Sometimes giving someone a second chance is like giving them an extra bullet to their gun because they missed you the first time
Fotostudio

It's FRIDAY!!!!!!!
Idag så har skolan vart skön. Först så hade vi besök av Barnombudsmannen i Uppsala. Efter lunch så hade vi fotografisk bild där vi hade valfritt. Så jag och några tjejer från klassen lekte lite i foto studion. Sjukt kul!
Nu på kvällen har jag firat min morfar. 
Some of my friends and thier blogs - http://salminenveronica.devote.se/ http://jaagmaalin.blogg.se/ http://erikzzonz.blogg.se/

He's so pretty i want to cry


1D Day

Idag så var det meningen att jag skulle se Catching Fire men efter många om och men igår kväll så kommer det bli av på måndag istället. 
Men idag så har jag och familjen bakat pepparkakor och lussebullar, yummy. Annars har inget speciellt hänt.
Nu håller jag på att bunkra upp med ätbara saker inför One Directions 7 timmars livestream. Vet inte hur länge jag får vara ensam hemma innan familjen kommer hem menmen. Om de kommer hem tidigt och vill ha tvn får jag väl gå ner. Men om nu får jag iaf teven och den börjar om 45 minuter!!!!!!!

Robert Pattinson

Robert Pattinson: “If you find a girl who reads, keep her close. When you find her up at 2 AM clutching a book to her chest and weeping, make her a cup of tea and hold her. You may lose her for a couple of hours but she will always come back to you. She’ll talk as if the characters in the book are real, because for a while, they always are. Date a girl who reads because you deserve it. You deserve a girl who can give you the most colorful life imaginable. If you can only give her monotony, and stale hours and half-baked proposals, then you’re better off alone. If you want the world and the worlds beyond it, date a girl who reads.”
 

Hyllar till skyarna

Den här låten är AWESOME! Robin Thicke kan känna sig så SJUKT ägd, för jag kan slå vad om att den är till Blurred Lines.

Short hair don't care

Idag så har skolan vart hyfsat normal. Sugig matte och svenska. Vi fick sluta tidigare för att vi har i uppdrag att tjuvlyssna på folk. Jag och Adina satte oss på Espresso House, fika och tjuvlyssna på folk.

Väl hemma så vilade jag innan jag drog till frisören. Klippte av typ allt, känns sjukt skönt! Var lite nervös, frisören börja klippa i bak och det ända jag såg var mitt hår falla av. Men blev sjukt nöjd.Paradise hotel

Idag har typ varit normal skoldag.
På ridningen körde vi lite teori, vilket faktiskt var kul. Vi prata om hästars ursprung.
Nu på kvällen har jag gjort varm choklad men grädde och mini marshmallow. Har även kollat på Grey's och nu är det Paradise Hotel 😜All children, except one, grow up.

Älskar det här motivet, skulle gärna ha det vid örat eller foten. Foten helst tror jag.

Movie day

Förlåt för flippen, jag blir så ibland. Men aja idag så gick jag upp tidigt och tog en PW och körde armar. Jag tycker det är skönt att träna på morgonen innan frukost. Sedan har jag kollat serier och gjort lite saker hemma. 
Nu på kvällen har vi haft lite familjemys, vi såg på Ensam hemma och Peter Pan. ÄLSKAR DEN FILMEN, definitivt min favorit disney film.
 
Nu tänkte jag kolla på lite Vänner innan jag måste sova då gymnastiken börjar tidigare imorgon.
 

Vinterhatare

För mig är det fine om man inte gillar snön, julen eller vintern men varför ta ut det på människor som älskar allt det. 
Jag älskar typ allt med vintern och jag får in min vinter och julkänsla i slutet av oktober och ja kanske lite tidigt men fortfarande varför trycka ner människor som älskar det? Nu så har flera börjat få i julkänslan men jag känner fortfarande många som håller på och säger att snön och vintern suger. 
En fråga hur skulle ni känna som jag trycker ner era sommarkänslor? Ni skulle bli irriterad. Så lägg ner och trycka ner folk som tycker om vintern okej? För annars har jag bara två ord för er, Fuck You!
Och ja, jag kanske överreagera men jag är så trött på vissa människor

Man vet att man har världens bästa rektor när han bjussar på klubbor för att några elever har en dålig dag

121113

Idag är min enda kortdag trots att det inte är en kort dag man kommer hem sent ändå, men aja idag så blev det en frozen yoghurt i väntan på bussen.(Fick min gratis idag, hahahaha)
Efter så gick jag till biblan för jag har väntat i evigheter på en bok som aldrig kommer! Sedan skulle jag göra skolarbete vilket jag inte gjorde förrän efter gymnastiken. 
Nu blir det att göra lite kvällsfika och serier!!!! 
 

Onödigt skit

Som ni antagligen såg i tidigare inlägget så vaknade jag sjuuuukt tidigt imorse. Har varit vaken sedan dess för de spelade jag och gjorde skolarbete. 
Just nu sitter jag i skolan och gör inget! Då jag är klar men om jag sticker får jag skolk. Så jag får sitta här till typ 3, så en och en halv timme till.
Btw, min skola har bytt namn två gånger denna vecka. Först hette vi JB Gymnasiet men eftersom vi bytt ägare så bytte vi namn men uppenbarligen så var inte de namnet godkänt eller något så nu heter vi tydligen Grillska Gymnasiet. Sugit enligt mig menmen, nothing to do.
 

Caaaaan't sleep

Klockan är prick 03:29. 
Nu undrar ni antagligen inte varför jag är vaken vid denna tid men jag tänker berätta för er ändå. Jo för jag somna kl 21:00 vilket är mellan 1-2 timmar tidigare än vad jag brukar och vid 02:00 vaknar jag och efter eeeeevigheter med att försöka somna så ger jag upp. Jag började med lite skolarbete med höll på med det i typ två sekunder innan jag gav upp. Nu spelar jag Bomb It. Nåt tips till att kunna sova??????
Drog en Miley Cyrus med dubbelhaka.

HEEEEJSAN HOOOPPPSAN!!

Idag så hade vi boxerciss(no idea how to spell that). Det var kul men trodde det skulle vara jobbigare. 
Efter skolan så stannade jag, Malin och Adina i stan. Malin åkte före oss men jag fick med mig en tröja hem när jag inte tänk köpa något och ås beställde jag en bok. 
Hemma täääänkte jag plugga och se nya HIMYM men jag orkade aldrig plugga och hitta inte det nya avsnittet så det blev inget alls gjort idag tyvärr.
 

Story of my life

sjukt bra! Låten gör en känslomässig och med musikvideon blir man ännu känsligare.

Spring Breakers

Nu har jag sett klart filmen.
Jag tycker inte att den var så dålig som alla säger men inte heller så bra som tidingar påstår. Första delen var bättre än andra och jag tycker skådespelarna var riktigt duktiga. Alla säger att de bara slösat sin tid på den här filmen men jag tycker inte man gjort det, jag tycker att man iaf borde se den en gång. FIlmen får nog 3,5 av mig och skådespelarna får 4. 
 
Nu blir det serier som släppt nya avsnitt. Jag är lite förrvirrad då vissa inte släppt nya avsnitt. Men aja det löser sig säkert.

November

Nu är det ju november så kan jag få snö nuuuuu? Jag vill sååååååå gärna ha snö!!!!! GE MIG!!!!!!!!!
Idag är det ända bra jag gjort idag var att se ikapp HIMYM så nu måste jag börja följa den, sjukt jobbigt alltså men ändå skönt att jag slipper nörda det. Kommer nog hitta en annan serie att nörda men ändå.
Jag har även på kvällen bakat spökmarränger till mitt släktkalas imorgon. De här blev tyvärr rätt så platta och några så jag bakar nog några till imorgon, JAG ÄLSKAR MARRÄNGER!!!! Jag bakade även nutellabollar med krossade nötter i onsdags. Sedan har mamma bakat nougatbollar, lakrisbollar och lakrismuffins. Hon skulle baka någon choklad grej också. Yummy!(Förlåt för eventuella stavfel)

Just nu kollar jag på Spring Breakers, tog bara en paus för att se vem som åkte ut från idol. Men jag skriver sen om vad jag tycker om filmen. Tjingtjing!
Första bilden är inte min btw. Tog den från weheartit och hitta tyvärr ingen hemsida som jag kunde länka till men cred till ägaren.RSS 2.0