The Shawshank Redemption

Idag i skolan såg jag Shawshank Redemption i skolan. Den var spännade och riktigt bra och speciellt i slutet då det blev ett JÄTTE bra slut!!! Den var verkligen se värd för när den började trodde maninte att den skulle sluta som den faktiskt gjorde. Den får 9/10 av mig.





Who says


Modell: Jag | Fotograf: Adina | Kamera: Canon EoS 500 (TROR JAG)

Panik!!!

Idag så har det vart en skön skoldag, på idrotten så gick vi en promenad och sjöng och dansa. På spanskan så lämnade vi in våra böcker och sedan sluta och på engelskan såg vi på en film. Ni får se något om den sedan. Just nu har jag MASSA skolsaker att göra till imorgon så har lite panik.

Bilden är tagen från google men det känns så här just nu.


Niall Horan Facts


"Age is just a number, who cares how old the girl I date is?" Så jag har alltså en chans?!
"Niall cried whilst watching The Notebook and Finding Nemo." Så JÄKLA GULLIGT ASSÅ!!!!!
"I'd always walk my girlfriend home. I'm too protective." NAW!!!!!!!!
"Niall gave loads of money to a homeless person the other day." HAN ÄR SÅ GENERÖS!
"I ask Niall if he wants go to the gym and he says 'I'll see you there' then he never turns up, unless he's hiding under the weight bench lifting 40kg and I didn't spot him" - Liam HAHAHA!!!

Dagens låt


Min ÄLSKADE Niall sjunger den!!! :)

Dålig bloggning

Jag vet att det varit jätte dålig bloggning på senaste tiden men igår t.ex. så var jag till grönan med min konfagrupp, fett nice. Idag så var det typ en vanlig skoldag och efter det så har jag bara slappat. Snart ska jag in i duschen sen ska jag brodera. Hopas ni har haft en bra dag. :))

Beauty queen!


Kyrkan

Idag så är det sista gången jag behöver gå i kyrkan för min konfirmationss skull. Efter det så är allt slut. Igår så konfade jag mig, det var kul. Ni ska se sakerna jag fiick i present för jag fick lite saker och lite pengar. Så snart ska jag iaf upp och göra mig iordning till kyrkan. Efter det blir det att lata sig. :)
Juste igår kväll vann ju Loreen!!!! Så nästa år är Eurovision här. Det känns ganska najs att man faktiskt vann. vi har liksom inte vunnit sedan 1999 eller något sådant. :))

Bilden är inte min utan jag tog den från facebook men jag tror att det är nästan alla tjejer i min konfa grupp. :)

Konfirmation

Snart ska jag åka till kyrkan för att konfirmera mig vid 3. Är inte så nervös... Men detta är hur jag ser ut just nu.


Finlands svenska

Hörde nyss Finlands låt till Eurovison och den är på svenska!!! Den låter inte speciellt bra eftersom hon sjunger på finlands svenska men älskar ändå finland för att de sjunger på svenska.

Soligt

Idag har det vart as skönt ute så sista lektionen var vi ute och jobbade så det blev inte så mycket gjort. Efter så har jag mest legat i solen.

Mina grannars katt som jag är kattvakt åt. Sötnos!

Summer

Sommaren är på väg!!!


Monday afternoon

IMORGON ÄR DET SKOLA!!!! SNYFT!!!!!!!!!!!! Idag har jag gjort lite av varje, tränat, hjälpt till, lekt med min lillebror och latat mig. Jsut nu ser jag på Two and half man.

Love the shirt :)

Dagens outfit


T-shirt - H&M
Shorts - H&M
En lite somrig outfit :))

Ny inköp

Igår var ju mamma och jag i stan och gjorde slut på hennes pengar. Det enda jag köpte för mina pengar var en morsdag present eftersom det är morsdag på söndag. Men iaf till mig köpte vi.

Detta ska jag ha på mig niornas servering för de slutar på en fredag så slutar vi på tisdagen efter och då får ungefär 4 åttor från varje arbetslag servera dem. Jag är en av dem men jag kommer ha på mig ett linne under eftersom en serveris nog inte ska ha ett sådant genom skinligt linne :))
Vit skjorta/linne - Gina tricot 199:-
Höga svarta jeans - Vera Moda 300:-

Bh:n är även med på bilden ovan. Jag fick dessa främst för att ha under min konfirmations/skolavslutnings klänning.
Bandlös bh - Lindex
Trosor - Lindex

De här ska jag ha på skolavslutningen och konfirmationen. Förlåt för skuggan på bilderna blir så med min kamera ibland.
Skor - Din sko


200512

Förlåt att jag inte bloggade igår kväll men jag var fett trött efter en rolig dag på stan med min älskade underbara mor. Jag visar vad hon köpte till mig senare. Idag kommer jag nog bara slappa ha det skönt kanske använda ansiktsmask eller så.

Självkänsla

Idag så har jag ridit, eftersom den blev uppskjuten så fick jag skjuts ändå så slapp cykla. På ridningen så galoperade jag, red något som kallades "rutan" det gick väl sådär och så blev jag och hästen longerade. Det var jätte kul vi tog i tu med våra problem och ja när det gäller balansen så har jag tydligen den men jag är rädd att ramla av och litar inte på mig sjläv.
När jag har svårt att galopera så är det för att jag stoppar och det gör jag inte för att jag är rädd för fart så här sa min ridlärare. "Jag tror inte du är rädd för fart för du verkar vara en helt crazy tjej som kan göra konstiga saker" och ja allt ledde fram till att min självkänsla inte är så bra och det vet jag redan. Efter så åt vi thaimat från de nya stället här, sedan så duschade jag och nu ser jag på TVD fast de är reklam. Jag missade lite i början för att jag ska vara kattvakt från och med söndag.
Förlåt för det långa och kanske tråkiga inlägget!!!

Haha, första gången jag såg denna bild var i typ maj/juni för två år sedan. Jag satt hemma medan de andra hade åkt till Olivers farmor och farfar. Sedan mmsade pappa denna bilden och skrev "Ska vi ha honom?" Och jag skrev ett jätte glatt svar :)

Right here, right now


Modell: Jag och Malin | Fotograf: Adina(tror jag) | Kamera: Canon PoweShot SX230 HS | Text: Right here, Right now - Agnes Karlsson

BikBok

Hittat as SNYGGA bikinis på Bikbok.

Ridning

Idag så ska jag rida en timme och så ska jag cykla dit så det kanske blir sammanlagt 2 timmar ellerså. Så då blev det springning igår och idag cykling och ridning. Fast nu visade det sig att jag ska rida senare så jag kanske inte ska cykla.

Bilden är gammal men känns fortfarande som att jag har så här jäkla mycket...

Godnatt


BILDEN ÄR FRÅN WEHEARTIT!!!
Tänkte bara säga godnatt för tänkte kanske sova snart :))))))))

Dagens bild


Dreams come true


Kristihimmelsfärd

Tjoo bree allihopa! Idag är det Kristihimmelsfärd vilket betyder att vi är lediga!!!!!!!!!!! Eftersom det är Torsdag betyder det att imorgon blir en klämdag och då är vi lediga med!!!!!!!!! Haha, idag kommer jag nog bara sitta hemma eftersom alla mina kompisar ska typ bort. Aja, kanske lite desperate housewives muntrar upp mig.

Haha, liiiiiiiite röd :)))


HK-prov

Har precis gjort muntligt HK-prov, för man fick välja om man ville göra muntligt eller inte. Jag var den enda som gjorde muntligt men jag tror att det var lättast att göra muntligt. Kan också glatt säga att jag hade alla rätt :)) nu väntar jag på att några kompisar ska bli klara så vi kan gå och äta potatisbullar.


Konfaoutfit


DETTA VILL JAG HA PÅ MIN KONFIRMATION/SKOAVSLUTNING :)) Har redan klänningen, köpte den på Gina Tricot. Har inte skorna och verkar inte som jag kommer få dem, de finns på Skopunkten.

Sedan ska man ha en rubrik också

Idag har jag typ bara slappa och ätit en MASSA kladdkaka, jag har faktiskt också klippt lite gräs idag också. :))) Jag har precis duschat, sk asnart se på BB och pluggilugga lite grann.

VILL HA DATORN!

Söndag

Ja idag är det söndag, vakande nyss. Idag ska jag nog bara slappa om inget annat kommer. Jag tänkte se lite på TV nu kanske gå upp och äta frukost. :)

Photoshoot med Malin

Nu tänkte jag lägga upp några bilder från när jag och Malin hade photoshoot för ett tag sedan. Jag har ju inte lagt ut bilderna än så, de bilder på Malin har jag tagit och bilderna på mig har Malin tagit. BESÖK HENNES BLOGG HÄR!

Underbara Malin! :))

Haha! :))

ÄLSKAR OBJEKTIVET!!

cutie <3











Blev faktiskt nöjd med denna på mig själv :)

Tidigmorgon

Ja, jag vaknade halv nio idag, men ska ändå upp nio så tänkte blogga lite och så. Idag är det gymnastik uppvisning och jag vet inte än om jag ska ta med kameran eller inte men tror inte det. Aja, alldeles(stavning) strax så ska jag äta frukost, kommer nog bli toast eller något sådant :))

Denna bild väcker minnen, när vi var och såg Ash och Rob på hovet. :))

Äntligen fredag

Idag är det äntligen fredag och sista lektionen var jag så trött och det regnade då jag gick ut och rullade runt på marken och blev blöt och smutsig. Haha, efter skolan har jag bara slappat.

Haha, etfer jag och Adina åkt Insane :))

Robotar

Idag i skolan så blev vår klass uppdelad i två och ena gruppen skulle vara och prata med något uppsala län grej med en åtta innan lunch och andra gruppen skulle göra det med dem andra efter lunch. Jag var med den andra gruppen och efter de som var där pratat lite och vi sett på en kortfilm så delades vi  in i grupper. Självklart var jag med mina homies Malin och Adina. Vi fick hålla på med en robot och lite sådant AP kuliga saker :)) Idag efter skolan var jag även ute och sprang, riktigt najs.

Trötta och blöta jag efter vi spelat in "You wouln't cry". :))

Vinn Twisted USA bikini från DM Retro


Jag är med och tävlar om en Twisted USA bikini från DMRetro (Klicka på DMRetro för att komma till bikinin) hos Dennis M. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till tävlingen om den as snygga bikinin.

Dagens...

Dagens outfit: Jeans, vargtröja och USA-converse
Dagens frisyr: Uppsatt i en hästsvans
Dagens smink: Nothing, använder inte!
Dagens låt: Make it shine - Victoria Justice

Dagens bästa: När vi lekte med boll på matten, ÄLSKAR VÅR LÄRARE som låter oss jobba lite i boken och sedan vara ute i solen istället för att sitta inne hela lektionen och att jag fick ett A på mitt algebra prov. :))

Dagens sämsta: Fick veta att vår mattelärare ska sluta efter sommaren, prutt!

Dagens nästa: Se på BB

Dagens humör: Sådär, delade känslor :)

A-day

Haha, kände bara för att ha den rubriken. :)) Idag har väl nästan varit som en vanlig dag förutom att sista lektionen på engelskan så höll man på dö för man ville ut till det fina vädret. Men innan lunch hade först NO där jag fick veta att jag fått A på Algebra provet, det kändes fett najs. Men vi fick även veta att vår lärare ska sluta efter sommaren för vi har henne i både matte och NO. Efter det så var det rast och sedan matte då jobbade vi lite seda fick vi gå ut och "leka" med boll i det fina vädret. Kommer sakna vår lärare som FAN!

Från rävsten :)) Modell: jag :)) Fotograf: Malin Kamera: Canon PoweShot SX230 HS (Adinas)


Pizza kväll med the girls

Idag har det vart gymnastik och sedan har jag bara suttit och latat mig. Snart kommer Erika och då ska vi möta Malin och Adina på Baren där vi ska fira Erika. Ska bli fett kul. :)) Bara att jag kommer betala med 10000000 enkronor hahah :))

Pappa efter han hoppat fallskärm med henne han hoppade med :))

Bowlingdag

Idag ska jag bowla med släkten på pappassida sedan kommer vi antagligen äta på någon kinaresturang. Tar med kameran så kanske kommer lite bilder senare eller imorgon om ni har tur. :)

Fotograf: Malin | Kamera: Canon PoweShot SX230 HS (Adinas)

Katten bor på Rävsten och vi kallar den Ost Och Korv. :))

Valborgbilder

Här kommer några av mina valborgbilder.

En av båtarna på forsränningen.

Haha, denna båt höll på att sjunka.

Danska korvar :))

Majbrasan jag var vid.

Rävsten

Tjobree allihopa! Idag har jag vart på rävsten med min klass, vi åkte motorbåt dit. FETT KUL! Där så krattade vi gräs efter det hade vi fritid då åt vi och vissa badade. Det var skitkul att se när de gjorde det. När vi åt tillbaka till Gräsö med motorbåten så fotade vi lite medan vi väntade på bussen men det var med Adinas kamera. Men det kanske kommer lite bilder med texter senare. :))

ÄLSKAR FÄRGEN!

First of may

Idag så är det ju första maj och idag så tänkte jag ha en hemmadag men istället hade jag och Malin en photoshoot. Så ni kanske får se en ny header senare. Efter det såg vi på någon Nicholas Sparks film som jag inte minns vad den heter. Den var sådär inte den bästa. Nu är det 2-3 Nicholas Sparks filmer jag inte sett. Snart ska jag ha sett alla :) Efter det så har jag tagit det lungt och användt ansiktsmask för andra gången.

I'm always rising me up :)

Tisdagsångest

Ja jag brukar ha söndagsångest för att skolan ska börja på måndagen men nu börjar den imorgon istället. Fast imorgon ska jag inte till skolan utan min klass ska till rävsten och göra något sak med gräs. Haha, minns inte ens vad det heter. Men idag ska jag bara slappa, kanske använda anskitsmask. :)

ÄLSKAR Hannas (till vänster) kläder på denna bild :)



RSS 2.0