You don't have to call anymore, I won't pick up the phone

Är det någon annan än jag som kollar på Sveriges Yngsta Mästerkock lite ibland? Det går på onsdagskvällar och ibland kollar jag med mamma. Mina favoriter är tvillingarna Pontus och Jonatan. Tyvärr åkte Pontus ut förra veckan och Pontus brukar även hjälpa Jonatan att slappna av om han blir stressad för att han inte vet vad han ska göra eller så. Men eftersom han hade åkt ut så skrev han "Jag är med dig!" på Jonatans arm och jag är ju VÄLDIGT sentimental så jag tyckte det var hur fint som helst!
 
Iaf tillbaka till mitt liv. Jag gick upp halv 5 imorse för att gratulera min älskade mor som fyller 41 idag. Efter att jag gratulerat henne gick jag ner till mitt rum och sov en timme till. Idag har varit en helt okej dag annars, lite stressig bara. På eftermiddagen hade jag mitt muntliga nationella i engelska vilket innebär att alla nationella i engelska är avklarade och att jag bara har skrivdelarna på matten kvar. Så helt enkelt så märks det att slutet av året närmar sig med stormsteg.
 
Efter så har jag läst i min as grymma bok och tränat kickboxning. Det var en jobbig träning och vi körde lite lätt sparrning på slutet. Jag lyckades också på något sätt skada min hand som gör rätt så ont förtillfället, klumpig jag vet.

Kommentarer
Postat av: Olympia Thurfjell

Hej!
Jag har nu en veckans blogg på min blogg. Det vore kul om du ville delta!
http://lympan.blogg.se/2014/may/veckans-blogg-2.html#comment

2014-05-16 @ 14:33:40
URL: http://lympan.blogg.se/
Postat av: ADARAS

Vill du synas i min e-tidning och samtidigt ta chansen att vinna ett exklusivt hårvårdskit? Kolla in detta:
http://www.adaras.se/vinn-exklusivt-kit-fran-vision-haircare/#comments

:D Kram!

2014-05-17 @ 02:55:59
URL: http://adaras.se
Design bye- Emma

Kommentera inlägget här:

Så vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser)

URL/Bloggadress:

Skriv något roligt:

Trackback


RSS 2.0