Tired

Varning för känslomässigt inlägg!!!
Ska jag beskriva mig med ett ord. Trött! Jag är trött hela tiden. Min kroppvärker av trötthet, jag har lust att bara bryta ut i gråt hela tiden, jag är skrattar jämt och jag har bara lust att sova förevigt.
Jag är övertrött i skolan och när jag kommer hem värker hela kroppen och jag orkar inget annat än att sitta ner.
Jag känner så här hela tiden och det är förjävligt!
Jag är inte 100% på vad det beror på men jag kan chansa. Skolan, natinella prov(vilket jag gjorde mitt första i svenska idag btw), gymnasievalet, mina efterskolan aktiviteter och så sover jag piss dåligt. Jag kan inte gå och lägga mig tidigt för ju tidigare jag lägger mig ju tidigare vaknar jag. Jag vaknar 1-2 per natt seda vaknar jag tidigt på morgonen och kan inte somna om.
 
Har någon något bra förslag som kanske kan hjälpa mig för jag mår piss förtillfället!
Tumblr_mgafe3c3ej1qfdwsio1_400_largeTumblr_mhglc6qlsy1rsdz8po1_500_largeTired-and-mean_largeTumblr_lxkak5eqg81r8xcpvo1_500_large
402720-10-1296846337346_largeTumblr_ly6o4qc48e1qmt5mvo1_500_large
Tumblr_m3lki2z74i1rs1kxwo1_500_largeTumblr_ly2us0aaqk1qfdwsio1_400_large
Photo,color,cover,pretty,girl,sneakers-dba49769ea663189658a033f8f58e8da_h_largeTumblr_mhi1n3qjl81rzwxgto1_500_large

On my way home

På väg hem från Romme. Så sjukt stolt över mig själv för jag åkte de svåraste backarna 3 gånger. Men aja hoppas ni haft det bra i plugget! :))


Romme

Redo och klar för att åka till Romme. Nr behövs bara de andra.


Just Come As You Are

Idag så har det varit skola, vi hade provlunch på hemkunskapen och det gick så sjukt bra för mig och Adina. Proffskockar ni vet ;)
Efter skolan har jag fixat saker till Romme och så har jag varit lite assistent på gymnastik. Jag borde snart plugga, eller rättare sagt jag SKA plugga snart.

I almost do

Okej, min favorit låt för tillfället. Bara so in love!

Bara för att jag vill skryta

 
Hit åker jag om lite mindre än 5 månader!!!!!!!!!!
 
 

Gymnasieval

Gissa vad jag gör just nu jo jag sitter och kollar vad jag ska välja på gymnasiet för vi fick inloggningsuppgifterna idag. Jag väljer mellan 7 olika saker, i know kill me!!! 
True words...

Phone

Godmorgon! Igår var en bra dag för jag fick min nya iPhone och så beställde vi resa till Turkiet i maj, så fett najs. Aja ska snart till skolan.


Pappor

Idag har jag tänkt väldigt mycket på hur jag skulle känna om någon plötsligt tog min pappa från mig, jag skullebli förstörd. Jag tror väldigt mycket att jag är vem jag är tack vare mina båda föräldrar. Min pappa är den av mina föräldrar som är mest lik mig och det gör att han förstår mig bäst vilket betyder att utan honom skulle jag vara helt  lost ibland.
 
Anledningen till varför jag tänkt så mycket på detta är just för att läst om en liten flicka som heter Selma och hennes familj. Hennes pappa Adel kommer antagligen bli utvisad till Iran, han flydde från Iran för att han varit politisk aktiv om och demokrati kurders rättigheter så om han kommer tillbaka kommer han antagligen hängas. Men om han inte hängs kanske han kan få komma tillbaka om 4-5 år om han söker uppehållstillstånd. Det var någon som jobbar på Migrationverket som pratat med Aftonbaldet om att om det finns en mamma så behövs inte en pappa.
Då har jag bara en fråga, så det hade inte spelet någon roll för dig om du haft en pappa eller inte? För mig och de flesta i detta avlånga land är det självklart att ha en far, har vi då rätt att ta den chansen från en annan? Nej det har vi inte.
 
Hittills har ni läst rätt Migrationsverket funderar på att ta i från en flickas möjlighet att ha en far och fars möjlighet att få se sin lilla dotter växa upp. Om han blir tillbaka skickad såblir han antagligen hängd, hur ska Emma berätta för sina lilla dotter att hennes far kanskeär död och att hon aldrig kommer få se honom mer.
 
Migrationsverket påstår att han flydde hit gjorde hela situationen värre men vad skulle han annars gjort? Alltså de har ingen rätt att skicka tillbaka honom för FN:s barnkonvention som Sverige skrivit på har en sak skriven som är ”Barnets bästa ska komma i främsta rummet vid alla beslut som rör barn.” Räck upp handen den som tror att slänga ut Adel till Iran är det bästa för Selma, vem tycker att ta i från henne all den kärlek och trygghet han ger henne är det bästa för henne.
 
Alltså Adel är som alla andra han jobbar och jag har läst hur folk skriver atthan ska ut för att han kostar Sverige för mycket men vore deet inte bara lättare att slänga ut en arbetslös svensk inte någon som bidrar. Jag är inte ett dugg politisk eller något sådant alls av mig men jag kan skilja på rätt och fel vilket är bättre än att bara vara politisk.
 
Om ni orkat läsa allt och håller med mig och alla andra som kämpar för den familj hjälp till och sprid via twitter med hashtagen #selmaspappa, sprid via facebook eller bloggen, det finns även en namn insamling skriv under den HÄR. Hjälp Emma, Adel och Selma att  få stanna som en familj.
Den här bilden är tagen av och får Lena Larsson som även hon kämpar för dem. Tack vare henne fick jag höra om detta. Så bara vilken underbart fin familj.

Nationella Prov

Okej, nej jag har inte nationella prov idag tan rubriken lyder så för att detta med Nationella Prov förvirrar mig. Jag får liksom hör massa olika saker från alla håll så nu har jag bestämtatt inte tänka på allt hela tiden utan vbara tadet som det kommer.
Vill ni veta en sak jag vill vara RIK!!!!!!! Jag harkollat in massa saker från cdon de har så sjukt mycket saker jag bara vill ha!!!!!
Annars har min dag flytit på rätt lugnt och jag vi åkte skridskor.
19297_516312715079973_1911710286_n_large
Fuck yeah!!

Divine by Johanna

Ärligt talat jag är BESATT så jag måste beställa något för bara se hur snyggade är!!!! GIMME NOW!!!!! Kolla in själva.

Nothing is ever good for you...

 
(Ingen aning varför jag valde den rubriken.)
Någon som känner någon som gör gratis designer, för jag vill ha en ny!!!!!!!
I alla fall så har jag varit vänskaplig med min soffa som vanligt men jag var faktiskt ner en stund till Hampus innebandy match som de vann. De vann trots att laget de mötte spela fult. En kille som var rätt så stor satte sig på Hampus och man kände att det var lite mycket liksom men i slutet fick han rött kort.
Jag tänkte fota för det var så himla fint ute men det var också så himla kallt ute så jag stanna inne :))
Nyss kom mamma hem från Ekerölinjen så hade hon med vit toblerone!!!! WHOOPWHOOP!!!!
Bara för att jag saknar sommaren... Tänk det där var 2 ½ år sedan tiden går så fort.

Hot guys

Jag vet inte, jag har liksom tråkigt så jag tänkte att jag kunde lägga upp ett inlägg på vad jag tycker är snyggt på killar.
 
 • Händerna
 • Magen
 • V-line
 • Rygg
 • Armar
 
Japp det är vad jag tycker är snyggast hos en kille.
Tumblr_lqlob9vyem1qkom6ao1_500_largeTumblr_mfpqt7aod31rj0ceqo1_500_large
Tumblr_mggf6maak31qj7nhho1_400_largeTumblr_m6ywg4hlqj1r0z5ogo1_500_large
Proxy_large
 

TJOOOOO BREEEEEES

Hej på er! Idag så hade jag en Power Point presentation, hatar sånt!!!!!
Men aja när vi var på väg till lunchen så gick jag på toa och gissa vad som hände? Jo jag tappade den i toan så där rök min mobil. Sista lektionen hade vi nyhetspratoch för lite skojj skull så tog min grupp en fotbolls utrikesnyhet för att det inte är riktigt vi, haha japp vi är roliga.
När jag kom hem på gymnastiken på kvällen såhade mamma och pappa fixat att jag fick ha mammasgamla samsung. Den är en touch men jag kan inte ha någon app alls på den. Men jag ska i slutet av nästa vecka få en Iphone 4S, hell yeah. Vet vad ni tänker, "lite efter". Men jag bryr mig inte!!! WHOOPWHOOPWHOOP!!!!!

Curly hair

Okej vill ni veta en sak jag gillar, lockigt blont hår. Seriöst så SJUKT snyggt. Jag blir så avundsjuk nör jag ser tjejer med blont lockigt hår för det är bara så underbart snyggt. Första så är det så snyggt med lockar som ser lite trassliga ut och speciellt i blond hårfärg!
Tumblr_lsshhbcn741qhwnu6o1_500_largeTumblr_l8g4r74hlb1qceg46o1_500_large
SÅ HIMLA SNYGGT!! SPECIELLT TAYLOR LOCKAR!! AHH OM HON INTE ANVÄNDER DEM KAN JAG FÅ DEM!!!!!!

Long day

 
Idag har varit en rätt så lång dag. Vi hade skridskor på idrottene och fast jag suger så är det riktigt kul :)
Sedan på hemkunsakpen så gjorde vi hemagjord pastaoch skink så och saftkräm, väldigt gott.
Efter skolan har jag duschatoch snart ska jag plugga till mitt spanska prov imorgon.

Söndagsmys

Idag har jag haft gymnastik och sedan böt jag om till pyjamas och haft en liten egen myssöndag. Snart är det middag. Pizza, yummy.


Harry Potter

Sitter just nu och kollar in Harry Potter med Malin, Adina och Kickpickipö.


Moppeprov

Idag så har jag inte gjort något speicellt förutom att skriva moppeprovet för den fjärde gången, men vill ni veta en sak. Den här gången klarade jag mig!! Yay! Så nu får jag köra moppe istället för att gå överallt. Jajamensan jag är en lat flicka.

Nyårslöften

Har ni några nyårslöften. Själv har jag faktiskt några :)
 
 • Höja mina betyg

 

 • Träna minst en gång i veckan

 

 • Vara trevligare

 

 • Försöka mitt bästa i allt jag gör
 
 • Sluta bita på naglarna
 
 • Ha lite mer ordning och reda
Haha vet att det är rätt så många :)
 
 
 

New Year, New Beginning

Så 2013, gud vad tiden går fort jag har bara lust att pausa den även fast det inte går. Jag kan inte sluta tänka på att om et halv år börjar jag ny skola och allt. Men iaf i går så fick vi besök runt 6 sedan åt vi. Vid 23:45 gick vi ut. Vi började smälla typ 3 minuter förtidigt. Precis när den blev 00:00 så smällde vi en raket som ramlade och sköt åt alla olika håll. Så vi kutade i panik in på gården. Riktigt kul faktiskt. Sedan jag drack champange för första gången. Så jävla äckligt asså. Haha, det smakade inte gått.
Some say the world will end in fire. Some say in ice. But from what I've tasted of desire, I hold with those that favor fire. But if I had to perish twice...I think I know enough of hate to say that for destruction ice is also grave, and lots of ice.

A Crappy New Year!

Berättar om mitt nyår imorgon!! Nattinatti darlings!
RSS 2.0