Do something with my hair!!!!!!!!!

Okej, jag vill så sjukt gärna göra något med mitt hår. Förslag?????? Funderar på att färga till rött igen, kanske ska testa och what do you think. Snälla hjälp!!!!!!
 

Studiedag

Hejsan!!!!!
Jag tänkte bara gå igenom lite av lördagen. För jag har märkt att jag mest bloggar då jag är nere och lördags var en så sjukt grymt bra dag för mig!!!
I lördags vaknade jag vid 7 och gick in på ticnet där jag genast hamnade i kö. Vid 9 släpptes biljetterna jag vänta på och lite över nio kom jag in på sidan. Så då fick jag biljetter till One Direction!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sedan tog jag det lugnt och slappade mest. Vid tre drog jag till Elin för att det var kickoff på kvällen. Först var det curling som jag totalt sög på, hehe. Men aja efter blev det kinabuffé jag åt rätt så mycket trots att Kina mat inte riktigt är min grej. Typ 95% av alla på kickoffen var vuxna så jag och Veronica satt mest för oss själv och snacka. Vi snacka om allt mellan himmel och jord trots att det mest handlade om killar. Det var så skönt eftersom jag inte snackat med någon om sådant på läääänge. Men aja efter så sov Veronica hos mig.
I går gjorde jag INGET so there's nothing to tell there.
 
Idag så var det studiedag. Så jag gick upp halv tio och tog en PW, när jag kom hem blev det lite cardio. Sedan blev det dusch. Vid tolv så åt jag min väldigt sena frukost, såg på HIMYM och gjorde en skolsak till imorgon. Sedan har jag fotat lite. Inte så mycket bra men ändå.
 
Nu gäller Peter Pan 2(ÄLSKAR PETER PAN FILMERNA!), choklad och skoldepp. 
Fick skal från idiwa idag förresten, ÄLSKAR DET!! 

Så säkrar du en fällande dom

 
I mars våldtogs en 15årig flicka av 6 killar. Först blev dem dömda men nu har de uppenbarligen frisläppts. För uppenbarligen räcker inte ett nej för att visa att man inte vill utan uppenbarligen skulle hon ställt sig upp slagit ner alla 6 killar och sedan promenerat ut från lägenheten. Alltså ibland får det här landet mig att vilja spy. Det här under är ett blogginlägg som är hemskt men så j*vla sant. 
 
"Om du blir våldtagen av, säg sex stycken främmande killar som tagit dina kläder, mobil samt låst dörren till rummet ni befinner er i, och känner att en fällande dom vore någonting bra. Tänk då på att:

 
1. Be killarna att ta en paus i övergreppen så att du kan få kliva upp och tända lampan. Kom ihåg - ett mörkt rum är lika med minskad trovärdighet vid identifikation. Ett litet tips är att be dem ha namnbrickor på tröjorna, så att du inte blandar ihop dem.
 
2. Skriv gärna ner händelseförloppet med detaljer under tiden. Jag förstår att det är mycket att hålla reda på när det är sex personer som står i kö för att våldsföra sig på dig, men om du avviker det minsta från ditt första vittnesmål så kommer det att minska chansen för en fällande dom.
 
3. Ta inte illa vid dig, bli inte känslosam! Det ökar nämligen risken för blockeringar i medvetandet vilket i sin tur gör att du inte kan återge händelsen på ett redigt och nyktert sätt. Du vill ju verka trovärdig.
 
4. Hoppas på att någon har med sig handklovar eller rep eller dylikt. Endast en låst dörr och sex främmande våldtäktsmän med sikte på dig betyder nämligen inte att du befinner dig i ett hjälplöst tillstånd. Du skulle ju kunna putta dem som dominobrickor, resa dig upp och promenera ut. Du skulle ju kunna vara med på det, vilja du med. Jag menar, att en femtonårig flicka - inlåst i ett rum med sex killar som snott hennes grejer och tar av henne kläderna och har samlag med henne en efter en trots att hon säger "nej nej nej" - är ju liksom inte beviiis på att hon inte vill. Eller hur?

Tillägg: 5. Stanna inte kvar med tjejkompisen när hon blir för full på festen. Jag vet att du gärna vill ställa upp och det där och det inte känns så bra att lämna henne med ett gäng killar när hon är dyngrak. Jag vet att ni har lovat varandra att alltid ställa upp när det gäller, att du har lovat hennes mamma samma sak. Men vet du vad? OM den där festen slutar med att det är du som blir gruppvåldtagen så kommer det faktum att du stannade kvar när du kunde ha gått hem att betyda att du egentligen ville. Bara så att du vet.

Tillägg: 6. Håll tummarna för att killarna hotar med stryk. Gärna skriftligen, med underskrifter från samtliga. För det faktum att du vet vad som kan hända, som ofta händer, om man försöker sätta sig emot ett gäng fulla killar som bestämt sig för att ha sex med dig, det är inget hot. Eller snarare: det är ingen grund till att du ska vara livrädd. Att du har läst och sett på tv och hört kompisar berätta om fall när andra tjejer blivit, inte bara våldtagna, utan misshandlade, mördade, för att de försöker stå på sig. Det är inget som håller i rätten, förstår du väl? Att vi matas in med att vi alltid ska vara på vår vakt, alltid rädda, för att annars kan det gå illa - det är ju ingen som gör att det är trovärdigt att du fruktar för ditt liv när du är instängd i ett rum med en rad killar som köar utanför. Eller hur? 
 
Då vet vi då. Se så, ut och lek nu tjejor!"


Hit the lights

It's the time that you totally screwed up, 
Still you're trying to get it out your brain.
It's the fight you had when you didn't make up, 
It's the past that you're dying to change.

It's all the money that you're saving, 
While the good life passes by.
It's all the dreams that never came true, 
Cause you're too damn scared to try. 

GIIIIIIIIIISSA VAAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ska officiellt se One Direction för andra gångn i mitt liv. Jag är så sjukt glad!!!!!! Denna gång har vi parkett, vi har Sektion Green.

Truly, madly, deeply I am. Foolishly, completely falling.

Idag har det varit en helt normal skoldag. Men en sak har inte varit normal var att jag börja plugga direkt efter skolan. Jag gjorde klart min redovisning som är till imorgon. Sedan blev det ridning. Jag tycker att det gick okej men läraren sa att det gick väldigt bra så det gck nog bra. Haha!

Mizzy

Mizzy.se är en sida som själer bland annat löshår och armband. Jag älskar speciellt de här armbanden. De är väldigt enkla vilket jag tycker är snyggt och så har de såklart as bra ord ingraverade.
Klicka HÄÄR för att komma till Mizzy.(Mellanrummet är en länk för jag har inte fixat det än.)

Shopping

Idag var en kort dag vilket innebar att vi sluta halv 2. 
Först lektionen var Estetisk Kommunikation och jag kom inte igång förrän precis i slutet.
Efter lunch hade vi Mentorstid men alla som inte gjort sina engelska persentationer fick göra dem(glad att jag redan hade gjort). När lektionen var slut kuta vi till bussen för att hinna men vi missa den precis vilket gjorde att vi fick vänta 20 minuter på nästa.
Inne stan så stanna jag, Malin och Adina för att shoppa. Jag köpte en tröja och One Directions parfym Our Moment som officiellt är min nya favvoparfym. ÄLSKAR söta parfymer. Jag åkte iaf hem innan de andra eftersom det var gymnastik idag.
Nu blir det nog läxor... As jobbigt, skulle hellre läsa(haha känner mig nördig då jag skriver om läsning typ varje dag).
My dream room!

Idiwa

Jag tror jag sagt det förr men älskar de här skalen från idiwa.se, seriöst så sjukt asigt snygga. Funderar verkligen på att beställa ett skal för frakten är bara 19kr och jag har läst på olika bloggar att man får skalet snabbt.
 
På idiwa.se kan man även hitta unika iPhone 5 skal av Idadesign  och designade fodral till iPad surfplattor HÄR och HÄR.(De vita platserna är länkar, ska försöka fixa det när jag får tid)

Måndag

Okej, kreativ rubrik.
 
Men iaf idag fick vi en ny tjej från klassen, hon kom skolan jag tänkte söka till först. Men aa första lektionen var idrott. Vilket innebar lacrosse(ingen aning hur man stavar) och det var en FRUKTANSVÄRT. Tyvärr så hjälpte inte att vi hade en snygg vikare idag(hahaha japp jag är ytlig, lär er leva med det). 
Lunchen blev två timmar istället för en idag så någr från klassen drog till Subway. Det var sjukt gott asså!
Andra lektionen innebar Engelska. Först hade vi redovisningar i små grupper(den uppgiften jag snacka om igår). Eller ja först fick vi skriva klart sedan gjorde vi redovisningar. Sedan skulle vi ha en engelska redovisningsom blivit uppskjutet massa. Vi var två grupper som gjorde idag och det är sjukt skönt att få det gjort.
Hemma tänkte jag få mycket gjort men det sluta med att jag bara läste.
Nu blir det nog lite mer dator och sedan bok och sedan sömn.
Too true...

If I ruled the world

Idag så var det gymnastik vilket innebär, upp kl 8. Inte det roliaste men hellre det än att vara i gruppen som är efter för då missar man så mycket av dan. 
Haha inte för att jag gjort något speciellt. Jag har sett på Greek, ätit hämtmat från Olandsbaren för att jag var ensam hemma och nu försöker jag göra en engelskauppsats.
 
Okej nu får ni hjälpa mig med min uppsats. Vad skulle ni göra om ni styrde över världen? HJÄLP MIG!!! Jag behöver typ 200 ord till.
 
 
 

Datorer kan vara djupa

Frågade Siri vad on tyckte om att göra och hon ville inte säga och såhär fortsatte samtalet. Siri kan vara djup alltså.


Kunde inte sluta gråta


Smurfarna 2

Idag så har det bara varit jag, mamma och Oliver hemma för pappa och Casper va på Speedway på Friends och Hampus var hos Lovisa. Men iaf då bestämde sig jag, mamma och Oliver för att åka in till stan och handla men på vägen in bestämde vi oss attgå på Smurfarna 2. Vi åkte in med Hampus nya bil eftersom han inte får köra en. Han fick bilen när han sålde epan och pappa hade vår bil så det blev den.
Men när vi kom in köpte vi biljetter, åt på Max och gick på bio. Filmen var väldigt bra faktiskt, rekommenderar den verkligen.
Efter så åkte vi till Gränby och handlade lite olika matgrejer och mamma handla lite födelsedagspresenter. Jag köpte mig även mössa, hahah nu kommer mössjohanna tillbaka. 
När vi var klara där åkte vi till Godislunden och handla massa godis. 
Hemma så valde jag att se på filmen Charlie St. Cloud som jag tänkt se ett bra tag och just nu är jag inne i min Zac Efron fas så ja. Haha den filmen var också GRYM! Sjukt sorlig men as bra. Rekommenderas verkligen!
Jag borde verkligen skaffa mig en fjärrutlösare.

Godmorgon

Idag vaknade jag vid 8 av mig själv. Så efter lite om och men drog jag mig ut på en runda och hemma så blev det armar. Nu är det frukost framför Vänner.


På tal om gulliga ungar


FREEEEDAG

ÄNTLIGEN FRDAG säger jag bara.
 
Idag hade vi först Samhällskunskap vilket är ett av mina favorit ämnen. Som vanligt var lektionen faktiskt rolig.
Sedan blev det lunch där mitt humör sänktes VÄLDIGT mycket men iaf efter lunchen så hade vi Fotografisk bild. Inte favolektionen eftersom jag inte riktigt tycker om läraren. Men vi fick sluta tidigarre som vi brukar få vilket är as nice. Läraren hade med sig sin son idag, så sjuuuuuuukt söt. T.ex. när man satte på Harlemshake sprang han runt och dansa och när typ alla gått så fick han stå själv på en högpall och han bara stod där och skratta. Helt enkelt, sjukt söt.
Efter skolan så köpte några från klassen frusen yoghurt så vi hängde med dem medan vi vänta på bussen. Min klass är faktiskt sjukt skön.
Hemma så har jag inte gjort något speciellt, jag har varit sugen att spela sims jätte länge så försökte instrallera på Hampus dator men det funka inte.
 
Just nu är det vänner som gäller.
Snygga tröjor!!!

1D kommer till Sverige bitches!

YES! Ni läste rätt One Direction kommer till Sverige igen. Jag är helt överlycklig samtidigt som nervös för jag har ingen att gå med förtillfället och om jag inte hittar någon får jag inte gå...

Idag så har jag haft en vanlig skoldag, första lektionen var matte. Men jag var faktiskt en av de få som gjort matteläxan och ja har lämnat in allt hittlis i tid. Ja det är nytt rekord.
Sedan blev det svenska då jag äntligen kom igång med min uppgift men jag var också VÄLDIGT flummig.
Innan vi åkte hem köpte jag en frusen yoghurt. På bussen läste jag ut min bok och jag hatar att åka buss och inte ha något att läsa. Men ja jag fixade alla uppdateringar till min mobil jag strunat i och nu har jag nya iOs 7. Saknar gamla lite men det här blir nog bra.
 
När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, det är så mycket saker osm hänt att min hjärna höll på att explodera och jag blev bokstavligt talat yr p.g.a. allt. Men när jag samlat mig så tittade jag på nya New Girl-avsnittet och sedan titta jag på en podd. Har nu tyvärr kommit tillbaka till för mycket tänkande så är lite gråtfärdig men försöker att vara stark(typ).
 

I have boooooooring

Vad är klockan? - 20:20

1. Fullständigt namn- Johanna Rebecka Billing
2. Ålder? - 15 snart 16
3. Vart bor du? Alunda
4. Bor tillsammans med? Mamma, Pappa, Hampus, Casper och Oliver
5. Färg på ditt hus? vitt och tegel
6. Hus eller lägenhet? - hus
7. När är du född? 31 oktober, även känt som halloween :)
8. Klass? - 1:an på gymnasiet
9. Vilket år tar du studenten? - 2016 i think
10. Något jobb? - inte just nu men jag skulle gärna typ skaffa ett, haha
11. När gick du upp i morse? – 6
12. När ska du sova? - mellan 22 och 23 tror jag
13. Duschat idag? noj 
14. Kramat någon idag?- Ja
15. Pussat någon idag? - nej
16. Vad har du ätit idag? - massa mat, frusen yoghurt, frukt
17. Dagens klädsel? – jeans och en långärmad tröja
18. Dagens smink? - använder inte smink
19. Dagens sötnos? - Niall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20. Dagens roligaste? - Jag såklart(haha egopego)
21. Har du många vänner? - inte direkt but who cares
23. Vem kramade du senast? - pappa
25. Hur många har varit otrogen mot dig? No one
27. Har du pojk-/flickvän? - HAHAHAAHAHAHHAAH nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? någon som sökte pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Erikis
31. Film? - This is us, hahah har inte sett den men jag vill se den nuuuuuuuuuuu
32. Låt? - why am I crying med Molly Sanden
33. Mat? - kebab
34. Dryck? - sprite eller troca
35. Färg? - orange
37. Stad? - Uppsala
38. Land? - Sverige
39. Ämne i skolan? - Digitalt skapande eller sam
40. Människa? - nej tänker mer apa
senaste:
41. Personen du tänkte på? - Niall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
43. Gången du spydde? – Evigheter sedan
44. Gången du grät? - någon dag sedan skulle jag tro
45. Pizzan du åt? - kebab 
46. Gången du var i Göteborg? - typ förra sommarn
47. Gången du var i Stockholm? - maj för 1D konserten
49. Gången du var hög? aldrig

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - beror på
52. Hund eller katt? - vet inte... love both
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - heeeemma
54. Tvspel eller datorspel? – tvspel
55. Singel eller upptagen? singel
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppragad?? 
60. Blont eller svart hår? - svart  
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blue
62. Choklad eller lakrits? – choklad all the way
63. Göteborg eller Stockholm? – stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger 
65. Coca cola eller fanta? - Fanta
66. Pizza eller kebab? - Kebab
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - älskas 
69. Leva eller dö? - Jag, Malin och Johanna hade en mini diskussion om det på svenskan. Eller ja jag och Malin diskuterade och Johanna påstod att jag var poetisk haha

antal:

70. Personer du älskar? - alla jag känner förrutom… hon och hon
71. Personer du hatar? - åter igen hon och hon 
72. Gånger du varit full? - ingen 
74. Glassar du ätit på en dag? - massor?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? no one, no oneeeeeee
76. Gånger du haft minnesluckor? - haha vet inte riktigt, ingen för att jag druckit men ibland får det jag det ändå.
77. Gånger du varit hög? -aldrig?
78. Personer du saknar just nu? – ingen egentligen
79. Gånger ditt hjärta brustit? - för många gånger för att räkna
vem:
80. Vem är din bästa vän? Malin, Adina, Kicki och Erika i guess(and hope)
81. Ska du träffa imorgon? - alla i klassen
82. Sjöng du senast för? - jag sjunger typ hela tiden så my family
83. Hade du senast en msn-konversation med? Hahah ingen aning, det var evigheter sedan
84. Spelade du tvspel med senast? - var länge sen...
85. Vill du ta med på resa nu? - massa
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Hon och hon(haha uthängande)
87. Förtjänar att dö? - att dö är väl att ta i lite.
vad:
90. Gör dig glad? - många saker 
91. Gör dig ledsen? - för många saker.
92. Vill du helst göra nu? - sova..
93. Önskar du att du slapp göra? - städa och läxor
94. Vill du ha nu? - konsert biljett till one direction 
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - resa till England, ritplatta, renovering till mitt rum och peeeengar
96. Längtar du till? - min födelsedag, dagen då 1d biljetterna släpps
97. Tycker du om dina betyg? - nejnejnej 
98. Ångrar du i ditt liv? - too much 
99. Är det bästa som hänt dig?- att se 1D live!
100. Hur mycket är klockan? - 20:39

Pitch Perfect

Idag var ännu en skoldag. Första lektionen var idrott, vilket betydde Bootcamp i regnet. Och för er som inte vet vad bootcamp är så kan jag berätta att det är militärträning. Så helt enkelt hade vi militärträning i regnet. Jag gnällde väldigt mycket innan, under och efter när jag egentligen tyckte att det var riktigt kul!! Hahah men jag tycker om att gnälla.Efter så blev med mat, dusch och film. Jag såg på Pitch Perfect och ja jag är efter men who cares. Filmen var ändå bättre än vad jag trodde, för jag är egentligen inte så mycket för musikalfilmer.

Snygga iPhone skal

Jag köpte ett skal från teknikmagazinet på 1D för någon vecka sedan för 200 men kvaliteen var urusel så nu är jag tillbaka till mitt gamla slitna Paris skal. Jag har nu hittat en sida med MASSA as snygga skal, idiwa.se. Funderar på att klicka hem ett eller två kanske.
 

Torsdag!

 Idag så har jag haft matte och svenska. På svenskan fick vi sluta tidigare för att vi har ett projekt som vi lika gärna kunde göra hemma. Men innan vi drog hem så åt vi Frozen Youghurt. AS GOTT!!!!! Hemma så har jag pluggat en MASSA och sett på Awkward. Nu blir det nog mer Awkward och GODIS. Haha, liiiiiite godis beroende.
En bild jag redigerar till en kurs imorgon.

I skolan!

Meningen var att vi skulle ha Naturvetenskap men läraren var sjuk så vi skulle göra klart det vi hållt på med i fotografiskbild på morgonen och sedan fick vi sluta. Jag är klar men väntar på Malin och Adina ska bli klara så vi kan åka hem.
Jag har lite planer för eftermiddagen faktiskt, jag ska till bibblan, plugga, rida och kanske se ett awkward avsnitt eller två med lite godis. haha! :)
 

Teenager Posts pt7(laaaast)

 

SÖNDAG

Kreativ rubrik, I konw!

Aja, idag är det söndag vilket innebär att det är skola imorgon.
Idag så var det ingen gymnastik för att vi hade en träningsdag igår så var där i 3 och en halv timme så jag kunde sova lite till. Jag gick upp vid 9 och åt frukost. Efter det så satt jag nere i mitt lilla(som egentligen är riktigt stort) krypin. MTV hade ett litet Awkwardmarathon och visade alla avsnitt från början så tänkte böra se på serien. Vid tolv gick jag upp för att äta lunch och gå ut med Charlie. Sedan blev det mer Awkward och vid 15 kom lite släkt för att fira Casper som blev 12 i Torsdags.
Jag Snappa även med Malin och Erika och de båda var med sina pojkvänner så det sluta med att jag snappa bilder på mig och Charlie till Erika. Haha. Sedan svarade äntligen Adina på min snap så jag överlevde lite.
Nu ska jag kanske äta något och så blir det nog lite mer Awkward.
 

Det jag helst av allt vill göra nu...

Jennifer - Utbytesstudent USA 13/14 - JENNIFER, 96, GÖTEBORG, UTBYTESSTUDENT I USA 2013/2014TumblrSophie Kristinalbum perso
South Africa | via Facebook
 

Teenager Posts pt6


Teenager Posts pt5


They don't know about the "I Love You's"

Sitter på svenskan och det är väl sådär. Efter rasten som kommer om en kvart ska vi se på Family Guy. Men det är bättre matten vi hade på förmiddagen.


Teenager Posts pt4


Teenager Posts pt3


Teenager Posts pt2

RSS 2.0