Bio

Idag gick jag upp vid halv 10 eftersom jag bestämt att jag inte får slösa bort mina dagar. Jag gick upp, åt frukost och gjorde iordning mig. Vid halv 12 så åkte vi(mi familia(förutom pappa)) och hämta Hampus och Lovisa sedan åkte vi in till stan. Vi åkte in till stan för att se på Monsters University och väl på biografen så jag One Direction pappers dockor och eftersom jag inte visste när jag kommer se This Is Us så tog jag min bild nu innan de tar bort de.
Men iaf jag så filmen och den var väl okej. Inte ens i närheten av första men aja.
Väl hemma låg jag i soffan och fick infallet att träna. Så först gick jag ut och sprang. Det gick väldigt bra, jag har kört bättre förr men inte sen April eftersom jag förlorade så mycket under sommaren men när jag kom hem så körde jag styrka för magen. Sedan strechade jag, så hela träningspasset gick väldigt bra.

Min humor

Nu sa ni få se två videos jag tycker är hysteriska. Den första fick vi se på Engelskan och den andra såg vi på Samhällskunskapen.

My Childhood Is Officially Over

 

MacBook Pro

Kom nyss hem från en lugn skoldag. Först hade vi Estetisk kommunikation efter det var det lunch och mentorstid. På mentorstiden fick vi vår nya skoldator vilket är en Macbook Pro. Idag ska jag på någon mötesgrej eller vad det nu är har inte fattat det än men det blir nog kul. Tänkte gå och klippa mig men orkar inte haha.
Leker liiite!
 

Teenager Posts pt1


My Thoughts Are Stars I Can't Fathom Into Constellations

Det är sällan jag faktiskt har en mening bakom mina rubriker men denna gång har jag det. Så ja nu tänker jag dra något ni egentligen skiter i. Idag på så fick vi läsa en artikel på samhällslektionen och jag börja tänka på att jag har VÄLDIGT mycket tankar och i mitt huvud låter de bra men jag har väldigt svårt att lyckas typ skriva ner dem eller ens säga dem utan att blanda ihop allt. 
 
Idag hade vi samhällskunskap första lektionen och vår lärare hade tydligen gjort praktik på vår gamla grundskola och hon mindes en av våra gamla lärare som han med shortsen. Haha ett litet insidejoke.
Men vi hade det i typ en timme sedan skulle vi ha 3 timmars håltimme som vi hade igår. Så större delen av klassen åkte till McDonalds för att köpa glass. Precis när vi skulle kliva av bussen visade det säg att vi fick sluta så vi gick lite mer än en 1 timme idag. Men aa vi gick till McDonalds och åt glass. Efter det satt vi där och prata en rätt så lång stund och människor gick lite olika. Jag, Malin och två andra gick till teknikmagazinet och jag och en anna tjej köpte varsit skal. Mitt blev såklart ett One Direction skal haha, man jag behövde typ ett nytt skal. Sedan gick vi tillbaka till Donken, tillslut var  vi 5 kvar och de två killarna ville till Max och äta så då drog vi dit. Jag, Malin och den andra tjejen som var med satt och väntade på killarna för vi skulle inte äta något men då kommer en tant och typ slänger ut oss för hon tycker att det är fullt eller något sådant när halva Max var tomt.
Haha men då gick jag och Malin till Cubus och jag hade bestämt att jag inte skulle köpa mer. Men det slutade att jag fick hem en BH och två nagellack också som jag påstår var nödvändigt haha. Vi gick också förbi H&M men varken jag eller Malin fick hem något därifrån.
Efter det åkte vi hem.
 
Hemma så har jag läst och sovit typ hela kvällen. Haha, jag blir så sjukt trött av att gå upp tidigt. 
 
Förresten jag tvivlade lite på allt gällande gymnasiet men efter bara några dagar så var jag säker på skolan och klassen men jag var osäker på linjen. I typ igår så fick jag schemat av en tjej som går på den linjen jag fundera på att byta till och så fort jag såg schemat visste jag att jag valt rätt. Så det blir inget byte, de enda ämnena jag vill läsa på linjen jag tänkte byta till var psykologi och filosofi men det kan jag läsa närsomhelst.
Det kanske bara är en låt och musikvideo men jäkligt romantisk är den. Btw i boken jag läser så finns typ den mest romantiska killen någonsin!!!!!!

Aug. 19, 2013


Kräftskiva

Sitter och väntar på att vi ska på kräftskiva hos min morfar.
 
Jag gick upp vid halv elva och efter lite frukost tog jag en spring runda. Man märker verkligen hur mycket jag har förlorat på att vara lat under sommaren. Annars har jag inte gjort så mycket förutom att se Another Cinderella Story.
 
Igår var andra skoldagen, vi hade halvdag men på det gjorde vi tre diagnoser. HATAR SÅDANT! Men aja, är fortfarande inte riktigt säker på varken klassen, skolan eller linjen. Men vi får väl se.
Duuuhh | via Facebook

Kickboxning

Jag funderar att testa någon ny sport och mina tankar går till kickboxning. Haha vet inte riktigt varför men vet ni någon annan rolig sport jag borde testa eller vet ni något kickboxning ställe i Uppsala????????

Första gymnasiedagen!

IDAG VAR DET FÖRSTA DAGEN I GYMNASIET!
 
Jag gick upp vid halv sju och tog det lugnt. Jag gick till Malin vid halv åtta och därifrån drog vi till Adina. Adinas pappa skjutsade oss idag, vi kommer ta bussen imorgon och resten av dagarna i tre år. Men iaf vi kom till skolan 40 minuter tidigt så vi gick runt lite i samhället runt där om. Vid nio så blev det uppropning och vi fick gå till våra klasser. Jag har ungefär samma schema som Malin och Adina förutom att de har språkval en gång i veckan. Vi börjar inte med lektioner förrän på Tisdag men i morgon och på Måndag ska vi ha diagnoser vilket jag tycker känns lite läskigt.
Idag så hade vi något lära känna skolan sak där vi skulle gå runt och svara på frågor om skolan. Vi hade även någon tävling där man kunde vinna en biobiljett haha.
Aja vi slutade vi halv tolv men fick vänta på bussen i 20 minuter. När vi kom till stan så gick vi först till Smarteyes eftersom jag bara tappar mina linser hela tiden. Efter det åt vi på Donken(japp jag använder hipster namnet). Efter det gick vi till Åhléns och kollade efter Taylor parfymen vilket vi hittade. Men jag tänker inte köpa den förrän jag får lön. Sedan gick vi och åt frusen yoghurt vilket var sjukt gott.
Efter det gick vi i lite affärer, bara så ni vet. Jag borde INTE få gå med pengar i affärer. Jag hade inte tänkt köpa något men det slutade att jag köpte en tröja för 35kr från New Yorker min favvo affär.
Efter det åkte vi hem, väl hemma gick vi till biblan. Jag hämtade min bok och så gick vi och hälsa på en gammal lärare haha.
 
Jag tänkte sätta mig och läsa ut boken jag läser om så jag kan börja på boken jag hämtade för det är en bok på engelska så det kommer ta längre tid.

Allra sista jobbdagen

Okej jag har inte bloggat på snart en vecka men tänkte bara dra vad som hänt de senaste tre dagarna.
 
Måndags började jag jobba på SKB Summercamp. Jag gick och la mig vid 22 på söndagen, TCA visades under natten men jag bestämde att jag inte skulle se på det för att jag skulle upp vid 6 på morgonen. Men jag somnade inte förrän vid 4 då TCA faktiskt slutade. Så den natten blev det två timmars sömn.
Efter jobbet så gick jag till biblan. De hade inte boken jag skulle ha men de beställde dit den. Jag hade precis läst ut en serie(ska börja läsa spinoff serien till den) men jag vill läsa om hur mitt favopar möttes så jag lånade första boken. Eftersom jag inte hade något annat att läsa börja jag läsa om boken.
 
Tisdags gick jag upp vid 7 efter en ordentlig sömn. Jag drog mig till jobbet. Det var en dag som jag var irriterad på allt och alla. Vi skulle ha en klassträff på kvällen och jag kände inte för att åka moppe(min moppe och jag har lite problem) så efter ett stort gråtutbrott så fick jag skjuts. Eftersom jag åkte bil så var jag före alla andra vid badplatsen vi skulle vara på. Jag som är rätt paranoid tyckte det var läskigt. Men iaf jag börja prata med Malin i telefon och då kom det någon läskig gubbe men han stack typ direkt igen. När alla kom så hade vi(de flesta från klassen) en liten mysig kväll.
 
Idag så var det först en vanlig jobbdag. Dagen brukar sluta vid 15 men nu hade vi en liten aktivitetskväll också. Så först hade vi från gymnastiken en liten dansuppvisning. Sedan fick alla barn och syskon prova på alla sporter som finns med på lägret. Sedan kom typ Sandra Dahlgren från postkodslotteriet dit. Hon och någon annan kille hade typ en musikal eller vad man nu ska kalla det. Det var så tråkigt att Veronica fick rita på mina ben haha. När det väl var över fick jag skjuts hem. Väl hemma åt jag mat och tog en lång dusch. Jag rakade även benen och gjorde iordning lite saker för skolan imorgon. Lägret fortstätter till fredag men jag kan inte komma eftersom jag börjar skolan imorgon.
 
De var mina senaste dagar, imorgon blir det första dagen i gymnasiet.
Lea hade världens finaste tal om Cory när hon vann en awards på TCA! Ni borde kolla in videon.
Mina ben iiiidag!

Fearless acoustic

ÄLSKAR DEN HÄR VERSIONEN!

Friends

Just nu sitter jag och kollar på vänner!

Det har varit ännu en dag på jobbet, fick sluta lite tidigare för att vädret sög. Vet ni jag är stolt över mig själv för jag tränade Söndag, Måndag och Tisdag med hampus med det resulterade i oerhörd smärta idag. Haha. 
Men när jag kom hem så läste jag ut yttersta offret. Sjukt bra och ÄNTLIGEN väljer huvudpersonen killen JAG gillar. Haha, jag gick till biblan för att kolla efter nästa bok men de hade inte öppet.
Jag börja skriva på några papper som jag fick från JB i juli och har skjutit upp hela tiden. Men det var massa saker jag behövde kolla med skolan så jag gav upp rätt så snabbt. Får försöka fixa fram ett nummer till skolan och ringa dit.
 
Okej vill ni veta en sak. Jag ÄLSKAR sommarvädret men jag tycker inte sommaren är så underbar som alla andra verkar tycka. Min sommar kanske haft någon bra stund men annars så har den inte varit så as grym och ALLA bloggar jag läser säger hur underbar sommaren är med jag längtar till vintern då jag anser att jag har en anledning att vara nere och arg. Jag vara nära att bryta ihop under jobbet idag men lyckades lägga band på mig själv.
Jag ber om ursäkt om jag låter deprimerad just nu och drar ner ert humör men nästan inget i mitt liv går rätt just nu och då blir jag tyvärr såhär.
Books.

Tjohej!!!

Vet ni vad? Nu har balsammetoden verkligen visat att den funkar. För den tar fram det naturliga i håret och gissa vad mitt hår är egentligen mer lockigt än vad jag trodde. Inte super lockigt men ändå. Bilden visar heller inte så bra men sammanfattning, börja använda balsammetoden!!!!!!


Dagen

Dagen har blivit en familjedag. Först stranden och sedan äta på restaurant. Nu blir det frysta hallon och andra avenyn. Har saknat serien sjukt mycket!


Friiiiday

Efter att jobbat en vecka känns det bra att få helg! Dessutom hade vi massa folk idag eftersom det var soligt. Men då gick det snabbt ändå.
Efter jobbet så tog jag PW med Charlie och väl hemma körde jag styrka, rumpa. Sedan gjorde jag en hallonsmoothie och tog en dusch.
Nu är det kvällsmys med familjen som står på schemat. Vet ni vad jag börjat tänka på? Att popcorn är nyttiga. 
(Mobilbild)
 

2 veckor kvar!!!

Det är exakt 2 veckor kvar tills jag börjar skolan. Jag jobbar ju dessutom tills dess vilket innebär 4 helt lediga dagar kvar på sommarlovet och 10 jobbdagar kvar. Jag vill inte börja!!!




RSS 2.0