Fjällen

Så nu är jag hemma från fjällen vi åkte fast det var så halt ute. Jag har haft det grymt. Även om jag vart utan internet. Jag tog inte så många bilder men hoppas ni haft det skönt. När jag åkte i onsdags så var det en MASSA snö ute och kommer hem idag när det nästan är ingen snö kvar.

Dagens citat


Foto: Kristin| Modeller: Malin och Adina| Kamera: Nikon D3011| Text: Jag saknar dig

Pretty little liars säsong 2, avsnitt 10

Detta är det senaste avsnittet.

Spenzra! (vet är dålig på att komma på kärleks namn).

Här startar Hannahs problem

Jenna kan vara riktigt läskig.

Älskade Aria!

Jag gillar teraputen. (STAVNING)

Det är du värd Emily.

Hannah nu har du inte vart så snäll.



Emily lägg dig inte ner förrän hon kommer in eller så reser du dig upp när någon börjar massera dig!

Har ni hittat något spännande?

Inte ljuga!

ÄLSKAR denna scen.

Rid tjejer? Knappats!!!

Dagens video


Denna är riktigt bra gjord. Låten börjar inte direkt för den börjar ungefär runt 1 min.

Jag saknar dig

Filmen "Jag saknar dig" är en av de sorligaste filmer jag någonsin sett. Jag grät mig igen hela filmen. Man ser verkligen hur mycket tvillingar betyder för varandra och filmen  fick mig att tänka igenom mitt eget liv. Den här filmen är verkligen djup och jag gillar den verkligen. Det som störde mig lite var att tiden gick så snabbt. Så filmen får 9/10 av mig. Jag rekommenderar den VERKLIGEN!





Kanske inte

Ja jag kanske inte åker till fjällen för att det är snorhalt ute... Ni får en bild på dagens outfit.


Tänkte bara säga hejdå

Jag tänkte bara göra ett sista inlägg innan jag drar till fjällen. Hoppas ni får det bra och har en fortsatt bra vecka eller om er vecka vart dålig att den blir bättre.

Pretty little liars säsong 2, avsnitt 9

Detta är inte det senaste avsnittet utan det NÄST senaste.

Jason är het men läskig.

Garett och Jenna är läskiga.



Åh... Haleb.

Åh... be my man!









Godnatt!

Hej tänkte bra säga godnatt. Jag går och lägger mig lite tidigare för att jag nyligen hade en hostattack som fick mig att spy. Aja godnatt iaf.


Semmeldagen


Hoppas ni har en riktigt bra semmeldag! Själv tycker jag inte semlor är så gott men kan äta det.

Tisdag

Idag är det Tisdag och SPORTLOV!!! Så jäkla skönt. Egentligen så borde jag skriva på min försenade novell men har ingen lust. Haha. Imorgon drar jag till fjällen fest hela kvällen. Jag ska försöka göra tidsinställda inlägg. Igår var jag och shoppade, ni kanske får se bilderna på vad i ett tidsinställt inlägg. Idag har jag läst lite Julia tidningar för jag ligger LÅNGT efter med dem och så har jag vart ute och sprungit men gjorde ingen styrka.

This girl is beautiful.

Ändrade planer

Just nu sitter jag här och ser på jag saknar dig och äter som planerat. Jag har vart och köpt godis. Men istället för att är makaroner och köttbullar så äter jag varma mackor istället.

Mina ser inte riktigt ut sådär.

Mysig hemma dag

Hejsan! förlåt att jag inte bloggat men skolan är ju lite cp. Jag borde skriva på  min novell nu men har ingen lust. Jag är grymt sugen på godis så kanske går ner och köper lite. Idag har jag i alla fall gått till pulkabacken med Oliver, mamma och Elin för att Oliver hade klassträff. Efter det slappa jag lite hemma, sedan följde jag Elin till bussen och hyrde en film jag ska se ikväll. Jag saknar dig, den verkar grymt bra så längtar tills jag ska se den. Eftersom jag är ensam hemma ska jag göra makaroner och köttbullar.

Malin och hennes kamera.


Idag är det alla hjärtans dag

Ja idag är det alla hjärtans dag. I skolan så hade vi ett prov vilket gick inte så bra men det var inte obligatoriskt och alltså inte viktigt. Denna dag är lite nedstämd för mig eftersom man ser många tjejer som är så lyckliga med sina pojkvänner och här kommer jag helt singel. Efter skolan tänkte jag plugga men satt och spelade på datorn och tittat runt på bloggen. Men ska försöka plugga lite i alla fall.

Glad alla hjärtans dag! <3


Glad alla hjärtans dag! Jag vill bara tacka er för att ni tittar in på min blogg i vått och torrt och tack så himla mycket för er fina kommentarer, det gör min dag :)

Safe & Sound

Get More: Taylor Swift, Safe & Sound, Music, More Music Videos


Dagens låt


En del av denna låt ska vara med på våran rap. Haha, en helt underbar låt!

Bild

Bild på min vinst


Ont i halsen

Idag tänkte jag ut och springa men min lathet övertalade mig att göra det när min hals känns bättre eller på söndag eftersom jag måste ut och springa en gång i veckan. i skolan såg ni ju på mitt förra inlägg att spanska läraren var sjuk. Näst sista timmen hade vi engelska prov. Gick vl sådär, just nu ser jag på Nils Karlsson pyssling. Juste när jag kom hem hade jag fått ett brev att jag vunnit två fribiljetter till Breaking Dawn så nu kommer jag se den en tredje gång! Yay :)


Skolan


Sitter just nu i skolan och borde jobba. Vi har spanska men hon är sjuk så jag ska jobba svenska. Me n jag blev blogg sugen.

ÄLSKAR DETTA TAL!

Tidsfördriv

Tagen från Isabella.

Vad är ditt mellan-namn? Rebecca
 

Vad skulle du vilja heta i förnamn? Asså jag är hyfsat nöjd med mitt namn men i vissa lägen kan jag hitta jätte fina namn som jag är lite avundsjuk på.
 

Vad gör du på fredagskvällar? Ser på TVD och äter GODIS!!!!

Bästa filmen du någonsin har sett? Vet inte det är så många bra, men kanske Dear John :)<3
 

Saknar du någon just nu? Ja..

 

Hur mår du idag? Inte så bra

 

Bästa minnet från sommaren? Vet inte, men jag tror nästan Gröna lund med Ohly :)

Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Finland (Åland)
 

När var du där? November
 

Sköter du skolan? Ja, hyfsat eftersom jag gör mitt bästa

 

Vad är det bästa du fått på ett prov? C eftersom man inte kan få B men skulle fått ett A

 

Vilket ämne var det? Matte

 

Har du fått ig på ett prov? Tror inte det, om jag skulle fått det så skulle det vara matte.

 

Vilket är ditt favoritmärke på smink/skönhetsprodukter? Ingen aning

 

Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Ingen aning, sommras kanske

 

Vilken va den värsta tiden då? Jag har aldrig haft en "värsta" tid för jag har det dåligt till och från hela tiden än så länge

 

Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja, hyfsat

 

Hur ofta gråter du? Rätt ofta faktiskt

 

Vilken klass går du i nu? Åttan

 

Vilken skola? Olandsskolan

 

Vad får du ofta komplimanger för? Mitt hår, alla säger att de är avundsjuka på hur tjockt det är medan jag tycker det är en plåga.

 

Har du lätt att få folk att skratta? Ja mina knäppis kompisar när de är flummisar

 

Vilket är ditt största fritidesintresse? Foto, rida och kompisar.

 

Är du kompis med ditt/dina syskon? Hyfsat

Hur lång är du? Vet faktiskt inte

 

Vilken storlek har du på kläder? Typ xs/s

 

Har du svarat ärligt? Ja!


Trött och irriterad

Som ni ser på  rubriken så är jag trött och irriterad. Ja, jag är trött för att jag alltid är det sedan är jag irriterad för att träningen och pluggningen jag tänkt göra idag haoppade jag, jag har ont i halsen och så har jag ringet hela kvällen efter prao platser. Nu har jag faktiskt fått en plats på blomsterhallen i gränby. Idag i skolan så hade vi ingen lärare första lektionen. Resten av dagen var helt normal. Imorgon har vi engelska prov!!!! BLÄ!

Foto: Jag| Modell: Jag| Text: Nalle Puh


Dagens outfit


USA-tröja - Gina tricot
Jeans - JC
Uggs - Skopunkten

Sometimes the smallest things take the most room in your heart - Nalle Puh

Hejsan hoppsan alla gulliga små saker!

Idag så har jag först tränat småungar i gymnastik efter det så tog jag med Charlie ut så vi kunde träna men det gick inte så bra. Efter det har jag duschat, fotat LITE (för det var skit kallt ute), suttit med datorn och gjort header till min kusin. Just nu har jag lite ont i huvudet, fick det nyligen. Ni kommer faktiskt få upp en dagens outfit bild och alltså en bättre bildm på mitt nya hår.

My hottie :)

Melodifestivalen

Jag ser på melodifestivalen och nu har de nått botten. Ingen är ju fan bra!!!


Färgat håret

Tänkte bara berätta att jag färgat håret ni får även bilder men de är inte så bra för man ser inte hela färgen men den duger :)


Pretty little liars säsong 2, avsnitt 8


Haha, tjejer ni kan vara så himla roliga ibland! :)

Denna scen är läskig!

Åh...

Spencer ser ut som en cheerleader.



Aw...

Är det det som gjort testet dåligt?









Dagens låtar


Älskar denna låt för den påminner mig om min klass.

Denna låt är så fin och om en kille skulle sjunga denna till mig så skulle jag bli helt kär.

Träna???????? NEJ

Idag hade jag tänkt träna men struntade i det. Kanske gör det imorgon eller något. Idag så har jag vart jätte förkyld och mått men har ändå gått i skolan. Första lektionen var bild och där har vi världens sämsta lärare efter det var det idrott som var väldigt kul. Den sista lektionen så fick vi tillbaka våra SO prov och det hade gått SKIT! Efter skolan har jag hela tiden tänkt att jag borde träna men valt att inte göra det så idag blir det ingen träning.

HUNK HUG ME!!

R.I.P. Nutte

Nu kommer många säkert tycka att jag är töntig men Nutte är en häst som nu har avlidit. Han var på min ridskola och gelt underbar. Jag red honom på min andra hopptävling helt underbart var det. Kommer sakna dig gubben.

Denna bilda har jag tagit

Denna har jag hittat HÄR.

Bloggar faktiskt idag

Ja idag har det vart konfa men jag orkade ändå sätta på en datorn ändå. Först i skolan så visade sig att två av de jag brukar hänga med var sjuka, på spanskan pluggade jag och Erika på en redovisning och ni skulle ha hört oss haha. Efter det då hade vi matte och då gick Malin hem. Sedan på sista lektionen som var Elevens val började Erika må dåligt så ingen av dem kanske kommer imorgon och då blir det en ledsen Johanna.Efter skolan gick jag hem och åt efter det gick jag till Evelina där Evelina, Erika, matilda och Mathilda var. Då åt man lite kladdkaka sedan var det konfa.

RANDOM BILD!



RSS 2.0