Sväva som ett dollargrin, stick som en dragster

Underbara pappa kom hem med lite blommor!
 
Idag fick jag, Malin och Adina skjuts in till skolan vilket var sjukt skönt då jag kan sova en halvtimme extra. Första lektionen hade vi handboll vilket var lite kul trots att jag hade lite ont sen igår.
Ibörjan av dagen hade jag typ inte ont alls men det har blivit värre under dagen så fruktar morgondagen lite, hahah. På eftermiddagen var det fotografisk bild vilket jag tycker är sjukt kul då vi får lära oss mycket vilka inställningar man ska ha och så.
 
Efter så har jag faktiskt inte gjort så mycket, jag sitter och diskuterar med mig själv om jag ska se ikapp på serier, kolla film eller spela sims. Tror nog det blir sims.

Midnight Memories

Just när man inte tror att man kan älska dem mer...

Kika in lite

Mamma och Hampus trodde mig inte när jag sa att jag skulle testa på kickboxning.
 
Hejsan allihopa!
Tänkte bara kolla in en liten stund. Just nu sitter jag och äter lite efter träningsmat och funderar på om jag ska se lite serier innan jag ska sova. Serierna vinner nog. 
Kickboxningen var faktiskt kul och tänker åka dit på tisdag också och testa.

Almost Friday!

ÄLSKAR!!!! Längtar så sjukt mycket till filmen asså!!!
 
Hejsan hoppsan allihopa! Idag så har det varit en liten annorlunda dag. Första lektionen hade vi ingen lärare så den blev lite chill. Efter lunch var det engelska där vi hade ett prov jag inte övat till men tror det gick okej. Jag blev klar med provet rätt så snabbt så istället för att sluta halv 4 så fick jag sluta 20 1 men kom inte hem förrän halv 3. 
 
Just nu tänker jag nog mest ta det lugnt för att ikväll så ska jag och Veronica testa på kickboxning för första gång, är en aning nervös.

Godnatt!

Hejsan allihop! Jag ville mest bara in för att säga godnatt till er, jag måste lägga mig för att orka med en skoldag med prov som jag ej pluggat till. 
Min dag har varit ganska lugn, gjorde inte så mycket i skolan då jag var dö trött och efter så red jag Kolle. Det här var nog en av de bättre gånger på honom så jag är nöjd.

Aja, nattinatti på er och hoppas ni får en as grym morgondag!

Planerar

Vi är såååå coola!
 
Just nu sitter jag och har Digitalt skapande, vi håller på att planera inför en kortfilm som vi ska göra under den kommande månaden. Och vet ni en sak, den kommer bli sjukt bra.

It’s our party we can do what we want

Remember only God can judge ya
Forget the haters cause somebody loves ya

Maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much

Best singer ever + Best song ever =The biggest and best performance ever made!!!!
 
Idag är en dag som jag tänkte plugga massa sluta med lite engelska plugg. Jag har även tränat, jag var först ute och sprang med Hampus och vi sprang längre än vad jag brukar. Jag tycker egentligen bäst om att träna själv men det kan vara kul att träna med folk som är bättre tycker jag för oftast pushar dem en väldigt mycket vilket jag tycker är kul. 
Annars så har det inte hänt mycket förutom att jag fått veta att jag slutar 11:35 istället för 13:35 vilket är väldigt skönt.

Funderar på att även fixa lite varm choklad




Tänkarsöndag

Det här är glaskulan jag gjorde förra veckan mamma hämtade den i tisdags, de fick skriva namn på min och Caspers då vi gjorde likadana.
 
Idag hade jag tänkte vara superduktig och plugga massa men istället så sluta det att jag satt och tänkte på allt som det bara gick att tänka på.  Så det ända vettiga jag gjort idag är väl gymnasitken men det är bättre än inget. Men jag har en anledning då jag har ont i hela min ben efter mitt tränignspass igår hehe.

Rädslor

Tumlbr tells my mind.
 
En av min allra största rädslor är framtiden. Oftast låter jag bli att tänka på framtiden eftersom det skrämmer skiten ur mig men idag kunde inte mina tankar hålla sig. Jag tänkte väldigt mycket på vad jag vill göra efter gymnasiet, drömmar och resor. Ska jag vara helt ärlig vet jag inte vad jag vill göra efter gymnasiet, det är alltid olika. Men idag så börja jag tänka på en sak och det är att de flesta håller jämt på att säga vad de ska göra i framtiden istället för att lyfta på arslet och göra det. Jag kan erkänna att jag själv är så. Vet inte om någon av er har läst Looking For Alaska av John Green(a wise man btw) men här ett väldigt bra citat därifrån.
 
You spend your whole life stuck in the labyrinth, thinking about how you'll escape it one day, and how awesome it will be, and imagining that future keeps you going, but you never do it. You just use the future to escape the present.” 
 
Det är vad jag känner att jag ofta gör för sanningen är att vilken sekund som helst så kan jag ta ett beslut som förändrar hela mitt liv. Jag kan sticka om jag känner för det, jag kan sluta prata med männsikor som bara tar min energi och jag skulle kunna gå fram till killen jag har världens största crush på och berätta hur jag känner. 
 
Allt det här är anledningen till varför jag inte vill tänka på framtiden, jag är rädd att jag fastnar i tänkandet istället för att göra något och jag är rädd för att göra något som jag sedan kommer ångra så himla mycket. 

What other thinks about Sweden

Tycker sådana här videos är sjukt roliga!

If my body was on fire

You'd watch me burn down in flames
You said you loved me, you're a liar
'Cause you never, ever, ever did, baby
But darling, I'd still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
 
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same

God eftermiddag!

Min sena brunch!
 
God eftermiddag på er alla!
 
Idag har jag tyvärr inte hunnit så mycket. Jag gick upp lite innan 9 imorse för att ut och springa vilket gick väldigt bra och så har jag satt ut ett nytt mål för min konditionsträning. Efter det blev det ett benköttarpass, sedan efter duschen och en promenad med Charlie så tänkte jag göra brunch men vi hade inge maragrin så jag fick dra ner till Ica för att köpa lite. Så nu har jag precis ätit en sen brunch och sett det 100:de avsnittet av Vampire Diares.
 
Vad jag ska göra resten av eftermiddagen vet jag inte riktigt, eller ja jag ska vara barnvakt åt min lillebror men han spelar bara ändå så. Ikväll kanske jag ska upp till furuhöjden och kolla på deras teater som Malin och Adina är med i.

Ibland suger verkligen bussarna




Bra dag

Idag har varit en bra dag som började med lång sovmorgon. Så jag hann gå ut med Charlie kolla på lite serier och ta det as lugnt innan jag behövde åka till skolan.
Eftersom vi har 3 timmars lektioner så hade vi bara en lektion idag och i mitten så kom vår rektor och han som jobbar med IT grejerna(tror jag) och gav oss bullar och klubbor. Går man på den bästa skolan någonsin eller vadå?
 
Efter så stannade jag, Malin och Adina i stan och jag hade turen att hitta ett par jeans som jag letat efter as länge för bara 149kr på Cubus så då blev jag tvungen att slå till. Jag köpte även 3 par träningsstrumpor.
Väl hemma har jag bara tränat och ätit, träningen går sjukt bra förtillfället!
 
Nu, serier!!!
Ja Justin behåller smilet trots att han åkte fast för att köra full och påverkad av droger innan klockan 11 på morgonen(!!!), för att hans körkort gått ut(ingen aningom man säger så på svenska) och massa annat skit men han kan inte behålla det när han tar M&G kort med sina fans. Bra kille asså!

Before you met me I was alright but things were kinda heavy, you brought me to life

Ligger i min säng och myser med min lilla nalle.
 
Inte hänt så mycket idag, skoldagen var normal och rätt så tråkig. Efter skolan hann jag ta det lungt en liten stund innan jag behövde äta och göra iording mig och sedan åka till stallet. Idag så red jag Werner vilket är en väldigt ung och sjukt gullig häst. Men eftersom han ser så ung och gullig ut är det så himla svårt att vara sträng mot honom så han kommer liksom undan med mycket dumheter. Men idag gick det faktiskt hyfsat bra ändå.
Nu är det att mysa i sängen med min nalle, lite fika och massa serier som kommit ut. Jag har lååång sovmorgon imorgon vilket är så himla skönt!

Buskis

Idag så har skoldagen varit väldigt vanlig, jag var även helt överspidig. Efter skolan så tänkte jag först bara kolla på serier och sen kanske plugga men det sluta med en lång promenad och att ligga i sängen och göra inget hehe.
Nu har det blivit lite plugg och kolla på en buskis. Kanske lite mer serier ikväll.

Frozen

 
SJUKT BRA FILM!!! Den var liet annorlunda än vad jag tänkte, men det är de flesta filmer då jag inte tycker om att se trailers eller läsa handlingen innan en film. Men filmen var väldigt bra och det fanns även plot twists som jag iaf tyckte att man inte förväntade sig. Helt klart sevärd. Den var även väldigt mysig och jag vill också ha krafter där jag kan kontrollera vintern nu... haha.

Serie tips

Några serier jag kollar på.
 
Men nu behöver jag hjälp så har ni några tips på bra serier så kommentera gärna tipsen!

Glasblåsning

När jag gick upp var det bara att göra iordning sig innan vi skulle åka till min, Hampus, Lovisa, Casper och Olivers julklapp. Vi skulle nämligen få blåsa glaskulor. Vilket var sjukt kul och tog heller inte så lång tid så vi var hemma runt tolv igen. Tyvärr fick vi inte med oss glakulorna hem då de måste svalna men mamma ska hämta dem på Tisdag.
 
Resten av dagen har jag spenderat i soffan och tagit det sjukt lugnt. Jag har heller inga planer för ikväll så får väl underhålla mig själv med att spela Sims eller se om någon bra film.

Reasons to be a mermaid


I'll be drunk, again

To feel a little love

I don't know where I belong

I don't know where I went wrong
Skjorta - Gina Tricot || Linne - Cubus || Jeans - H&M

Friday biiitches!

Idag är det fredag och som det stod i förra inlägget så blev det en lååång sovmorgon för mig. Jag börja 12.35 och sluta halv 4 som vanligt. 
Jag fick faktiskt en rätt så bra start på dagen men kan inte riktigt säga att jag fick så bra start på skoldagen. För när jag gick in i klassrummet och vi skulle börja så trampa jag snett och eftersom jag är så sjukt känslig (fått det av mamma) så började mitt huvud snurra lite och massa svarta prickar dansade framför mina ögon. Oftast när de blir så går det över om jag bara blundar och tänker på något annat vilket inte funka denna gång. Precis efter Veronica sprungit ut och hämta vatten till mig en andra gång så kände jag att jag skule spy så då tänkte jag skynda mig till toaletten men jag hann typ precis utanför klassrummet innan jag föll ihop eller la mig ner (minns inte denna del). Men precis innan hade jag ropat på Verco så hon och kille fick hjälpa mig till en soffa. 
Där fick jag ligga ett tag medan skolsyster kolla mitt blodtryck och lite sådant.
 
Iaf efter det flöt lektionen på och jag mådde bra.
 
Efter skolan har det blivit träning och jag tänkte blogga vid 8 efter jag duschat men jag var så trött att jag sov till och från i soffan. Så nu ser mitt hår fruktansvärt ut då jag inte ska somna med det blött, aja det är ett problem för morgondagen.
Vi skulle jobba med skuggor på lektionen. Vet inte om jag lyckades så bra med det men jag tycker Verco blev bra på bilden.

Sovmorgon

Idag så har jag en lååång sovmorgon, personligen stycker jag bättre om att få sluta tidigare men tänker inte klaga på det här heller. 
Och istället för att sova så länge så sov jag 2,5 timmar längre sedan har jag tagit det lugnt, gjort iordning mig, kollat serier och lite sådant. Jag hann även ut och fota lite eftersom det hinner mörkna innan jag kommer hem från skolan.
Vill så sjukt gärna se den här filmen!!!!!

PH

Idag så har mitt humör varit lite tvärtom eller vad man ska säga. Första lektionen var digitalt skapande vilket jag brukar älska och jobba stenhårt i men idag hade jag ingen inspiration och jobba typ inget alls. På matten vi hade efter fick jag världens kick och jobbade as mycket och tyckte det var kul! Så jag lite omvänt.
 
Efter skolan så hann jag med så mycket innan jag åkte till stallet. Jag red Kolle och det gick sådär, det gick bättre mot slutet.
 
Nu kollar jag på PH.
Mitt hår växer as snabbt!!!

Tävlar om

Jag är med i Josefines.se's tävling om en valfri body mist eller body lotion. 

Knutmasso

Skoldagen börjde med idrott där vi körde Zumba, det var kul men jag kände mig samtidigt väldigt dum.
Efter så åt jag, Malin, Veronica och Amanda på Max vilket smaka prima.
På NO:n så fick vi tillbaka provet vi gjorde innan lovet. Jag var helt säker på att jag skulle få ett stort F men jag fick ett D och då höll jag typ på att dö av lycka, hehe.
 
Efter skolan tänkte jag träna men jag drog till knutmasson i Gimo istället med mamma, Oliver och Casper. Träffade Veronica typ tre gånger, hon var en räv haha.
På max!!!!!
En inte så bra bild på Verco i hennes dräkt.

Grattis på 21årsdagen Zayn!!

Vet att han inte kommer se detta men ändå. GRATTIS ZAYN!!! Asså du växer upp så hiiiimla fort.

It's kind of fun to do the impossible

Egentligen inte hänt något speciellt idag men jag var duktig och träna imorse. Jag har faktiskt blivit bäldigt duktig med träningen nu för tiden.
Kollade även på Ollies polomatcher, tyvärr förlorade de båda men de va glada ändå. Men en sak som irriterar mig är vuxna som inte vet hur man beter sig. Det var ju 2 lag som spela polomatcherna och ett lag vann mot de båda andra och de andra laget som inte var Ollies lag var as dåliga förlorare. Det laget och Ollies lag spelade sista matchen och gissa vad som händer. Jo jag hamnar framför en förälder för det andra laget, han sitter och skriker så fort något inte går dom han vill. Jag tycker ju att man ska försöka vara förebild när man har barn som inte ens är 9(japp hans unge var inte ens 9 år och han kunde inte bete sig!) men han verka inte hålla med mig. Han verka tycka att man skulle lära ungen att det är fel på allt och alla om saker inte går som man själv vill hela tiden, inte så konstigt att de blir dåliga förlorare då.
Förstår mig verkligen inte på sådana människor, ni är vuxna så bete er som det då.
 
Nu på kvällen så har min farmor och farfar varit här och ätit middag. Träffar inte de så ofta så det var trevligt. Mamma gjorde sin as goda vitchoklad mouse, skulle kunna äta hinkar av det! Så hiiiimla gott asså!

You don't take a photograph, you make it.

3:de skoldagen och freeeedag! Japp jag börja i onsdags då jag tror många andra börja. Har inte riktigt känts som fredag idag men skönt att det är fredag.
 
Idag skulle vart en vanlig skoldag men eftersom vi fått nytt schema den här terminen så blev det något strul så vi fick sluta lite efter ett istället för halv fyra.
Hemma så har jag vilat och fixat massa grejer.
 
Vet ni vad!!!! Vi ha fått snö!!!! En månad försent så nu kan den dra, för får jag ingen snö på julen så vill jag inte ha snö överhuvudtaget.
Tänker nog också sluta med årutmaning grejen för då jag känner mig tvungen att blogga och det är inte direkt därför jag bloggar så, ja jag klarade 9 dagar iaf :D
Me and my little bitch(that don't wanna look into de camera)!

Remember


9. Om du fick chansen att gå tillbaka till att vara barn igen, skulle du ta den?

Haha, jag är en person som vill bli 18 och få göra vad jag vill men samtidigt vill jag vara 5år. Men skulle vara att jag fick gå tillbaka och vara 5 i typ några dagar skulle jag nog ta den men inte om jag skulle behöva leva om hela mitt liv för jag har gjort mina misstag och är nöjd med mina val så om det vore för några dagar visst annars nej.

8. Var det något du gillade som barn som räknades "höra till det andra könet"?

Beror på vilken ålder. Jag har varit väldigt tjejig förr men när jag var 12 så började jag klä mig lite som sågs som pojkigt. Men annars så tycker jag om väldigt blanadade saker.
Weheartit is awesome!

Sista dagen

Idag var sista dagen innan skolan börja.
Jag var duktig och gick upp vid 7 för att träna lite, sedan kolla jag på serier, drog förbi biblioteket och banken(yes i'm cool). Sedan blev det lite mer serier innan jag träffa Malin, Adina och Kicki så vi kunde åka till Sara och ha en brunch. Vi satt typ och åt, prata och gick lite i flera timmar hehe. 
Sedan så bestämde vi att ha filmkväll med några andra så då gjorde vi pizzadeg innan vi drog tillbaka till Alunda och åt hemmagjord pizza och såg Oz the great and powerful(typ).
 
En as kul dag med as bra människor så skön sista lovdag helt enkelt.

7. Hur var du som barn?

Vet helt ärligt inte riktigt hur jag var som barn. Men jag tror att jag oftast var glad och jääätte pratig haha, men lite blygare bland nya människor. Men ja jag var ofta glad men VÄLDIGT känslig. Tror jag iaf.

6. Vad vad populärt när du var liten?

Ska jag vara helt ärligt har jag inte så bra minne men ska försöka...
Tamagotchis, haha man hade med sig dem var man en gick och satt flera i grupp och höll på med dem. 
Kulor, Har inte så mycket att säga om det förutom att jag fortfarande hittar kulor i mitt rum lite då och då, hehe.
Bilddagboken och msn, vet ni hur jäkla cool när jag skaffade mig bilddagboken och msn. Det var liksom saker som äldre höll på med och ja jag kände mig förfärligt cool.
Bratz, tror jag fortfarande har en låda här hemma som är full med Bratz. De var ju as coola med sin kläder och grejer.

Varenda natt



Källa - weheartit.com/Hannahc_xx

Avsluta meningarna

Det här året ser jag fram emot… One Direction. Det enda jag har planerat men hoppas på fler olika saker.

 

Min bästakompis är bäst för att… de alltid finns där när jag är nere.

 

Den filmen jag skulle kunna se om 1000 gånger är… Mean Girls, och massa andra.

 

Jag har största crushen på… just nu är nog Channing Tatum.

 

Det finns en sak jag inte kan leva utan… är min mobil.

 

Jag skrattar alltid åt… skämt som inte ens är i närheten av roliga.

 

Det finns en låt som alltid gör mig på bra humör… är Genom Eld Och Vatten av Sarek, så himla många bra minnen med den låten.

Pinsammaste saken jag någonsin gjort… kommer jag inte ihåg. För det är såhär spenderar du mer än en timme med mig så kommer jag hinna göra något pinsamt, jag är typ pinsamheten själv.

 

Om jag var tvungen att leva på en maträtt resten av livet… nudlar helt klart!

 

Tagen från Nickys.


5. 5 saker du vill göra under 2014

   ♥ Resa!
 
   ♥ Träna mycket och må bra
 
   ♥ Träffa nya människor(eller ja försöka iaf)
 
   ♥ Skaffa mig ett extra jobb
 
   ♥ Ha så jävla kul som det bara går!
 

JVM

Har inte så mycket att skriva för jag har bara tränat och suttit hemma. Måste njuta av att gör inget innan skolan börjar igen.
 
Har precis sett JVM. Så sjukt synd att vi förlorade men ett silver är fortfarande as grymt och Sverige har spelat helt jävla as grymt hela turneringen(och vi vann ju över Finland i gruppspelet) så Sverige ska vara stolta. Och även ett stort grattis till Finland!

Kooortspeeel

Idag så vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk som kommit och gått, sedan har jag även massa träningsvärk från gårdagens träningspass så jag har inte gjort så mycket idag.
Men en sak som jag har gjort var att vinna på kortspel nu på kvällen mot mamma och Hampus och ja jag tänker låtsas att det betyder något för jag förlorar oftast på kortspel.

4. Hiss & Diss - 2013

      Hiss:
 
  • Att jag kom igång med min träning

  • Jag fick se One Direction live!!!!!!

  • Jag åkte till Turkiet
 
      Diss:
  • Jag var ofta nere

  • Jag gick upp massa i vikt

  • Jag låg hemma nästan hela sommaren

Cyberbully

 
Teen girl Taylor Hillridge gets a a laptop for her birthday and signs up on a social networking site. She starts to feel alone as her friends ostracize her and she falls victim to cyberbullying. - Via IMDb
 
Jag tycker filmen var så sjukt grymt bra, men samtidigt hemsk. Men sanningen är att det här finns! Folk går på vanadra trycker ner varandra på internet och nästan överallt finns det antingen ingen lag eller så är lagarna vaga. De är så många människor som inte förstår förrän det är försent, förrän någon inte orkar mer och bryter ihop. Men det borde inte vara det som ska behövas för att folk ska förstå. 
Jag kan förstå att man kan vara rädd för att folk ska gå på en själv istället men ju fler ni är som står upp destå bättre. Det gäller även verkligheten. Ser ni någon om blir utsatt och nedtryck gör något, ser ni någon som mår dåligt prata med dem, ser ni någon som sitter ensam gå fram till den. För mobbning startar med oss människor men den kan också sluta med oss. 
Säg nej till mobbning, spelar ingen roll var den sker.

Bada

Jag började dagen med att träna, jag vakna lite senare än vad jag trodde vilket gjorde att jag inte hann stretcha så mycket som jag tänkte och fick äta frukost i bilen. För jag och familjen(förutom pappa och Hampus) åkte för att bada på Fryishov. Det var kul trots att det nästan var överfullt med människor.
Sedan stanna vi på McDonalds ochåt lite innan vi åkte hem. 
 
Nu har jag mest inte gjort mycket men jag tycker det är skönt att ta det lite lugnt.
 

3. Länka till ett inlägg du skrivit från 2013 som du tycker borde läsas igen

Asså, jag skriver väl inte direkt så många inlägg som är värda att läsa om men ska se om jag kan luska fram något.
Kanske DET HÄR som handlar om mobbning, eller DET HÄR jag skrev om en familj som hölls på att splittras, eller kanske DET HÄR om våldtäkt, jag skrev inte inlägget själv utan spred vidare ett inlägg men så värt att läsa.

Kort eller långt

Mitt hår har börjat bli lite långt nu så nu måste jag bestämma hur jag vill hadet. Antingen klipper jag mig igen eller låter det växa ut. Jag vet inte riktigt, när jag klippte mig hade jag inte ens en tanke på att det skulle få vara kort men jag passar rätt så bra med det. Men jag saknar mitt långa hår..
Så eftersom jag inte riktigt vet hur jag vill ha det så kanske det finns någon snäll själ där ute som skulle kunna hjälpa mig, kort eller långt?
Precis när jag klippt mig.
Innan jag klippte mig.

Rooms

Åh... jag vill så sjukt gärna göra om mitt rum.

It always seems impossible until its done

Idag så har jag fixat lite grejer på datorn och så har jag även plingat lite på min gitarr, som vanligt haha. nu fikar jag lite med mamma och Ollie.
Om mindre än en vecka så börjar jag skolan igen... Inte så super sugen på det asså.
Älskar sådana här bilder :)

2, Ser du ett nytt år som en chans att börja om eller är det bara som vilken tid på året som helst?

Egentligen är det vilken tid på året som helst men jag tycker om att se på det som en ny start. Där jag kan börja om på noll om jag vill det eller om jag bara vill fortsätta som vanligt. Så för mig är nyår en chans att börja om.

1 Januari

Idag har jag haft en rätt så slö dag som jag tror de flesta haft. Jag har kollat filmer, serier, ätit och tränat lite grann. Rätt så skönt faktiskt. Imorgon kommer ng också bli en göra inget dag. Men jag tycker om sådana dagar.
 

1, Hur tror du den här 365dagarsutmaningen kommer gå för dig?

Antagligen as dåligt men tänker testa endå. Hahahah.
 

2014

Nu är det 2014!!! Kan typ inte fatta det? Det var ju liksom sommar nyss. Aja hoppas ni alla fått en bra start på det nya året!!





RSS 2.0