Gå mot rött

För det första, Hampus har spelat den här då mångar gånger att den faktiskt börjar bli bra. Haha!
 
OBS. Djuptinlägg på g.
Okej så en till sak varför jag gillar den här ärför att den beskriver så sjukt bra vad jag vill göra just nu. För folk ser mig ofta som fröken duktig och ordentlig. Jag har inget emot att vara det men detjag stör mig på är att så fort jag vill göra något någon inte tycker om blir jag tillsagd eller måste ha en förklaring.
Jag gör ibland det motsatta av det folk säger åt mig och ni får kalladet trotsigt om ni vill men jag är bara så sjukt trött på att folk bestämmer över mig. De flesta saker jag gjort det senaste åren är inte saker jag valt själv utan saker folk bestämt vad jag ska göra. Så just nu vill jag bara visa alla att JAG bestämmer över mig själv och ingen annan. Det bästa sättet är självklart att göra motsatsen mot vad alla andra vill och ja gå mot rött.
För ett exempel är min tatuering, alla vill att jag ska ha en förklaring om den och varför jag gjorde den så ung. Ja visst jag har en förlaring om den men däremot så är min enda förklaring till varför jag gjorde den så ung för att jag ville. Men det är den enda förklaringen jag behöver. Eller ja, jag behöver egentligen inte ens den. 
 
Sammanfattning, jag är trött att folk bestämmer över mig och jag vill göra som jag själv vill. Vill jag supa skallen av mig gör jag det, vill jag gå till kyrkan gör jag det. MY LIFE MY RULES!
(Från min insta, johannabilling föölj!)

Day 29 - In the future, do you think One Direction will become 'big'

Detta är antagligen en gammal challenge eftersom One Direction redan är stora. Men de kan förhoppningsvis bli större :)
(Bilden är från MSG)

Day 28 - A photo of the member with the biggest bulge

Tror Liam(heheh)

Grönan

Idag så åkte jag till Gröna Lund med min familj. Haft jätte kul, åkt karuseller och ätit sockervadd. Lite besviken på Eclipse för trodde den skulle snurra snabbare men fortfarande rolig.
Vi stannade för att se på sommarkrysset. Vi hade hyfsade platser. Efter så sprang jag fram till scenen där Oscar Zia stod(hehe)Jag fick ingen bild med honom men jag var typ en halv meter från honom, om ens det. Han var JÄTTE gulllig, han såg till och med till att hälsa på några fans i rullstol. Tycker att Oscar borde fått mest skrik men det var Eric Saade. Den divan skrek bara "HEJ" och gicksedan backstage. Han stannade inte ens en minut för att hälsa på sina fans medan Oscar stannade i typ 10-15 minuter. Så nu har jag ett riktigt skäl att inte gilla Eric.
 

Brunch

Idag gick jag upp vid halv 11 och vid 11 bestämde jag mig för att göra en liten brunch som innehöll våfflor och så sog jag på nyaste Pretty Little Liars avsnittet. Sedan tog jag det lugnt innan jag tog en kort PW med Charlie och gick och hämta Oliver från fritids. Jag gick även med honom till simskolan där jag babblade med Adina på hennes sista jobbdag.
Efter så har jag typ duschat och gjort ingenting. De ville att jag skulle med på Fredax men kände verkligen inte för det.
Min brunch.

Day 27 - A photo of the member with the best fashion sense

Tycker att han har en enkel med snygg klädstil.

I have died everyday waiting for you

Idag så var det sista sommarkuldagen, eller ja jag ska inte med till Furuvik så för mig var det de sista. 
Vi åkte på en utflykt till en bondgård där vi körde femkamp, mitt lag kom nästsist but who cares! Efter så hämtade jag Oliver och tog honom till simskola.
Väl hemma hade jag fått mitt antagningsbrev för gymnasiet.Kom in på mitt förstahandsval trots att jag redan var typ 100 % att jag skulle komma in.
One Direction ∞
LÄNGTAR TILLS LÅTEN KOMMER!

Day 26 - A photo of the member with the best looking body

GRRRR....

Day 25 - A photo of the member with the best personality

Han verkar så sjukt rolig och står upp för människor i hans liv.

Tired girl

Okej idag har jag varit i kyrkan hela dagen och nej jag är icke kristen! Men först var det sommarkul och på dramat fick jag en roll vilket innebär att jag måstepå gudstjänsten på Söndag. På eftermiddagen badade vi trots att vädret inte var så bra :)
Efter så stannade vi för att fixa för kvällen då vi skulle ha en liten Sommarkul kväll. Blev lite stressade men det blev bra i slutändan. 
Jag har legt typ lite halvdöd i soffan så jag borde sova men... ja jag har ingen ursäkt hehe. Men ska nog sova efter detta inlägg.
Genusskochen - Food-

Day 24 - A photo of the member with the best hairstyle

Kunde ta Niall för blonda killar, olala. Men jag får inte ta Niall på allt och tycker riktigt mycket om lockigt hår. Kan heller inte klaga på resten av honom, hihi! (Blir en GIF)
 

LCHF

Okej innan jag berättar va jag gjort idag så kommer jag bara skriva av mig lite. För jag bläddrade nyss bland kanalerna och stannade på en kanal där det var om en tjej som gav sina barn LCHF-diet mat.Asså för det första är jag emot dieter, vill du gåner i vikt ät nyttigt och träna bra. Sedan när man ger sina barn som växer en diet, alltså för f*n! Hennes barn tror liksom att godis förstör kroppen mer än det de äter men de visadeäven en specialist som berättade att LCHF metoden är dålig över huvudtaget. Men tvinga sina barn och läradem att godis är HELT FEL och att man ALDRIG ska unna sig godis, she is pissing me off.
Okej nu har jag skrivit av mig och idag så var det även sommarkul. Mitt och Kickis lag var ute hela dagen. På förmiddagen målade vi och lekte lekar. Efter så var det bad även fast jag inte kunde bada. Jag solade :)) Efter så sprang jag, Malin, Kicki, Adina och Sara 9 km. Jag och MAlin va de enda som sprang hela tiden de andra cykla.
Tumblr

College

Idag så gick jagupp tidigt för jag hjälper till på sommarkul i Furuhöjden, Kick smsa igår och fråga om jag hjälpa till och jag har ändå inget annat för mig. Det ändå jobbiga är att det är tidiga mornar men jag överlever.
Efter så var jag så himla trött jag föll ihop i soffan och ollat på modern family.
Jag har kommit till säsong 4 och nu åker en av personerna till college och vet ni vad jag vill göra efter gymnasiet åka till college. Men nu ska ni få veta problemen, det är USA jag vill åka till och det är långt borta, vet inte om man kan söka med svenska betyg(?) borde man inte kunna och det kostar en j*vla massa pengar. Men fatta vad kul det vore!!! Jag tycker det låter awesome!

Day 23 - A photo of the member with the nicest colour eyes

ÄLSKAR KILLAR MED BLÅ ÖGON!!!

Day 22 - A photo of a member with the nicest smile

Sneda tänder, tandställnig och raka tänder. Älskar alla leenden.

You had it figured out since you were in school, everybody loves pretty, everybody loves cool.

Igår var det midsommar och jag var vid min morfars sommarstuga.
Idag tog vi en tripp till gräsö. Vi skulle stanna och bada vid en strand men vi blev inte kvar så länge för att de blåste SJUKT mycket. Vi åkte till gräsö camping istället och spelade minigolf. Jag förlorade rätt så stort, hehe!
Efter det tog vi färjan tillbaka Öregrund och åt middag där och glass. När jag kom hem så var jag as trött så höll på att somna men gjorde inte det som tur var :)
FunnyPeopleCo Pinterest
VET NI HUR SNYGGT DET SKULLE VARA ATT HA DETTA IN TATUERAT PÅ FINGRARNA!!!!

Day 21 - A photo of something that reminds you of Harry

Curly hair!

Shopping mode: On

Åkte till stan för att hjälpa mamma att handla mat till imorgon. Men köpte lite saker till mig också, hehe.


You call me up again just to break me like a promise, so casually cruel in the name of being honest.

Idag när jag gick upp, åt frukost och tog en lång dusch. Sedan blev det promis med Charlie och sedan blev det landet. Jag badade och sola medan Adina jobbatrots att hennes jobb såg slappt ut ibland. När jag kom hem hjälpte jag till med maten och sedan vilade jag mitt huvud som inte mådde så bra. Såg även det nya avsnittet av PLL, tycker det var bättre än förra som jag tyckte var lite tråkig. Hehe.
Senare på kvällen rensade jag bland mina kläder, jag behöll för mycket trots det blev de flesta låder nästan tomma. Man ser på botten av mina lådor ser man att man har haft för mycket i det för de är typ trasiga.
Facebook | via Facebook

Skolavslutning

Jag tänkte skriva om Onsdag och Torsdag förra veckan. Avslutningsmiddagen och skolavslutningen, vill ju ha något att minnas.
På onsdagen så skulle vi börja 14.00 men jag gick upp 8 för att få min frisyr fixad. Vi började vid 8.30 och var klara 9. Sedan tittade jag på PLL säsong 4 första avsnittet. Sedan så tog jag en promenad med Charlie, vilade och gjorde i ordning mig. 
Vid två var jag vid skolan där jag träffade alla och pratade men några, haha social inkompitent här. I vad som kändes som evigheter i en varm lokal gick vi ut och tog ett foto av alla nior.
Efter det var det en förrätt som jag inte åt och Asiens(ja vi har as coola namn på våra spår) lärare och elevers spex. Vid Amerikas spex så åt vi varmrätt och två av elver storgrät så var jag så himla nära att göra det själv. Efter det blev det efterrätt vilket var en JÄTTE god chokladkaka och bär och Europas(vårt) spex. Först var det vårat vilket var det roligaste sedan var det lärarnas.  Det de gjorde om mig stämde rätt så bra, hehe. Efter det spexet började jag att gråta vilket blev en liten kedjereaktion då fler började gråta. När jag väl slutade gråta så hade någon annan börjat och då började jag igen.
Den till och med ser AS god ut på bild!
 
Efter det delade de ut utmärkelser och sedan var det slut. Vi gick ut och tog en grupp bild. Vi gjorde även en gruppkram och då tänkte en av killarna hålla tal men då började njag stor gråta så hans tal blev bara några ord långt, hehe.
The class!
Vår gruppkram, stod på andra sidan.
The gurls.
Jaja lite känslig.
Men även Adina är busted!
 
Jag slutade gråta när jag kom hem och då hade jag varit på skolgården en stund.
när jag kom hem packade jag för att vi skulle sova hos Sara och bytte om. Sedan skjutsade mamma mig till festen. Alla förutom jag, Amanda, Malin, Adina och Markus drack. Nu i efterhand skulle jag nog velat druckit för de som drack hade jätte kul och vi andra hade as tråkigt. Man behöver inte alkohol för att ha kul men då var det bara de som drack alkokol som hade kul. Mot slutet fick vi vara ansvarsfulla och dela ut vatten till folk trots att det fanns vuxna där. Sedan kom någon som jobbade på skolan och han ring Soc som kom och stängde ner festen. Men helt ärligt så behövdes det inte för det var inte super övderdrivet för på 9:ornas fest förra året som de hade i hela byn kom polisen till.
Men efter festen stängdes ner vid tolv så gick jag, Malin och Adina och mötte upp Sara, Kicki och Johanna så gick vi till Sara och sov där.
Dagen efter gick vi upp vid 6 eller ja jag och Adina. De andra gick upp tidigare. Men vi gjorde oss iordning och gick till bussen och åkte till skolan. Vi kollade på Kicki, Sara och Johannas skolavsluting sedan blev det vår egen.
Först var det tal och utdelande av stipendier. Självklart fick Adina ett. Sedan fick vi våra betyg och då grät en av våra lärare. Jag pratade med Adina eller Malin(minns inte) om vilka lärare som troligen inte skulle börja gråta och om de gjorde det skulle vi nog också det. Helt plötsligt började l'raen gråta och då började jag. Efter skulle vi samlas i klassrummet fast det blev inte riktigt någon smaling för gick till en annan nians klassrum för att se en av deras lärare sjunga. Sedan stannade vi en liten stund sedan blev det hemåt. På kvällen kom släktingar och grattade mig.
 
Vet att det blev långt men jag vill kunna läsa det senare och JA jag är rätt så k'nslig trots att jag försöker att inte visa den sidan för ofta, tycker bättre om att vara stöddig. Men alla bilder inlägget är Adinas bilder.

TIISDAG ELLER LÖRDAG? bra fråga!

Vill försöka hänga med i dagarna men det är lite svårt på sommaren.
Idag tänkte jag få upp tidigt och träna men kände mig för seg. Idag har jag mest bara legat som jag gjort större delen av sommarlovet. Min hjärna är splittrad för en sida vill bara ut och ha kul medan den andra har skolan kört slut på och orkar inget annat än vila.
Men jag drog mig ner till landbadet runt lunch för att lämna ett usb minne och Adina sommarjobbar där just nu. Efter det drog jag till Ica och gissa hur många människor jag kände som var där. Det var hur många som helst och småprat är inget jag är speciellt bra på. Men jag tog mig igenom det.
När jag kom hem så läste jag Frida och slappnade av tills jag hämta Olivet från fritids och ta honom till simskolan.
Pappa lämnade även in kameran för att jag måste ha tappat den för objektivet hade hamnat snett.
VET NI VAD JAG ÄR MEST SUGEN PÅ JUST NU?? RIDA!!!! Funderar att höra av mig till stallet och se om jag kan komma och rida. Kanske Malin, Kicki och till och med Adina också vill rida. Men en sak är säker. JAG MÅSTE DIT UNDER SOMMAREN, har lite ångest för tillfället för att jag inte ridit på några veckor.
Från min kusins student. En annan kusin och mamma! :)

Growing Up

Okej nu tänker jag göra ett djupt inlägg. Japp!
Igår var min ALLRA sista dag i skolan. Jag har precis gått ut nian, vilket både känns underbart och fruktansvärt på samma gång. Det känns underbart för att jag nu bara har 3år kvar i skolan!!!!! YES I WON'T STUDY AFTER GYMNASIET! Men anldeningen till varför det känns fruktansvärt är för att det är så mycket och många jag kommer sakna. Jag grät så sjukt mycket och kunde nästan inte sluta. Jag är en sådan person som har svårt att släppa taget om saker och ting. De flesta i min klasskompisar kommer gå på Bruks eftersom det är närmre än Uppsala.
Det finns chans att JB lägger ner och därför har vi som sökt dit chansen att välja om till idag. Mina val är antagligen låta mitt val vara kvar alltså Estetik Media på JB eller så söker jag till Sam Media på Lundellska eller Sam Beteende på Bruks. Jag VET INTE! Jag vill gå alla linjer och nu känner jag bara starkare för Sam Beteende är typ alla i min klass kommer gå på en Sam linje på Bruks.
 
Men vad jag hatar mest av allt med det här är att nu får jag ett bevis att jag faktiskt börjar VÄXA UPP!!!!!!!!!!! VILL INTE, vill bara vara liten och inte behöva tänka på min framtid.
 

Middag

Idag gör jag iordning mig förmiddagen om en timme. Jag är nästan klar förutom att jag bara ska byta om.
Jag har satt upp håret fiskbensfläta men allt håller på att falla ur. Jag har även sat på lösnaglar. De kommer nog falla av snart och de är obekväma att ha närman aldrig haft långa naglar förr. Ska byta om till klänningen om typen halv timme. Blir nog bara bilder från mobilen för det är något fel på mitt objektiv.
 

Fotbollsdag

Idag har vi haft fotbollsdag. I vår klass var alla med för första gången. Visserligen var typ 6 av oss tjejer(ink. mig) bara ute typ 10 sek per match. Jag åkte moppe med Erika tillbaka till skolan för att äta lunch för vi var inte på skolområdet.
Efter så duschade jag och satte på en ansiktsmask. För imorgon är det middag för alla nior så fixar mig lite. Imorgon börjar middagen vid 14.00 men måste upp vid 8 om jag vill ha min frisyr fixad. Sedan ska jag fixa naglar och sådant.
Facebook
Awsomenesset själv!

Utbytesstudent

Okej, nu tänker jag berätta om vad jag mest av allt vill för tillfället. Åka som utbytesstudent.
Det verkar så himla kul och tänk vilka upplevelser och minnen. Jag tror att jag helst skulle vilja åka till Kalifornien. Lära känna nya människor och bara få världens upplevelse. Jag läser hur många bloggar som helst om människor som är på ett utbytesstudent år eller ska åka. 
Tror säkert att man får massa dagar man längtar hem eller bara är allmänt dåliga. Men det är också upplevelser.
Asså fatta känslan att få en sån upplevelse. För jag vill bara allmänt resa och tänk att få plugga utomlands. Jag skulle kuna tänka mig att plugga i typ England också. Det är heller inte så långt härifrån.
Men problemet är hur jäkla mycket pengar det kostar. Det kostar så förbannat mycket annars hade det varit självklart för mig att plugga utomlands. 
Men aa tror faktiskt att det är vad jag mest av allt vill göra förtillfället.

'Cause I don't know how it gets better than this, you take my hand and drag me headfirst, fearless.

Idag har jag grottat ner mig i soffan och sett på New Girl och Modern Family. Jag här även testat mammas nya padda och pappas nya Macdator. Haha!
Large

So Undercover

Tänke bara berätta vad jag gjorde igår kväll. Jo jag valde att gå till Fredax där vi var väldigt några. Vi åkte till den enda ledaren som var därs hus. Vi spelade krocket och bakade. När några åkte och tog ett nattdopp sjukt skönt vatten. Kom hem halv två vilket gjorde att jag vaknade halv ett imorse. Så sov typ 11 timmar.
Idag så har inte så mycket hänt som vanligt.Men jag skrev en lista om vad som behövs fixas i mitt rum. Jag, Hampus och Lovisa hyrde två filmer. Ego och So Undercover.
Först såg vi Ego som jag sett förr. Nu ser vi So Undercover. Sjukt bra!

I was a dreamer before you went and let me down, now it's too late for you and your white horse to come around.


Day 20 - A photo of something that reminds you of Louis

(The beanie)

Everything Has Changed Musikvideo

VÄRLDENS SÖTASTE MUSIKVIDEO! Jag bara älskar den och Ed i slutet, sååå snygg! GAAAHH!
 

Nationaldagen

Glad Nationaldag(eller vad man nu säger)! Tänkte inte på att det var nationaldagen förrän jag gick in på bloglovin och alla bara "Glad Naitonaldag" hehe.
Idag har jag städat, solat och sett på TVD. Lite senare på eftermiddagen åkte jag och mina familj till vällen och bada lite. Det var rätt så skönt eftersom värmer var fruktansvärd idag.
ÄLSKAR MUSIKVIDEON! Ed är så sjukt snygg!!!!!!!!!!!!!

Day 19 - Something that reminds you of Niall


Betygsdag

Kom hem från Gotland igårkväll. Vi har haft det jätte kul och nu vill jag ännu mindre lämna klassen om 8 dagar. Vi har till och med spelat fotboll hela klassen.  Ni kanske får lite bilder senare!
Igåtkväll när jag kom hem gjorde jag spanska och idag så gjorde jag klart en träslöjd utvärdering och en so uppgift. 
På spanskan fick vi gooodis, yum! Vi spelade in det sista för spexet och ska redigera imorgon.
Efter skolan tänkte jag träna men blev inte riktigt så hehe, drog till stan med mamma. Där jag köpte balsam tillbalsammetoden och ett par skor till avslutningen. Kanske har de imorgon på min kusins student. Vi gick i tre affärer utan att hitta rätt skor och i fjärde hittade jag tvåpar jag gillade. Så stod och velade i minst 15 minuter. Det blev iaf klack och jag tycker att jag är asgrym som kan gå i klack när jag typ aldrig gjort det tidigare.
Väl hemma blev det en dusch och nu ska jag nog snart sova.
Vi körde "vem kan stanna längst i det kalla vattnet"-tävling första kvällen. Jag, Erika och två killar tävla. Jag hade ju bestömt mig för att vinna så jag gjorde såklart det. Hihi! :)

Gooootland!!!

Nu håller jag på att göra mig redo för Gotland! Ni vet klassresa på högnivå! Spännande!
RSS 2.0