Nyårslöften 2014

Nytt år innebär nya nyårslöften! Tycker ja höll mina som jag hade iår rätt så bra faktiskt.
 
Försöka få min dröm kropp. Vet, klyschigt men jag har faktiskt kommit igång med träning det här året.
 
Satsa på skolan. Som ni kanske fattat så är det inte riktigt min grej men jag ska försöka.

Sluta sitta hemma hela tiden. Jag ska försöka ut och lära könna nya människor och sluta vara så blyg.
 
Må bra! Jag har mått rätt så dåligt de senaste åren men nu ska jag börja må bra.

I'm a bad ass, jumping off the moving train

Nyårsoutfit(det är Hampus smutsiga spegel): Linne - Gina Tricot || Byxor - Gina Tricot
 
Sista dagen på 2013... Jag har haft lite olika grejer jag tänkt göra ikväll men det blir nog att vara hemma med familjen ändå, vi ska få lite gäster ikväll.
 
Jag har inte gjort så mycket hittills, små fixat med lite grejer och så. Jag har heller inget för mig nu eftersom att gästerna inte kommer förrän om 4 timmar typ.
 
Men hoppas ni får ett as grymt nyår och att ni får en bra start på 2014.

Ny utmaning, 365

 
Så jag tänkte testa på den här bloggutmaningen som man ska göra varje dag på det nya året(kommer nog inte bli varje dag menmen). För jag har ändå inte så mycket att skriva om så går ju alltid att försöka haha. Utmaningen och bilden kommer från DEN HÄR bloggen.

30, One Thing You're Excited For

Det nya året helt klart. Jag har inget planerat egentligen förutom 1D konserten i Juni men den kommer bli som himla grym!
 

29, Weird Things That You Like

Ska jag vara helt ärlig vet jag inte vilka av de saker jag gillar som är konstiga menmen.
 
1. Jag tycker om att äta nudlar i mugg/glas för det blir roligare så.
 
2. Jag tycker om rivna morötter med socker.
 
3. Jag tycker om att hålla på med att göra konstiga saker med mina händer när jag kollar på film(och ingen tittar).
 
4. Bara stå ute när det spöregnar, så jäkla skön känsla asså.
 
5. Lukten av cigarettrök, har precis börjat gilla den. Det är också lite till och från, ibland tycker jag om den och ibland inte.
Hur kan hon vara vacker och konstig samtidigt!!!! Dumma Cara!

Bio

Idag så har inte så mycket hänt. Jag fixa lite grejer innan jag åkte in till stan och såg på bio med familjen. Vi såg på Sune, den förra i Grekland var bättre. Sedan stannade vi på Donken, as goda smoothie btw. 
Jag vill åka till ett varmt land!!! För får vi ingen snö kan vi lika gärna ha det varmt och skönt.

28, Somewhere you like to move or visit

Typ överallt. Men förtillfället är det mest Kalifornien i USA. Det verkar så varmt och fint. Tänk att få bo där eller bara spendera en sommar där. It would be a dream come true!

Mobbning

Mobbning är något som sker vardagligen i alla länder. Det är något fruktansvärt, någon människa bestämmer sig för att vara elak mot någon annan oftast för ingen anledning alls. Man bara börjar frysa ut någon, säga hemska saker och till och med slå någon. 
 
Tyvärr så är mobbning något som man antagligen aldrig kommer "utplåna" för det kommer alltid vara någon som trycker ner någon annan. Men självklart kan vi minska siffrorna, för det är så många som ser mobbning men låtsas inte om det. Det är många som bara går förbi eller tittar åt annat håll. Det är en stor anledning till varför så många fortfarande blir nedtryckta, för att så många ignorerar det. Jag förstår att det ibland kan vara läskigt att ingripa, men gör något annat då. Säg till en lärare eller ta hjälp av människor omkring dig. I värsta fall ring polisen! Men gå inte bara förbi eller vända era huvuden och låtsas som det aldrig hänt.
 
Mobbning är inte okej! Inte på internet eller verkligheten. Blir någon nedtryckt, ryck in och hjälp. Vem vet du kanske till och med räddar någons liv.
 
Jag såg videon nedan på Moa Murderess blogg, det är så hemskt att se hur vissa bara går förbi men samtidigt underbart att se de som försöker hjälpa. Min favorit är med tjejen som kommer upp vid 2:11, hon är mycket kortare än honom men hon ger sig in ändå. Det är DET männsikor borde göra, snälla någon ge tjejen ett pris!

Slappslappdag

Idag har jag bara tittat på tv. Jag gick upp hyfsat sent för att vara mig och låg i soffan hela dagen. Så himla skönt asså! Det är nu på kvällen som jag rört på mig. Jag har spelat gitarr och hängt med familjen. Vilket jag fortfarande gör, hälften kollar på Indiana Jones och resten gör något annat. Haha, riktig familjebonding asså.
Feeling ya!

27, A Quote You Try To Live By

Oj det är såååååå många. Några av dem här under.

Cara Delevinge

Så jävla vacker asså! 

26, Things You Like And Dislike About Yourself

     Gillar:
  • Mina ögon
  • Nedre delen av min arm(vet inte om det kallas något, smartis i knoow)
  • Mina humörsvängningar
  • Att jag kan vara så himla lat
     Ogillar:
  • Att jag är envis
  • Jag kan bli för speedig
  • Min mage
  • Min längd, JAG VILL BLI LÄNGRE!!!
 

Miley Cyrus - Adore You

Låten är sjukt bra men videon är lite långtråkig. Jag antar att videon ska provocera lite men jag tycker den är långtråkig bara. Wrecking Ball videon var såååå mycket bättre.

Mellandagsrea

Idag så åkte jag och Adina in på mellandagsrean i Uppsala. 
 
Bussen gick elva så jag tänkte gå upp 9 för att ha tid på mig och så tänkte jag att jag inte behöver ställa alarm. Jag vaknar jämt runt 8 ändå på morgorna men idag höll jag på att försova mig. Inte för att det spelat någon roll då jag hade två timmar på mig. 
 
Men jag lyckades iaf få med mig en tröja, ett linne, ett par byxor och en sport-bh med mig hem och gissa vad?? Inget av det var på rea, hehe. Så själva rea grejen var inte så lyckad, men jag blev nöjd med mina köp.
En av tröjorna jag fick med mig hem, ingen aning varför det är lila på sidorna av bilden...

25, Something you're currently worring about

Asså jag oroar mig inte speciellt mycket om saker för händer det så händer det. Men en sak jag faktiskt ororar mig för är att 2014 kommer bli ett skit år. Så känner jag varje december om det nya året men nu ska jag börja hoppas på det bästa.
 

Juldagen

Idag så har jag varit hos min famor och farfar och firat jul med min pappas sida. Vi var väldigt få och speciellt om man jämför med mammas sida men det var ändå lite mysigt. 
Det blev inte så mycket jul mat men det var fortfarande jätte gott och jag fick träffa mina kusiner som jag inte träffar så ofta. Jag har världens gulligaste lilla kusin, han är typ 4 eller 5 tror jag och så himla söööt!!!!
Based on a true story.

24, Five words/phrases that makes you laugh

Asså, jag vet inte... Jag tycker det mesta är roligt, så ALLT. Men jag kan lägga upp tweets som är roliga och sanna :)

Julafton

Hej alla! Hoppas ni haft en bra julafton och fått lite fina julklappar.

Jag har själv haft en bra dag. Börja dagen tidigt med liiiite paket öppnande, frukost med familjen och lite serier innan det blev att göra iordning sig och åka till lite släkt.

Vi var hos en av mina mostrar och där åt vi julmat, kolla Kalle Anka och öppna paket. Vi gör detta lite tidigare än de flesta så vi var hemma vid 5-6 för att äta julgröt och mysa framför tvn.

Nu blir det lite serier och godis för min del.
En av mina söta kusiner jag fira jul med :)

23, Something that you miss

8 Maj, första gången jag såg 5 av mina idoler i verkligheten. Det var en helt sjuk känsla men också helt jäkla underbar.
Nästan hela friends arena höll upp lysen under little things.

It is Christmas in the heart that puts Christmas in the air. - W. T. Ellis

Ville bara önska er en riktigt god jul och hoppas ni har en underbar julafton med massa mat, julklappar och bra sällskap.

Uppesittarkväll

Jag har inte haft så mycket att göra idag eftersom ja varit duktig och gjort klart allt tidigt i år. Men jag har dammsugit hela källaren, fixat nagalar, sett på serier och haft tråkigt. Det var faktiskt lite skönt att ha tråkigt då jag inte haft det på evigheter.
 
Nu är det uppesittarkväll med familjen.

Julnaglar

Jag har inte målat naglarna på väldigt länge så tänkte måla något lite juligt. Blev inte så super bra då jag inte brukar måla naglarna.
 
Blev tvungen att köra en liten fashion nagelbild.
 

22, Your Academics

Är inte säker på om jag ska skriva hur jag är på att plugga eller typ vad jag går så skriver om båda.
 
Jag går första året på gymnasiet, linjen Estetik Media på gamla JB gymnasiet. Jag är rätt så nöjd med mitt val av både skola och linje. I nian var jag osäker på om jag verkligen ville gå på den här skolan då skolan inte haft så bra rykte och jag sedan velade jag mellan linjen jag går och en annan. Hade jag valt den andra linjen hade det blivit annan skola också. Men efter en titt på deras schema så var jag säker på att jag valt rätt.
Min linje har både "vanliga" ämnen och ämnen inriktade på just det här området. Då är det heller inte bara foto utan det är alltid från fotografi till teckna och måla till olika digitala program där man kan skapa saker.
Jag delar klass med sam media linjen och den ända skillnaden just nu är att vi har Estetisk Kommunikation och de har språk(japp jag slipper spanska på min linje!!!!!). Nästa år kommer de också få ha mer teoretiskt och vi mer praktiskt.
 
Men en sak också gymnasiet var inte ens i närheten av så läskigt som jag trodde. Det är typ likadant som förr förutom ny skola, nya klasskamrater och att jag måste åka buss(suck).
 
Hur jag är på att plugga... Jo jag skjuter upp allt till sista minuten och pluggar oftast inte till prov, hehe. Men jag har faktiskt blivit bättre på det. Vilket man kan se på att jag inte har något plugg att göra under lovet och det är då jag brukar ha plugg kvar som jag struntat i under terminen. Att jag valt en linje så passar mig bra är en anledning till att jag pluggar bättre men jag har också börjat skärpa mig mer i skolan(juste alla lärare på olandsskolan Johanna sköter sig nu).
/\
|
|
True shit!!!! Och ja jag vet att pilen sög men skitsamma.

Tjobreeee

Jag har inte gjort så mycket idag. Jag har fixat några viktiga grejer i allt slappande haha. Lovisa(Hampus girlfriend) gav mig en liten julklapp idag, fick ett par mysiga vantar.
 
Och vet ni 2 dagar kvar till julafton(ni visste antagligen det)!! Men jag har inte så mycket jul feeling och det känns verkligen inte som december utan snön och ska man lyssna på de muntra meterologerna så blir det heller ingen snö över jul. Sjukt tråkigt menmen...

21, How you hope your future will be like

Beror helt på när man frågar mig. Ibland svarar jag, stor skådespelerska, ibland är det polid och ibland så är det attjag reser hela tiden. Så helt eneklt har jag alltid nya ideer om vad jag ska göra efter gymnasiet, vad jag ska jobba med och var jag ska bo men egentligen har jag ingen aning.
 
Det ända jag vet är att jag vill vara lycklig och mer än den tanken tänker jag inte ge framtiden förtillfället.
En line från världens bästa bok någonsin.

Mobiltelefoner

 

20, Your Fears

Lätt! Jag är typ rädd för allt, hahaha. Men de flesta av mina rädslor kommer från rädslan att skada mig själv. Jag har svårt att göra saker där det finns ens en liten chans att jag kommer göra illa mig själv, vilket kan både vara bra och dåligt. 
 
Sedan så finns det massa andra saker som jag också är rädd för. Som typ spindlar, storleken spelar ingen roll de är ALLTID läskiga.

Mitt 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Skaffa moppekort, börja gymnasiet.

 

Hur har ditt 2013 varit? Inte så bra som jag hoppats men mycket bättre än 2012.

 

Blev du kär i år? Noppe

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 8 Maj när 1D kom till Sverige!!!

 

Vad är din största framgång 2013? För att vara absolut helt ärlig. Jag vet inte.

 

Bästa köpet? Min nya systemis trots att jag inte betala den själv. 

 

Vad spenderade du mest pengar på? Saker att äta.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? 1D konserten!!!!

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Little Things - One Direction, We Can't Stop - Miley Cyrus, Birthday - Selena Gomez(är fler men kommer inte på just nu)

 

Vem har du umgåts med mest? Ingen aning

 

Har du haft ett förhållande under 2013? Noj

 

Vart reste du under 2013? Turkiet

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Massa

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Var hemma och tog det lungt

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Självklart

 

Vem saknade du? Min gamla klass...

 

De bästa nya människorna du träffade? Har inte träffat så många nya människor, men min nya klass. Sjukt sköna personer.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Sluta vara så rädd, gör saker, inga ursäkter!

 

Tagen från Nickys.se


19, 5 Things You Lust After

Källor: orebroguiden.com och micahs.se
 
1. Gymkort
Vill väldigt gärna ha ett gymkort men för det första så är de rätt så dyra. För det andra så vet jag inte vilket gym jag vill ha det på. Står mellan Actic och Friskis.
 
2. Iphone 5s
Det är egentligen inget fel(eller jo ett, men det stör inte mig så mycket) på min 4s som jag inte ens haft 1år men kan ändå inte låta bli att dregla lite när jag ser 5s:en. Vill så sjukt gärna ha en.
 
3. This Is Us
Jag fick inte se filmen på bio så nu vill jag ha dvdn som precis kommit ut ännu mer!!!!
 
4. Fjärrutlösare
Jag har tänkt på det jätte länge men det blir aldrig av.
 
5. Saker från Victoria Secret
Allt på VS är så jäkla snyggt. Skulle inte vara helt fel att få deras kroppar heller. Har inte sett hela fashion showen, ska nog spela in den när den går på svensk tv eftersom den går på julaftion. Miss Swift sjunger ju då vilket nog gör den ännu bättre.

18, A problem that you have had

Ett problem... Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Självklart har jag problem men inga speciellt stora och inga jsg direkt skulle vilja dela med mig av här. 
 
Men okej, ett problem jag har är att jag förlåter människor för lätt. Och jo man kan göra det. För det finns människor som bara utnyttjar en och då känns det förj*vligt att förlåta personen men man gör det ändå. Jag tror det är mest för jag inte klarar av att förlora människor.
Haha, rätt så sant.

Any man who can drive safely while kissing a pretty girl is simply not giving the kiss the attention it deserves.

(Albert Einstein is a wise man, everybody.)
 
Idag var sista normala skoldagen för det här året.
Först hade vi digitalt skapande som var väldigt kul. Jag arbetade med Amanda och vi testa massa olika nya saker.
 
Sedan efter lunch blev det naturkunskapsprov. Och till mitt försvar så hade jag faktiskt pluggat men jag tror provet gick åt helvetet. Så antagligen kommer jag få mitt första F nu, men ja det finns ju en första gång för allt. Trots att det inte gick så bra så har jag endå liiite hopp att jag kanske får ett E-. 
 
Aja, jag fick iaf sluta tidigare så då gjorde jag några äranden på stan och hann hem tidigare än vad jag brukar.
Nu på kvällen har jag tränat, kollat på serier och njutit av att inte ha något mer skolarbete på typ 2 veckor.
Like I said, a wise man.

17, Something You're Proud Of

Jag är en person som har svårt att ta emot cred och komplimanger och det är verkligen något jag behöver jobba på.
 
Men något jag är stolt över är min viljestyrka och envishet, för vill jag ha något så fixar jag det. Självklart så kan envishet vara dåligt men det är endå något jag är riktigt stolt över.

SNAAAART LOOOV

Idag fick vi sluta två timmar tidigare. Så himla skönt för nu har jag kunnat pluggat mer. Inte för att jag förstår något men ändå.
 
Så ja det har egentligen varit min dag, men positivt är att efter imorgon eftermiddag blir det inge mer plugga på resten av det här året.
 
Juste vi gjorde ett pepparkakshus och vi fick dekorera olika delar. Riktigt kul faktiskt.
Vårt pepparkakshus, Hampus har inte dekorerat sin sida än. Sedan en glad mig för att fylla ut tomrummet.

16, Something You Always Think "What If..." About

Det finns väldigt många saker som jag skulle kunna skriva här men oftast är det nog att jag tänker så om jag vill säga något men inte gör det eller vill göra något men inte gör det av olika anledningar.
 

15, Your zodiac/horoscope and if you think it fits your personality

Mitt stjärntecken är skorpion.
 
"Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt. 

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen. 

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!" -Källa

Jag kan läsa lite om mitt stjärntecken om jag hittar det i en tidning annars så brukar jag inte riktigt men läser man det här över så är det nästan som de berkriver mig. Det enda är att jag inte har super stort kontrollbehov och så borde man lägga till jäkligt stora humörsvängningar.
Det här är tydligen skorpionenstecken.

Julkalendern

Jag har en timmes sovmorgon idag så just nu sitter jag och kollar på julkalendern och äter frukost.



Produktivdag

Idag vakna jag hyfsat sent men har ändå hunnit med rätt så mycket. 
Jag har hunnit städa nästan hela mitt rum som var JÄTTE stökigt, göra klart alla mina uppgifter och pluggat till de två prov jag har kvar den här terminen. Jag har även hunnit med lite serie tittande så jag har helt enkelt var riktigt duktig idag.
 
Nu är det sista Johan Falk filmen och kanske lite pluggande också.
 

Varför Klaus är världens bästaste


14, What You Wore Today

Jag för alltid samma dumma pose och mina ögon ser alltid lika cp ut.
 
Men iaf, idag är en dag där jag inte bytt om utan detta är min finfina pyjamas. Mern shortsen är köpt på Gina och tröjan har jag ingen aning var den är köpt.

White House Down

 
While on a tour of the White House with his young daughter, a Capitol policeman springs into action to save his child and protect the president from a heavily armed group of paramilitary invaders.
Via IMDB
 

Den här filmen är så SJUKT jävla bra. Jag älskar allt! Skådespeleriet, handling och hur den är gjord. Den är sjukt sevärd och rekommenderas verkligen. Sedan gör det heller inget att min celebirty crush Channing Tatum är med, hehe. 
 
Men helt enkelt, SE DEN!

He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree.

Idag så gick jag upp rätt så tidigt för att ta en skön morgon promenad. Sedan blev det en skön dusch och god frukost. Och sedan blev det av till Uppsala med mamma, Casper och hans kompis. Jag köpte klart mina julklappar, åt lunch och bara gick runt och njöt.
Väl hemma bar det av till min moster då för att låna hennes skrivare och sedan har jag slagit in julklappar och tagit det lungt.

13, Your opinion about your body and how comfortable you are with it

Jag själv är inte så nöjd med min kropp och mår inte så bra av att kolla mig i speglen. Självklart finns det saker med den som jag tycker om t.ex. mina ögon men sedan finns det massa saker jag skulle vilja fixa. Jag skulle t.ex. gärna gå ner lite i vikt och bli smalare och bli längre, gärna mellan 170-175.
Jag tog den här till en fotouppgift där jag fota till temat depression.

12, Five guys whom you find attractive

Jag hade kunnat vara modig och lagt upp killar jag känner, men nej. Så här är NÅGRA av alla super snygga kändis killar
 
Zac Efron || Channing Tatum || Liam Hemsworth || Steven R. McQueen || Niall Horan

Hejsan människor!

Idag hade jag mitt förbannade matteprov men det gick bättre än vad jag trodde, tror nog att jag blir godkänd iaf.
På svenskan börja vi inte på något nytt eftersom det var sista svenska lektionen på den här terminen. Vi kollade bara på en film som jag sett förr(som inte är speciellt bra) och så spelade vi gepardy(vet inte om det stavs så). Mitt lag kom näst sist, haha men jag är stolt över oss för jag trodde vi skulle förlora.
Igår var hela mediaplanet och handelstvåan i Stockholm. Vi skulle besöka huset vår skola är uppkallad efter och så gick vi på fotografiska. De hade en sjukt rolig fotomaskin där.

11, Your Family

Min familj består av mina två föräldrar Solveig och Patrik. De är seriöst dem bästa någonsin! Sedan har jag även tre bröder, Hampus, Casper och Oliver. Dem kan vara outhärdligt jobbiga men dem har också sina små stunder där de är underbara, men de är mest jobbiga ;)
 
Jag har ingen direkt familjebild och jag har heller inte koll på alla min bilder så det får bli tre bilder där jag tror jag lyckats få med alla förutom pappa, haha Charlie fick också vara med på bild.

10, Put your music player on shuffle and write thefirst ten songs that play

Jag vet att jag suger för att inte lägga upp det här igår och det kommer typ bara vara samma atiser då jag typ inte har några låtar alls på min mobil för jag lyssnar på mycket oolika musik egentligen.
 
1. Truly, Madly, Deeply (One Direction)
2. Magic (One Direction)
3. Sad Beutiful Tragic (Taylor Swift)
4. Holy Ground (Taylor Swift)
5. Sparks Fly (Taylor Swift)
6. Last First Kiss (One Direction)
7. Everything About You (One Direction)
8. We Are Never Ever Getting Back Together (Taylor Swift)
9. Love Story (Taylor Swift)
10. Stole My Heart (One Direction)

Math sucks!

Idag så har dagen flytit på som vanligt. 
På Estetisk kommunikation hade vår lärare med sin son, så JÄVLA söt! 
Jag sluta tidigt idag så jag gick på mattestöd för att plugga till mitt jäkla matteprov jag har på torsdag. Vill ni veta en grej? JAG FATTAR NADA!!! Wish me luck!
Totally me..-.-'

9, How important do you think education is

Jag anser att en grundutbildning är väldigt viktigt för att det finns flera saker som finns i grundutbildningen som är viktigt att veta. Och utbildningen som kommer efter är ju också ganska viktig men vissa nänniskor kanske vill gå en annan väg.
Untitled

Barbie, "Be who you wanna be"

Hitta på tumblr, så sjukt mycket cred till ägaren asså!

Rullstolsidrott

Idag hade vi sjukt rolig idrott. VI hade rullstolsidrott där vi bland annat spela rullstolsrugby. Det var svårt men så jäkla kul. 
På vägen hem halak jag, det är en sak jag hatar med vintern. Isen som gör att man halkar, jag ät klumpig nog som det är.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket trots att jag borde göra massvis med saker.
 
Men igår så hade gymnastiken uppvisning och det var den sist gymnastiken för det här året. Min gymnaster är ju så underbara att det fixa en liten present till mig. Trots att jag börja misstänka att de tänker göda mig. För i somras fick jag massa godis av dem och nu fick jag massa choklad. Inte för att jag klagar direkt.
Jag fick chokladen i en synsam påse haha.

8, What you ate today

Ja vad har jag ätit idag. Det började väl med två skogaholmslimpor med nutella till frukost. Till lunch blev det ett pitabröd. Middagen bestod av pyttipanna, stekt ägg och rödbetor. Sedn har jag även ätit lite pastiller(tror det heter så) och mer nutella. Funderar även på att dricka lite juice och äta lite choklad såhär på kvällen.
Den här skulle passa perfekt till mitt rum.

7, Five pet peeves

1, Människor som aldrig kommer i tid. Hatar när människor som inte kommer i tid. Jag försöker att alltid komma i tid och blir så himla irriterad när andra inte ens försöker komma i tid.
 
2, Mitt humör. Mitt humör går väldigt lätt från glad till arg vilket jag tycker är sjukt jobbigt då jag vet att jag inte är så speciellt trevlig när jag blir arg/irriterad.
 
3, När människor som knappt känner mig eller som är i min ålder försöker betämma över mig. Jag hatar när folk försöker bestämma över mig och speciellt när de egentligen inte har någon rätt till det.
 
4, Folk som lägger upp bilder på frukost och skriver YOLO. Vet ni ens av YOLO betyder???
 
5, Långa personer som på konserter får för sig att ställa sig framför korta människor. Det är en sak om man vill komma fram till sångaren eller inte. Är inte det fallet så sluta ställ er framför korta människor för ni ser precis lika bra bakom dem som framför.

6, Your view on mainstream music

De mesta av den musiken är ju inte riktigt min stil, men jag kan fortfarande tycka att det är kul att lyssna på det ibland. Men sedan finns det mainstream musik som jag ÄLSKAR. Så jag tycker det är mellan rätt okej och awesome!!!
Min favoriter förtillfället.

Julbord

Idag så blev jag tvungen att åka till skolan för att Sven inte kommit än men vi fick och sluta mycket tidigare p.g.a. "honom". 
När jag kom hem handla jag, baka, åt lunch och träna. Så kände mig jäkligt duktig.
Nu på kvällen har jag varit på ett julbord för Almo, jag försökte mitt bästa med att vara social och jag tycker jag lyckades rätt så bra då det inte riktigt är mitt område.
 
Gissa vem som hade rätt om vem som skulle vinna idol!!!! Jo jaaaaag!!!!!!

5, Things you want to say to your ex

Jag har ju liksom inget ex men jag vet inte vad jag skulle vilja söga. Beror väl lite på situationen och vem som dumpat vem men jag skulle nog vilja visa hur jäkla bra mitt liv är utan personen.

Weird




4, Bullet your whole day

  • Jag gick upp halv sju, fick sova en halv timme extra efter som jag åkte bil.

  • Första lektionen var matte, vi skulle plugga till provet nästa vecka men vi pratade om hundar ist haha.

  • Luuuunch

  • Svenska lektionen där motivationen var på 0.

  • Middag

  • Översätta recept till svenska men baka aldrig då jag inte orka gå till ica och handla så bakandet får bli en annan dag.

  • Nu planeras serier.
Vad jag planerar att baka. Bild till hör Yammie.

3, A book you love

Looking for Alaska, typ världens bästa bok ever! Haha det är definitivt min favvo bok och John Green min favvo författare. Jag rekommenderar boken starkt.

2, Something you feel strongly about

Det är många saker jag känner starkt för men det jag känner starkast för är nog alla rätt. 
 
För jag brinner väldigt för allas lika rätt, att ingen ska bli kränkt och att alla ska få samma möjligheter. Så fort någon ens försöker säga något annat så blir jag liksom set on fire.

Snöööö

Idag när jag vakna så var det snö ute!!!!! Tyvärr fanns det inge inne Uppsala men aja. 
Efter skolan så drog jag till biblan, fixade lite med skolarbete och så åkte jag till stallet. Ridningen gick hyfsat bra, bättre än jag trodde. Jag red min gullunge Werner, han är väldigt ung med väldit roliga att rida.
Så jävla snygga!!!

1, Five ways to win your heart

1. Va rolig. Det klassika, men en person med humor är det bästa som finns.
2. Va romantisk. Asså jag kanske aldrig haft kille men älskar fortfarande romantik så ja, det är ett stort plus.
3. SPELA INTE SVÅRFÅNGAD! För gör du det så kan jag lova att du inte kommer få mig.
4. Visa att du har en djupsida. Jag är jävligt svag för killar som är lite djupare, hahah.
5. Var ALLTID dig själv. Gör inte till dig för mig utan var dig själv, du skulle kunna få ändra på några dåliga saker om(nu tänker ja ta fram en klycha) jag gör då att du vill vara en bättre människa för DIN skull.
Eller så är du bara Zac Efron ;)

30 Day Challenge

Eftersom det har gått några dagar på denna månad och det är 31 dagar gör jag två idag och två imorgon och sedan som vanligt.

Önskelista

Önska mig inte så mycket iår då jag önskar mig två dyra saker och större chans att jag får det om det inte finns något annat på listan, hahah smart tjej. Iaf, Önskar mig en resa till England, renovering av mitt rum, 1Ds nya album och PEEEENGARR!!!!!

Lasergame

Idag har jag varit pepp på livet av ingen anledning alls egentligen, vilket är väldigt skönt då jag vart rätt så nere senaste tiden.
Men aja, först så var det power yoga som stod på schemat. Först tänkte jag att det inte riktigt var min grej men ändra mig sen för jag kände mig mer avslappnad och inte lika stel efter. 
På engelskan spelade vi teater som gick lite sådär men kändes okej ändå. Slutet av lektion gick åt till att spela lasergame med klassen. Första gången jag spela och jag tror jag var sämst av alla för jag hamna på jäkligt mycket minus, heheh.
Nu bilder det serier och fixa lite saker. 

Hello December


En av de bästa månaderna på året!!!



RSS 2.0