Onsdag

Idag har jag jobbat igen(gud vad vuxet det låter...jag gillar det inte!). När jag kom på förmiddagen var det INGET att göra men vid 11-tiden åkte jag och en annan runt lite till olika ställen i kommunen eftersom de vuxna som jobbar där jobbar för kommunen. När vi kom tillbaka vi ett åt jag lunch sedan satt jag i kiosken som jag gjorde typ resten av dagen. Jag tycker att det är kul att var i kiosken. Vi fick även sluta en kvart tidigare(vet att det inte är mycket men det är något.)
Efter det har jag inte gjort något speciellt. Men jag har äntligen sett "Du gör mig galen", den var lite sämre än jag trodde men den var bra :)
Nu blir det nog ett nytt avsnitt av PLL :)
Life | via Tumblr

I can't save you but i promise you'll never be alone

Hela versionen kom ut för ett tag sen menmen! :) As grym!

Jobbjobbjobb

Idag har jag jobbat som ni ser inlägget innan. Det har varit mulet och små regnat lite så jag har gjort lite grov jobb och spelat minigolf(hihi). Eftersom vi inte hade några gäster i mitten av eftermiddagen så fick jag sluta tidigare. när jag kom hem tog jag en promenad med Charlie. Sedan har jag sett ett PLL avsnitt och klart hela serien av Greek. 
 
Serien handlar mycket om framtiden men framtiden är inte direkt vad jag brukar gilla att tänka på. Men jag vet inte... Jag har iallafall diskuterat med några på twitter och jag har beslutat att framtiden ger mig huvudvärk. Haha bra slutsats va? :)
 
Nu blir det antingen film eller Vänner vet inte riktigt, eller till och med ett greek avsnitt:)
 

Jobbar

Jag sitter och jobbar och gissa vad. Vi har typ inga gäster alls så jag har gjort lite grov arbete så nu är mina armar as döda... Vilket resulterar i att jag sitter inne i kiosken och gör inget! :)


The Hunger Games

Nu kommer lite av min åsikt om alla böcker i serien så ni läser detta på egen risk!
 
I den första boken visste jag vad som skulle hända eftersom jag sett filmen först men i andra boken kom det mesta som en överraskning. Det andra hungerspelen, Cinnas död(!!!), att de rymde och skapade revolution. Den tredje boken var också förvånande men där var det mer döden som fick mig på fall. Där dog Finnick och Prim. Prim som bara var 13. En sak till är att Gale och Katniss aldrig fick se varandra igen, de kunde väl i alla fall vara vänner??
 
De här böckerna är så himla annorlunda de jag normalt läser, de jag läser sveper in mig och ger mig ett lyckligt slut. Vissa kanske skulle kalla det där ett lyckligt slut men det är det inte för mig. Jag tänker fortfarande att det måste finns en version med ett annat slut. Ett bra slut. Men det jag tror upprör mig mest med den här boken är att den är så verklig, i verkligheten finns det inte lyckliga slut. Människor man älskar dör. Ni får tycka att jag är deppad men det är sanningen. Det jag älskar med böcker är att jag brukar läsa och bara släppa verkligheten men sanningen är att vi inte kan släppa den. För vi alla måste inse den. Visst vi kommer ha underbara stunder men vi kommer också ha stunder där vi inte förstår meningen med livet.
 
Okej sanningen är jag vet inte var jag är på väg med detta, jag bara är helt konstig efter läst boken. Jag vet inte vad jag känner men jag är rätt så säker att det kommer bli svårt att somna nu...

Vill ni veta vad jag för just nu?????

Jag ser på Greek och äter chips. Jag lider även av att mitt sommarlov typ är slut, imorgon börjar jag jobba tills skolan börjar vilket innebär att jag bara är ledig helger från och med nu(där av chipsen).


Ny design

Jag har en ny design. Den är as snygg och gjord av Emma(till vänster om detta), jag tänkte försöka lära mig själv men tröttnade och dåvar hon gullig och gjorde den åt mig. Så tack så mycket Emma! :)

Onsdag

Idag så har jag inprincip bara läst, ÄLSKAR HUNGERSPELEN!!!!!
Jag har även fixat lite datorgrejer och så har min klass bestämt ett datum för en klassträff. Trots att det är dagen innan jag börjar skolan menmen.
Tumblr

New In

(Ingen mobbar min mage eller mina lår, jobbar fortfarande med min självkänsla)

The Best Song Ever

One Direction släppte sin musikvideo till låten The Best Song Ever igår. Den är asgrym men inte nog med det videon slog Justin Biebers 24 timmars-rekord.

Borta ett tag

Okej, ja jag göra inte så mycket blogginlägg men det är för att jag har inte så mycket blogglust trots att jag har lite idéer.
Men idag har värdet inte varit så bra. Grått, mulet och inte så hög tempuratur så det har blivit att stanna inne hela dagen.
Jag har läst rätt så mycket så nu är bok 2 i Hungerspelen utläst och börjat läsa på bok tre. Helt ärligt hade jag glömt vad det var med läsningen jag älskade. Jag hade så mycket böcker att läsa för skolan så att det blev tvång typ. Men nu läser jag frivilligt en bok jag valt själv. Jag älskar boken och att bara kunna försvinna i en annan värld.
Nu längtar jag även till Catching Fire kommer ut på bio. ÄLSKAR trailern trots att jag såg den när jag var i Öregrund bland massa folk skrek jag till vid ett tillfälle. Hehe. Vill ni inte bli utskämda, häng inte med mig!
Scenen jag grät mest av i boken och där jag skrek i trailern. Att ens kolla på bilden får mig att vilja gråta.

Mot Öregrund med min nya hatt

(Inlägget skulle publicerats för typ 6 timmar sedan)


Beauty

Ni måste hålla med att Shay Mitchell är underbart vacker, hon är lång dessutom... Jag vill också vara lång!!!

PLL

Okej, vet att jag inte är så aktiv men jag gör inte så mycket intressant just nu förutom att jag varit till Gränna, Kolmården och bott på samma hotell som Spaniens damer. Berättar kanske mer sen. Men idag så har jag sett filmen Epic på bio med familjen. Den var MYCKET bättre än jag trodde. Ville hellre se den på engelska eftersom Josh Hutcherson hade en röst i den men när man har en 8årig brorsa som inte ens börjat med engelska i skolan blir det svenska.
Men iaf, jag har tänktatt se Journey 2 med Josh och Vaness Hudgens MEN det finns ju en före men vet någon om man måste se den innan tvåan?????
Jag har även sett det nyaste PLL-avsnittet. SPOILERS FÖR SÅDANA SOM INTE SETT DET!!!!!!!
Men detta avsnitt var såååå frustrerande!!!!! För Stackars Hanna, hon försökte bara hjälpa och A satte dit henne. Och Aria, för att hon låg med sin lärare är hon ingen slampa eller jävlar! Tycker de Mike gjorde var bra men han kan ju åka dit för det.. Och såklart att Emily inte är skyldig man ser ju att det är en mask!!!!! Den är ju as glansig och har inte så mycket levande drag!!!
Det är sådana här avsnitt som får mig att fastna för serier!!!!!
Så uppenbart att det är en mask!!!!!!!

Sanningar om oss svenskar


Mer än halva sommarlovet har nu gått!


RIP Cory Monteith

När jag gick in på twitter när jag vakna var det enda man såg meddelanden om att Cory som spelar Finn i Glee är död. Jag är inte direkt ett Glee fan trots att jag tänkte börja se det. Nu kommer jag defentivit se den som att typ ära honom. Men det jag tycker är sorligast i detta är Lea. 
Lea och Cory skulle gifta sig om 2 veckor då han kom ut från rehab. De hade planerat att Lea skulle bli gravid direkt när han kom ut. De hade planerat så mycket och så bara vips så försvann allt. Lea hade planerat att ge hela sitt liv till honom trots hans drog problem, det är nog anledningen varför jag känner mig tom. Man kan aldrig vara säker på att man ska få det livet man önskar sig eller planerar. För vad som helst kan komma i vägen.
 
Ett fan tweetade detta vilket jag tycker var as sorligt. 
Inbäddad bildlänk
Inbäddad bildlänk
GÖR DETTA!!
Inbäddad bildlänk
Tror detta är Corys sista Glee avsnitt...
Inbäddad bildlänk
Inbäddad bildlänk

I Can't Fix You

Okej, denna tjej är 1 år äldre än mig. Jag upprepar 1ÅR! Hon är så sjukt talangfull, hennes röst är så sjukt as bra!
 
MINA DAMER OCH HERRAR SASHA PIETERSE!!!!

Greek

Har blivit besatt av denna serie!!!! Cappie är UNDERBAR!!!!


Do It For Yourself (Not Them)

Idag gick jag faktiskt upp en kvart, 45 minuter tidigare än vad jag brukar. Familjen och jag åkte till Östhammar eftersom Hampus tjej jobbar på ett kafé där. Efter det gick vi ner till hamnen där Oliver fick ett gratis fiskespö. Efter det gick vi runt i den nya lekparken och jag såg rampen som stod på vår skolgård men som de flytta för några veckor sedan.
När jag kom hem blev det en MASSA läsning och jag har läst ut första Hungerspelenboken. Jag har hållt på med den kanske någon vecka men jag har bara läst tre dagar sammanlagt så tycker helt ärligt att jag var duktig som läste ut den så snabbt.
De här bilderna är från när vi var och plocka jordgubbar för typ två dagar sedan. Vi plockade runt 5kg tror jag men de håller redan på att ta slut hehe. Inte nog med att Hampus fyller år snart så kommer det gå åt ännu mer. Så vi planerar iaf att åka och plocka igen innan de stänger allt. Nu tror jag kanske att jag ska noppa lite jordgubbar och se sista avsnittet i säsong fyra i TVD. Blir nog det.

I wanna be a part of something I don't know


And they tell you that you’re lucky. But you’re so confused, 'cause you don’t feel pretty, you just feel used.

Gud vad jag är lat! När jag vaknar så tror jag att klockan är nio när den i verkligheten är tio, halv elva. Då går jag upp och äter frukost och sedan liggar jag där i några timmar.
Idag lyckades jag iallafall få mig själv att träna med Malin och Kicki. Vi joggade och powerwalkade. Efter kördevi lite styrka utomhus. Väl hemma dammsög jag nästan hela nedervåningen.
Ja det var min dag. Inte så mycket osm händer. Juste fick nyligen reda på att min bebis(kamera) är klar på lagning så kanske hämtar henne imorgon.
Снимки на Dear Heartbreaker | via Facebook
Nicholas Sparks är en vis man.

Swedes


Lista för att jag är uttråkad

Jag är uttråkad och trött så en kanske lite smått oseriös lista!
 

Do you sleep with your bedroom door open or closed?

Finns ingen dörr till mitt sovrum så kan inte direkt stänga men när jag sover i rum med dörr har jag den gärna öppen.

 

Do you take the shampoos and conditioner bottles from hotel?

Nej?

 

Would you rather be attacked by a big bear or a swarm of a bees?

Bin skulle jag tro för man kan liksom dra ner till vatten då men en björn och du kan antagligen säga hejdå till livet

 

Do you have freckles?

JUSS

 

What size is your bed?

no idea

 

What is your Song of the week?

#Fail och Gå Mot Rött

 

Do you still watch cartoons?

of course, i'm a child

 

What is your favorite food?

Skräpmat?

 

What movies could you watch over and over and still love?

Typ kärleksfilmer som får en att gråta

 

Would you ever strip or pose nude in a magazine?

Who knows? Ne men antagligen inte, hatar att gå runt i bikini så aa.

 

When was the last time you wrote a letter to someone on paper?

Braaaa tag sedan

 

What is your usual bedtime?

Skoldagar: 22-23 Andra dagar 00 - 03

 

What is your Chinese astrological sign?

Ingen aning

 

How many languages can you speak?

Svenska, engelska, och spanska även om jag inte vet om min spanska lärare skulle hålla med.

 

Ever watch soap operas?

Jajamänsan

 

Are you afraid of heights?

Inte direkthöjder men jag är rädd för saker som kan skada mig och höjder kan ju lätt förknipas med sådant.

 

Do you sing in the car?

Sjunger överallt, bilen, hemma, mitt på stan

 

Do you sing in the shower?

Om duschen tillhör ordet överallt så ja.

 

Do you dance in the car?

Varför inte? Så himla roligt.

 

Occupations you wanted to be when you were a kid?

Jag har typ alltid velat bli skådespelerska men också sångare men det är inte möjligtnär jag inte kan sätta en endaton bland folk. Men det jag vill bli för bara några år sedan var polis och jag folk har sagt att jag skulle bli en bra polis men vette det ja.

 

Do you believe in ghosts?

Ja

 

Ever have a Deja-vu feeling?

Ja men Adina får det mycket oftare

 

What do you wear to bed?

En översize t-shirt/kläninng med stålmannen eller supermannen märke på. Kan inte skilja på dem.

 

Is there a profession you picture your future spouse doing?

Beror väl  på vad jag blir lite men eftersom jag gärna vill bli skådis ser jag liksom Ed Sheeran eller Niall Horan som minaframtida makar så antagligen sångare då :)

Ever been in love?

Inte direkt

 

Who would you like to see in concert?

Har sett 1D en gång så skulle nog säga Taylor Swift

 

Are you patient?

Inte direkt

 

Ever have plastic surgery?

nooo

 

Do you want to get married?

Japp

 

Do you want kids?

Ja om killen inte vill så kan han dra åt h******t. Men inte förrän om typ 10år. 

 

Do you miss anyone right now?

Min klass!!!! Jag vill inte skiljas från dem. Jag vill leva i en värld där vi alltid går tillsammans och där det finnns rosa enhörningar.


I'm out

Förtillfället är jag ute med mami, en kusin och två mostrar. Först var vi ute och åt. Efterrätten var AS god. Nu sitter vi bara och pratar på ett litet ställe som jag trodde skulle haft 18årsgräns. Men aja det har varit en skön dag eftersom jag låg i pyjamas fram till halv 3. Hahah lazy girl!


Give it a minute and we'll laugh it off

Idag vakande jag vid 10 och tog det luungt fram till ett då jag gick ut med Charlie. Efter det gick jag till Malin och Kicki men jag kom inte så långt förrän jag kom på att jag kanske glömt stänga altandörren och Charlie var ensam hemma. Så jag vände om och sprang hem tills jag ramlade precis utanför mit hus. Så när jag kom in märkte jag att jag HADE stängt altandörrn så fick plåstra om mig.
Sed<n gick jag igen och mötte upp Adina och Kicki så gick vi ut och fota lite till en ny header. Och sedan skulle vi se på Spring Breakers men vi hann inte så vi baka kolakakor och nej inte normala kolakakor utan några helt andra som såg ut som havreflarn och hade vaniljvisp i.
Det skulle på någon kristensak vid 4 så då gick jag hem och gjorde inget. Vid tjugo i nio gick jag tillbaka då vi skulle se Spring Breakers men dettog evigheter att hitta en länk och så hakade den så det slutade med att vi kolla på ett Vänner avsnitt.
Och det är vad jag är sugen att se nu så det ska jag göra innan jag sussar.
Memories | via Tumblr
Jag skulle vilja ha en sådan gammal kamera!!!

3 Bloggar jag läser

Nathalie Dahlström
 
Har inte följt bloggen så länge men den är väldigt bra. Den handlar om 18åriga Nathalie och hennes liv i Stockholm. Hon lägger upp fina bilder från hennes vardag.
Elin Östman
 
Denna blogg har jag följt ett tag. Elins blogg handlar om hennes17åriga liv och serier som t.ex. Vänner och PLL. Den är väldigt bra och hon har en blogg med lite mer blider som är fina, klicka HÄÄR.
 
 
Detta är en blogg om en norsk bloggare som typ dyker uppöverallt, weheartit, instagram och tumblr. Hennes blogg har väldigt fina bilder på outfits och hennes blogg är väldigt rolig. Designen är också väldigt enkel och stilren.
 
 
 
(Japp jag har tråkigt!)

#Fail

Börjar gilla Oscar mer och mer.

Day 30 - Why do you support and love One Direction

Deras musik får en att bli glad och må bättre. Och i intervjuer verkar de så snälla och jordnära. Dessutom är de AS SNYGGA!!! Haha :)RSS 2.0