Dagens bilder


Detta hände mig förra terminen jag var värd ett A på ett mattetest men fick ett C jävel?


Klippt mig

Nu är jag hemma idag. Idag så har jag haft prov på amerikanska revolutionen det gick väl sådär, min tidsordning är inte så bra. Haha, på no:n var jag och Malin flummiga. Jag skrattade åt allt och efter vi sett på powerpointen skulle vi läsa i No boken men Malin satt i stället och ändra massa saker till oserösa och sedan sprar hon den. Efter skolan slappade jag och sedan kom jag hem efter jag klippt mig. Jag tänkte träna idag var för lat. Vet inte om du ser detta Erika men om du gör det så har jag inte färgat håret :)

Världens kuligaste tjejer.


Vinnaren av 3 mobilskal


Vinnaren av 3 mobilskal från supply.se är... ADINA!! Kommer mejla dig under kvällen. Grattis!

Bulldogg

Just nu sitter jag, Oliver, mamma och Casper och ser på Bulldogg med Amy Diamond. Idag gick jag först upp klockan 8 gjorde iordning mig och gick till gymnastiken. Den sista gruppen så fick jag, Elin och en förälder ta hand om barnen för att Camilla höll på att bli sjuk. Det gick hyfsat bra ändå.  Efter det slappade jag hemma tills klockan halv 2 då jag, mamma och oliver åkte och grttade vår kusin och moster. Kom hem fyra då åt man och slappade.

Miss the summer.

The Vampire Diares säsong 3 avsnitt 9

vd309-1

vd309-2

vd309-3

vd309-4

vd309-5

vd309-6

vd309-7

vd309-8

vd309-9

vd309

Namnbetydelse

Jag såg på en blogg idag att hon lagt upp vad hennes namn betydde och jag blev själv lite intresserad av vad mitt namn betydde så jag gick in HÄR. Så fick jag se att Johanna kommer från grekiskt ursprung, Ioanna, och en femininform av Johannes. Båda namnen härstammar ur grekiska varianter av det hebreiska namnet Jochanan. Namnet Johanna betyder "Gudagåva".

Träningsappar

Jag har nyligen laddat ner lite träningsappar som jag tänkte testa. Jag laddade ner dem eftersom att jag har som löfte att träna mer i år. Jag laddade ner Löparappen, 5 K training och Nike Training Club.
Tumblr_lgzagrqb7p1qdss66o1_500_large
Vill ha denna kropp till sommaren.

Länkbyte


Nu gör jag ett länkbyte med Erika. Jag följer hennes blogg och tycker den är jätte bra så klicka på namnet eller HÄR för att komma till bloggen.


Måste gå upp tidigt imorgon

Ja, imorgon måste jag gå upp tidigt för att det är gymnastik haha. Idag så åkte jag först på dop för Olivers kusin döptes. Tog med kameran så blev lite smått arg när de sa att det var förbud mot att knäppa kort. Efter det så fikade vi och lite så. Jag trodde ju att vi skulle åka hem när vi var klara med det men tydligen så skullev i först till min kusin och testa pjexor. Vi blev kvar där ett tag efter det. Sedan åkte vi till min farmor och farfar. Vi kom hem 9 och då hade jag ju missat teatern som Malin, Adina och Kicki var scenarbetare i.

VILL HA! Men tror inte den säljs längre.

Pretty little liars säsong 2, avsnitt 7


Jag vet inte om jag gillar honom eller inte.

Men den här killen ÄLSKAR jag haha.

Mr.Fitz vet hur man fjäskar...

för både mamman och pappan till hans älskade

Men han är ju inte den enda.

MIKE SLUTA!!!

Aria min favvo liars!

Snälla berätta, längtar till den serien!



Aria verkar besviken.

Alla är svart klädda.

Happening

Ja idag har det vart fredag, idag fick vi nytt schema som börjar gälla på måndag. DET ÄR USELT!!! Men idag har i alla fall vart en bra dag. Efter skolan slappade jag sedan så gick jag till tandläkaren. Det gick bra och efter det åt Hampus och jag på Gossens. Efter det har jag bara slappat och snart ska jag på Happening.

ME!!!! :)

Weheartit

Ja nu kommer lite weheartit bilder :) VET ATT ALLA BILDER ÄR OLIKA STORA!!!




Tumblr_lq167upylj1qh3yrno1_500_large

Tumblr_lq1czsv7pl1qlf3zmo1_250_large

F73b5194e2cae4c2f364203_large

Tumblr_lrj1hxy5zk1qejm4fo1_500_large

5863982742_cee855a4e8_z_large

113503257_large

Vinnaren av miniatyrväggordet


Nu kommer vinnaren av miniatyr väggordet. Och vinnaren är... Emma! Jag kommer mejla dig under kvällen. Tyvärr kunde ju inte alla vinna men glöm inte tävlingen om valfritt mobilskal för att vara med tyck HÄR.

Onöjd

Idag så har jag inte gjort något efter skolan så är lite onöjd men får försöka göra bättre imorgon. Men i skolan så tycker jag att jag jobbade bra och på spanskan så var läraren sjuk så jag hade håltimme. Snart ska jag lotta vem som vann miniatyr väggordet.

Jag tycker blogg.se försämrar bilderna för denna såg bättre ut på datorn. Men tror jag ska fixa text till denna.

HEMMA!!!

Ja nu är jag hemma bytt om till one piece och surfat runt bland lite bloggar. Idag har jag ju vart I Romme det var riktigt kul och jag har blivit bättre en förra året och det var andra gången i hela mitt liv så jag är stolt :)) JAg ska faktiskt åka mer skidor i år. Jag kommer nog få två blåmärken imorgon men klarar mig ändå. Detta var MYCKET bättre än skola. Hoppas ni haft en bra dag :)

Jag och min storebror var riktiga coolingar när vi var små. Fast jag är ju klart coolast :)

Choklad fontän

Tidsinställt inlägg... Bilderna som kommer nu är inte de bästa!





GODMORGON!!!!!!!!

Ja jag vet att det är tidigt men jag vill bara slänga in ett litet inlägg innan jag skulle dra. Jag tänker även försöka fixa ett tidsinställt inlägg. Så i dag ska jag ju åka skidor det ska bli kul även om jag är ur usel på det. Är ni bra på att åka skidor?

MOBILNÖRD!!

Some boys take a beautiful girl and hide her away from the rest of the world


Kamera: Olympus E-450| Fotograf: Jag| Modell: Jag| Text: Girls just wanna have fun - Cyndi Lauper

Iphone skal


Jag är med och tävlar om ett iphone skal hos Camilla. Jag behöver ju VERKLIGEN ett nytt det vet de som sett mitt nuvarande skal. Så besök henne och var med och tävla.

Of who can act like they care less

Ja jag är så dålig på rubriker att jag tar lite texter från Taylor Swift låtar :)) Idag så hade vi prov på Industrella Revolutionen. Det känns faktiskt bra men när det gör det så brukar det inte gå bra... Sedan hade vi hemkunskap men i stället för att göra mat fick vi planera lunchen inför 2 veckor. Sedan hade vi matte ja ligger typ först i matteboken (stolt) fast man måste ju kunna allt också och inte bara jobba snabbt. Sedan gjorde jag nyhetsläxan. Efter skolan var det bara att göra sig i ordning och sedan åka till ridningen som inte gick så bra för jag och hästen retade gallfeber på varandra. Imorgon ska jag till Romme så kanske inte hinner blogga något.

Från filmningen av Haunted :)


Drop everything now, meet me in the pouring rain

Haha, vet att jag är sålig på rubriker. Förlåt att jag inte bloggat men i fredags när jag kjom hem halv 12 hade jag ingen lust och igår så var jag DÖ trött när jag kom hem. Men på Fredax i fredag kväll körde vi typ Alborgen eller Boda Borg. Mitt lag vann :)) Igår var jag i stockholm hela dagen. Jag köpte bara 4 par strumpor och ett par gulliga örhängen.  Jag kom hem mellan 18-18.30. Jag var verkligen dötrött när jag kom hem så jag halvsov typ hela kvällen. Idag var jag till kyrkan. Jag och en annan från konfirmationen kom så man kände sig lite ensam. Efter det så latade jag mig sedan gick jag till Malin vi filmade lite pretty little liars saker. Jag såg lite av fredagens avsnitt av Vampire Diares. Hoppas ni haft en bra söndag och bra helg.

VILL HAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tävling: Vinn tre valfria skal



Ännu en tävling kommer nu, ni kan vinna 3 valfria skal så en person får 3 skal. Det är supply.se som sponsrar tävlingen och de har inte bara skal till iphone utan massa mer med :)

För att delta ska du:

Ska du gilla ett av mobilskalen du vill vinna med ditt facebook konto och sedan länka till den i kommentaren. Gå in HÄR och välj skal.

För extra lotter:

Följ mig på bloglovin

Gilla detta inlägg på bloglovin.

Följ mig på bloggkeen

Tävlingen avslutas 27 Januari

Just nu

Haha vet att hag suger på rubriker menmen. Just nu sitter jag och fixar naglarna... Ska försöka spara ut men då måste jag ha nagellack på hela tiden. Idag kanske jag ska med på Fredax om jag får. Just därför måste jag spela in Vampire Diares. Hoppas ni får en bra Fredag :)

Har en sådan tröja :))

Pretty little liars säsong 2, avsnitt 6

Detta är från söndagens avsnitt förlåt att dne kommer så sent. Spoilers för er som inte sett avsnittet. Kicki om du nu ser på bilderna utan att sett avsnittet är det ditt eget fel!



ÄLSKAR HANNAHS HÅR OCH OUTFIT!!







Ohlala...

Ärligt talat tycker jag att Spencers kläder är lite slampiga.

Toby är överdrivet gullig, kan inte du vara min pojkvän.







GE mig Hannas outfit.



Emily ser ut som en krigare.



Vet att bilden är liten.


SNART FREDAG

Ja idag är det skola skolan var nästan vanlig idag. Spanskan var extra kul för jag och Erika skulle öva på en sak så vi satte os vid skåpen och när vi tröttnade att plugga började vi läsa blondin skämt (förlåt till de som mär blondiner om ni tycker detta är stöttande.) Vi satt och skratta ihjäl oss. Haha, den roligaste spanska lektionen på länge. Sedan testade jag ett av skämten på Adina men det gick inte så bra. Sedan efter lunch skulle vi ha matte och NO men där har vi samma lärare och hon har vart sjuk hela veckan så först hade vi spanska läraren på matten och då gjorde vi no arbetet efter det så hade vi en annan lärare på skolan. Jag blev klar med No arbete, stolt tjej. För den här gången kom den faktiskt inte försent.

Vet inte varför jag valde denna bild.

Tuesday

Ja... Nu när det är skola så kanske det inte blir så många eller så roliga inlägg. Men det får ni stå ut med ibland. Idag har jag vart i skolan och sedan pluggat. Haha, jag vet intressant. Men hoppas ni haft en sköndag iaf.

Från Turkiet :))

Latsöndag

Idag så har jag bara suttit och latat mig, hängt med familjen och sett ett avsnitt av Pretty Little Liars. Just därför kommer ni få bilder från avsnittet senare. Jag har faktiskt inte hållt på med datorn alls idag. Jag vet otroligt. Hade nästan feber för ett tag sedan men det blir nog bättre till imorgon. För jag ska inte bli sjuk.

Förlåt att denna bil kommer upp så ofta men jag är faktiskt stolt över den.

Svar på kommentar


Anonym
om The Vampire Diares säsong 3 avsnitt 8:

Läser du http://zahraas.myshowroom.se ?

Svar: Jag vet inte om det här var en seriös fråga eller om det är reklam men jag svarar ändå. Nej jag läser inte bloggen. Är den bra?

The Vampire Diares säsong 3 avsnitt 8

THE VAMPIRE DIARIES
Jag tycker synd om Rebekah nu.
THE VAMPIRE DIARIES
Vill se ut som Rebekah...
THE VAMPIRE DIARIES
Hon borde inte lita på sin bror.
THE VAMPIRE DIARIES
Många Rebekah bilder.
THE VAMPIRE DIARIES

THE VAMPIRE DIARIES

THE VAMPIRE DIARIES

THE VAMPIRE DIARIES

THE VAMPIRE DIARIES

THE VAMPIRE DIARIES

THE VAMPIRE DIARIES

THE VAMPIRE DIARIES

THE VAMPIRE DIARIES


Iphoneskal


Jag är med och tävlar hos Madelene om ett iphoneskal från iphoneskal.nu. Jag vill vinna det på bilden och det vill ha för att det skalet jag har nu är silikon och det är trasigt så man kan inte använda det så bra så jag skulle verkligen behöva ett nytt.

Lördag

Idag var det lördag och ja alltså en lat dag. Idag såg jag gårdagens avsnitt av The Vampire Diares så ni kommer antagligen få upp lite bilder sen. Sedan har jag sett på Hampus innebandy match som de förlorade. Sedan har jag vart ute och sprungit med Malin och Kicki. Det var skit jobbigt för att det var halt och vi höll på halka flera gånger men mest jag. Jag halkade en gång och hamnade på knät så nu har jag ont i knät. Just nu ser jag på gladiatorerna. Bilderna från knutmasson får ni kanske imorgon. Det blev bara några bilder för att snön sabbade ju allt. Aja hoppas ni haft en bra lördag.

Älskade kusin :)


Tävling: Vinn ett varfri miniatyr-väggord



Nu kommer den ALLRA första tävlingen (eller sponsrade tävlingen är inte säker.) Där ni kan vinna ett varfritt miniatyr-väggord från paxlux.se.

För att vara med ska du:

Kommentera att ni är med.

Gå in HÄR och välj vilket miniatyr-väggord du vill vinna och länka det i sedan i kommentaren.

GLÖM INTE ER MEJL!

För extra lotter ska du:

Gilla Paxlux på facebook HÄR.

Följ mig på bloglovin HÄR.

Gilla detta inlägg på bloglovin.

Följ mig på bloggkeen HÄR.

Blogga om tävlingen och länka till paxlux.se och mig. (Länka till inlägget i kommentaren.)


Tävlingen avslutas 24 Januari 23:59.


Fedag den 13

Ja idag så är det otursdagen! Den har inte nvart så mycket otur, men det som vart otur är att vi bötplatser i klassrummet och jag fick VÄRLDENS sämsta plats och så en annan sak som jag icke tänker ta upp. Men annars har det inte vart så mycket hittills, hoppas på det bästa till resten av dagen. Idag hade vi syslöjd för första gången med den nya läraren, hon gillade vår klass (än så länge). Hon är mycket bättre än vår förra syslöjdslärare som hatade mig.
När jag kom hem så hade jag fått en miniatyr-väggord paxlux.se senare idag eller imorgon så kommer en tävling där ni kan vinna ett varfritt miniatyr-väggord. Senare ikväll ska jag i alla fall på knutmasso. Skojjsigt.



Snygg va? :)

2012 wishes Del 4






WONDERFUL!!









Haha, för om jag ska erkänna kan man väl säga att jag inte är den bästa på att baka.



Haha, så jäkla scary.



Alla säger ju att de är så bra så jag ska testa läsa dem snart.







Jag skulle så gärna vilja detta :)







VILL!!!


Wish by: secretdegrassiliar and Rachel (:

DET var ALLA, fast vill bara meddela att det fanns dler jag ville ta. Men iaf ni kanske får sådana här lite här ovh där senare :)

Red hair


Haha, detta inlägg är inte som jag ser många bloggare göra att det färgar sitt hår rött på datorn. Utan att det är så att jag så jävla gärna vill ha rött hår. Det var inte så länge sedan jag började vilja ha det, efter jag såg Ariana Grande ha det och såg hur snyggt det är. Ska försöka be mamma riktigt snällt att få tona håret samma färg på bilden till sommaren. Haha, önska mig lycka till. Tror ni jag skulle kunna passa i sådant rött hår?

Säsong 1 Desperate Housewives

Jag har sett klart hela första säsongen av Desperate Housewives så tänkte lägga upp lite bilder därifrån.

Gillar henne inte så mycket...

Julie är duuuuuuuuuuuuum.







Gillar Mike sådär.



Haha Susan försöker imponera på Mike.





John är en så gullig kille så han borde bli tillsammans med någon han kan synas med... (MIG!!!!!!!!!!!!!!)

Gaby...





Kom igen john gift dig med mig :)







Några bilder från första säsongen alltså. :)

Hejsan hoppsan

Haha, japp kommer verkligen inte på någon rubrik. Men idag har det vart en liten skoldag. Efter skolan har jag slappat och läst min ur usla bok. Just nu så bloggar jag och lyssnar på¨camp rock 2 musik. Haha, vet barnslig.

My boy :)

2012 wishes Del 3


Jag ska verkligen njuta av livet (och flörta med söta killar haha.)

Är då jobbigt när man gör det.













Skulle vara så jävla väl behövt.

Haha, vet precis hur den perfekta första kyssen skulle vara.



När jag skaffat kille. :)









Romantiskt <3



Och tona haha.

Vem kan inte bli lite små kär i denna kille?

Första skoldagen...

Ja idag var första skoldagen den var okej. Inte så mycket hård jobb. Bilden gjorde jag bara klart en sak sedan pratade med Malin och Adina om Pretty Little liars. På engelskan så skulle vi låna engelska böcker. Jag lånade en lätt bok. Jag läste ut den på samma lektion. Jag trodde att jag skulle få slappa när jag läst ut boken men ne jag skulle låna en ny och ännu tjockare. Jag lånade Vampire diares, kommer ta evigheter att läs ut och kommer antagligen inte fatta något. Men aja, det bästa med skoldagen var att träffa alla kompisar och skratta med kompisarna. Efter skolan har jag bara slappat.

Från en gammal fotoshoot. Haha vet attn det inte är de snyggate kläderna men jag ville ha något som konstaterade att det var höst. Även om det var så varmt att man kunde använda shorts ute.

I morgon skola...

Ja... som rubriken lyder så är det skola imorgon. FRUKTANSVÄRT!!!!!!!!!!!!!!!! Men idag så har jag gjort klart en av mina ouppklarade skolsaker. Den andra håller jag på ed nu men jag kommer aldrig bli klar med den idag. Sedan har jag också vart hos tandläkaren. Lagade ett hål. Jag avskyr att vara hos tandläkaren. Så jag har faktiskt gjort nytta.

Från juuuuuuuuuuulafton!!!!!

Dagen

Ja, denna dag har man tillbringat framför datorn. Men faktiskt så har jag skrivit hyfsat mycket på en försenad skolsak som jag egentlige helst vill ha färdig innan skolan börjar. Så jag får helt enklet ligga i eftersom jag börjar på onsdag. Men iaf hoppas ni haft en bra dag.

Över ett år gammal bild.

2012 wishes Del 2




För jag behöver verkligen det eftersom jag vill åka på språkresa.

Tänk så romantiskt.

Haha, men först måste jag ha mer tid.

Har aldrig gjort det förr.



Jag vill förbättra mig.

























Pretty little liars säsong 2, avsnitt 5

Tänkte lägga upp lite bilder från dagens pretty little liars avsnitt. KOM IHÅG OM NI INTE HAR SETT DETTA AVNITT SÅ ÄR DETTA SPOILERS!!!!
Sneak Peek: The Devil You Know
Lögnarna kastar jord på Ians kista.
The Devil You Know
Inte tjuvlyssna Hanna.
The Devil You Know
Aria kanske pratar med den som dödade Alison...
The Devil You Know
DETTA var riktigt spännande.
The Devil You Know

The Devil You Know
Han är så himla HEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!
The Devil You Know
PROBLEMS!!!
The Devil You Know
Nu säger vi hejdå till Ian.
The Devil You Know
Jag var skit rädd när det här hände men sedan fick man veta vem det var...
The Devil You Know
Emily är riktigt smart. :)
The Devil You Know
Världens finaste par.
The Devil You Know
Spencer borde inte försöka att fixa saker hon krånglat till för hon gör alltid allt värre.
The Devil You Know
Emily lite inte på honom.

Nyttig

Jag har faktiskt börjat skaffa mig ett liv. Igår så gjorde jag mycket. Idag har jag gjort lite mindre men ändå. Idag har jag vart ute me Charlie, fixat disken, fixat lite till en header sak och skrivit lite på en jätte sen skolsak. Så lite nyttigt har det iaf blivit. Hoppas ni haft en skön dag.

Som ni ser har jag lekt med denna bild förr men den här var från förra sommaren tror jag. Det kan har vart från den här sommaren men jag är inte säker.

2012 wishes

























För jag får alltid stress med allt.
















Jag såg att Adina gjort det här och så det blev ma ju själv sugen. Men det fanns SÅ många jag vill ha så det kommer 3 delar till och ändå kommer alla inte vara med. Haha, alla bilder kommer från weheartit.com.


Nyårslöfte, dagens bild

Tumblr_lwymvcrzfd1qi1c55o1_500_large
Haha, Adina kommenterade denna bild och jag kan ju säga att det är ett av mina nyårslöften. För jag behöver verkligen sluta :) Så detta får också bli dagens bild.

TVD

För er som inte vet vad TVD är så är det The Vampire Diaries. Jag såg det typ kl.11 idag, såg gårdagens avsnitt. ÄLSKAR det så nu tänker jag lägga upp lite bilder från avsnittet. Om ni inte sätt fram till säsong 3 avsnitt 7 så är detta spoilers.

Stefan är DUM nu!!!!!!!!!!
'The Vampire Diaries' season 3, episode 7 "Ghost World" photos
Grrrrr... Jer tillhör Bonnie och inte dig Anna!
'The Vampire Diaries' season 3, episode 7 "Ghost World" photos
Jeremy du är super dum!
'The Vampire Diaries' season 3, episode 7 "Ghost World" photos
Du förtjänar inte Bonnie.
'The Vampire Diaries' season 3, episode 7 "Ghost World" photos
Ja som ni kanske ser är jag inte så stort Jeremy fan just nu

Fokiwa


Häromdagen så visade Foki bilder på nya saker på fokiwa. Så såg jag denna tröja, jag blev helt kär. Jag brukar inte gilla saker därifrån eftersom det inte är riktigt min stil. Men denna tröja är snygg och verkar skön. Önskar jag hade en massa pengar så jag kunde köpa...


Lördag

Ja, förlåt att jag inte bloggade igår kväll men jag följde med Adina till Fredax och när jag kom hem orkade jag bara inte. Men igår tog jag och Adina årets första joggingrunda (för oss). Så jäkla skönt. Idag så kommer jag bara sitta hemma ensam för mHampus ska dömma matcher i Österbybruks (tror jag det va) och resten i familjen är och ser när Casper spelar storvretakuppen. Hoppas ni får en riktigt najs Lördag!

Kicki vill ha glasögon... Förstår mig inte på henne.

GODMORGON!!!!!!!!

Eller ja eftermiddag haha. Än så länge idag har jag flyttat ut soffan från mitt lilla "vardagsrum". Sedan har vi ställt dit en bäddsoffa men nu påstår mamma och pappa att jag inte får sova i den. Så jag funderar på att låna pengar av hampus och köpa en ny TV. För jag vill ha TV där jags ka sova. Aja sedan i dag ska jag försöka läsa lite och kanske gå med Adina till Fredax. Vet itne om jag får ännu.

Vey att jag har världens bästa webbkamera. Haha, jag är verkligen på skämt humör idag.

Ont i huvudet...

Ja, sitter och har ont i huvudet. Idag så gick jag till Ullis med Adina men solen hann försvinna så jag kunde inte fota det jag ville och så har jag vart ute me Charlie. Annars har det bara blivit att jag suttit hemma. Haha så då har man skaffat lite liv iaf. Jag kanske ska på bio och se New Years Eve med Adina någon gång. :)

One dream destroyed

Vill inte gå in mer på det. (Ja fråga mig inte varför jag skrev ett inlägg på min blogg om jag inte vill ta upp det.) Men jag får väl helt enkelt kämpa. :)
Cimg1000-_147750118_large
Tagen från weheartit.

Good morning

God morgon! Idag kanske jag ska med Adina till Ullis. Annars blir det en vanlig no life dag. Haha men jag vill in och New Years Eve på bio. För den verkar grymt bra.  Vad ska ni ha för er idag?

En ring som jag nu tappat bort.


No life?

Vet ni jag har börjat tänkte (jag vet otroligt) och jag har kommit fram till att jag har ju för fan inget liv... har ju typ inte gjort ett skit på detta lov. Usch ska verkligen försöka skaffa mig ett liv.

Färg stark :)

4 saker...

4 saker som gör mig glad just nu: Att jag bara känner mig full av livsglädje,  mina vänner, bloggen och gamla minnen.
4 saker jag längtar till: Sommaren, SNÖN!, min 15års dag och till nästa julafton.
4 saker jag vill ha: PENGAR, halsband, ny mobil och ny systemkamera.
4 mål: Ut och springa oftare, bättre koncentration i skolan, höja min betyg och skaffa en pojkvän.

Tagen från Kissies.se.

Sommar med jordgubbar... TA MIG DIT!!!!!!!

Becca Design

Tänkte bara tips er som vill hitta snygga smycken på internet så borde ni besöka Becca Design. Älskar butiken och om jag skulle ha råd så skulle jag lätt köpa en MASSA saker därifrån. Mitt favosmycke är ett ugglehalsband. Det är så jävla snyggt! Så ni borde gå in och titta lite.

Weheartit

Här är lite bilder jag hittat på weheartit.
Img1378639027_large

Tumblr_lrbr10ngxg1r2z6fqo1_500_large

X_40961e29_large

Tumblr_lx5sc4b39s1qb86xno1_500_large
Är foto sugen men vill fota sommar bilder... hm lite svårt.

Kul... NEJ!!

Ja det skulle vara något ungdoms möte på konfan och jag fick veta det av mamma. Så jag och två tjejer från klassen gick dit på vägen träffade vi två killar som också går på konfan. Man kommer 20 minuter förtidigt och väntar till 18 men sedan visar det sig att det inte är något!! Så då blir man så in i helsike arg! Aja nu sitter man iaf hemma.

Skolan börjar snart igen!

Uppe

Nu är den nya designen uppe. Vad tycker ni? Denna är ingen kopierad gratis design utan den är från början en av blogg.se gratis designer som jag gjort om lite. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Efter detta inlägg ska jag duscha. Sedan vet jag inte mer. Men hoppas ni får en bra dag :)

Min morbrors sambo dit kanske jag ska idag.

Ny design

Hej bloggen tänkte bara berätta att antagligen imorgon kommer det upp en helt ny design. Jag blev bara super sugen på att fixa en ny men början var hård för jag visste inte vad jag ville ha på min. Just därför gillar jag mer att hjälpa andra för då kan jag få lite striktare istruktioner. Men till slut gav jag upp vid typ 7 tiden. Sedan började Adina fråga lite för att hon antagligen skulle fixa lite på sin blogg. Då bestämde jag mig för att försöka igen. I början gick det trögt men efter en stund kom det fler ideér och nu är lite småsaker som saknas. Så hoppas att ni kommer gilla den.
Min mobiler från i somras och som jag antagligen kommer bli tvungen att ha till Maj 2013.


Stan today agian

Idag så läste jag ut boken som jag hade i "läxa" över lovet.  Den var USEL!! Sedan drog jag till stan. Först åkte vi till Mio och tittade på soffor för våran är trasig, efter det så åkte vi till Max oxh sedan drog vi till Gränby. Medan mamma, Oliver och Casper handlade mat så gick jag runt  i affärer och shoppade. Så tänkte visa er vad jag köpte idag och så tänkte jag visa de sakerna jag löpte i fredags och inte visat.

Ja, ringen har ni sett förr köpte den i fredags på Gina tricot för 99:-

Köpte även de här jeansen i fredags på jc. Den var på mellandagsrean och då var det halva priset så den kostade 300 kr. Jag fick dem även upplagda.

Denna köpte jag idag på guldfynd på rea så den kostade 198:-

Köpte denna film som jag sett på bio och så har jag boken hemma. Den kostade som ni ser 139:- på Rocks.

Köpte denna skiva på rocks och den kostade 100:-

Köpte första boken av Pretty Little Little Liars serien eftersom jag ÄLSKAR serien på tv:n. Jag köpte den på Akademibokhadeln för 159:- Jag lämnad även tillbaka Taylor Swift Speak Now Tour Live cd/dvd.

Nyårs outfit

Denna outfit avslutade jag förra året med och startade detta med.








Gråa strumpor - ingen aning
Hjärt dubbelring - Gina tricot
Glasögon örhängen - julklapp
Svarta 1/4 skinn leggins - Gina tricot
Svart linne - Gina tricot
Svart guldig tröja - Gina tricot

Bilder

Jag tänkte lägga upp en bild från varje månad från 2011.























2011

Jag har gjort en video med bilder från 2011. Jag kan inte garantera att alla bilder ligger på rätt månad.

2012

Idag har jag slappat gjort klart saker som jag skulle lagt ut på bloggen igår men inte hann. Ja idag är första dagen på 2012. Jag har bestämt att detta ska bli bättre än 2011. Början på 2011 var inte så bra men året blev bättre. Hoppas ni haft en skön dag.



RSS 2.0