så blev det mer plugg än vanligt, nästan ingen serie, gymnastik och kickboxningsträning. En lite hektiskdag men jag gillar det.
Känner så här för tillfället!

Vilken värld...

Jag måste bara fråga vilken jävla värld lever vi i asså?
Jag blir jämt så himla irriterad sexism och sådant och nyss så fick jag se att Genusfotografen har en omröstning om Årets sexist 2013 och där står det varför de som är nominerad är nominerade. Och jag blir så JÄVLA förbannad! För jag fick precis veta att det finns ett program i Danmark som går ut på att några perverta gubbar sitter och bedömmer nakna kvinnokroppar, American Apparel tycker tydligen att kvinnor inte kan bära en unisexskjorta och byxor på en och samma gång, Anders Vendel lägger ut en reklam bild för sin resturang som innehåller honom i vanliga kockkläder och tjejer som har kockmössa, kockrock och stringtrosor.
Det är en massa sådana här skit som får mig att vilja spy 10 gånger om. En sak till som nästan ingen tyckt är konstigt är reklambilden för Salong Bangs, folk verkar inte tycka att det är konstigt men en reklam bild där han som äger salongen håller stypgrepp på en tjej.
 
Så i bland undrar jag helt enkelt om det finns något hopp för den här världen. Jag tycker också att ni borde gå in på Genusfotografen(HÄÄÄÄR) och rösta. För hon tänker personligen gå till den som vinner och ge den en mugg som ser ut som ett bröst. Vill ni inte rösta tycker jag ni ska in och läsa ändå då inlägget är väldigt läsvärt. 
Som ni ser verkar det som American Apparel inte tycker att den kvinnliga modellen kan ha på sig något annat medan den manlig ska vara fullt på klädd...

You know I wanna be the one who hold you when you sleep

Mat mat maaaat! Detta var min middag igår kväll. Ska jag vara helt ärlig vet jag inte varför jag fota den, jag var bara sjukt sugen på det och jag måste ju använda bilderna så de får komma upp här. Jag älskar små läskflaskor, sjukt gulliga!!
 
Och så blev det måndag igen... Idag så har skoldagen var väldigt normal och när jag kom hem så tog jag en PW på mitt band och så körde jag triceps. Sjukt skönt med ett träningspass asså! Sedan så har jag och Veronica anmält oss till en introduktionskurs till körtkort så att vi får börja övningsköra så snart får jag sätta mig bakom ratten. Haha, är sjukt taggad på det men det känns samtidigt som jag bara kommer krascha.
 
Nu ska det bli liiite matteplugg, vi skulle ha det på onsdag egentligen men nu ska vi ha det nästa onsdag vilket är lite skönt då det är mer tid till plugg för jag tänker försöka börja plugga i tid haha!

'Cause there is no guarantee, that this life is easy

 
Dagen... Idag har jag inte gjort ett piss förutom att träna och kolla kapp serier. Juste jag kollade på mello vilket är ett stort skämt nu för tiden. Nu är det lite mer serie tittande som gäller medan jaf intalar mig själv att sömn är överskattat.

I just want to runaway, I don't where I just know i want away




RSS 2.0