Last October

Skjorta - Gina Tricot || Linne - Fick av Hampus och Lovisa(H&M) || Boyfriend jeans - H&M (Blogg.se suger på att förminska bilder asså!)
 
Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har försökt mig på ett skolarbete som jag om och om igen försöker mig på men aldrig kommer vidare med den. Vid fyra-fem tiden kom mamma och pappa hem så då blev det middag och presenter. Har hållt på och lekt lite med mina nya prylar nu på kvällen.

Ellen är ju bara för underbar


Tell 'em that it's my birthday

Guess who's birthday it is?? Mine!!!!!!!!!!! Idag så kommer jag nog bara chilla, ikväll så ska min familj gratta mig då jag inte kände att gå upp vid 5 då mamma och pappa jobbar idag.
 
Tänkte bara berätta om ridningen igår. Vi var bara 2st när vi normalt är 6. Vi båda har lite problem med snabba hästar så de var det fick jobba med igår. Jag fick rida en häst jag aldrig ridit förr och jag trodde att jag skulle falla av ett stort antal gånger. Men det gick bättre än vad jag trodde.

Ont i halsen

Idag så har jag mest tränat och nördat HIMYM. Just nu är det även HIMYM på g men tror också jag ska sova snart då min hals gör så förfärligt ont.
 
HIMYM SPOILERS, säsong 7 avsnitt 10!! Hur man Robin vara så självisk????? Barney är ju så sjukt gullig och snäll och då är hon helt fruktansvärd mot honom. Barney är min favvokaraktär btw, he's awesome and legen- wait for it dary.

Depressing

Okej jag behöver hjälp... Jag ska fota bilder till ett skolprojekt och mitt ämne är deprimerad eller deprission. Så lite försalg till bilder jag kan fota? Har ni något annat ämne som ni har många bild förslag på får ni säga det med.

It's Friday but feels like Saturday

Medan alla andra börja sitt höstlov idag börja jag mitt igår. För på min skola har vi buffertdagar och eftersom jag var klar med alla skoluppgifter så var det enda jag behövde göra igår att åka in på mentorssamtal. 
 
Imorse så blev jag väckt av telefonen halv 9. De ringde om inställda mentorssamtal och de hade inte Veronicas kontaktuppgifter så de ringde mig så jag kunde ringa henne. Lite irriterande men aja. 
Idag har jag tränat vilket gick väldigt bra. Palnerna för ikväll innebär att sitta hemma och mysa.
 

Vill ha nu!!!

Det är 4 saker som jag verkligen vill ha nu.
 
1. USA Halloween.
Alltså, jag vill ha en "riktig" halloween. Att man går all in och sådant som typ i USA. Jag tycker att vi kan vara lite förtråkiga här i Sverige...
 
2. Snö!
Jag vill så sjukt gärna ha snö nuuuuuuuu. Jag fattar inte alla som inte vill ha snö. Liksom, visst det är kallt men det är fint, mysigt och as roligt att leka med. 
 
3. Naglar.
Jag vill ha långa snygga naglar vilket jag inte får då jag helt totalt suger på att sluta bita på mina. Några tips?
 
4. Sluta prata, börja göra.
Det här är vad jag suger mest på, jag är så sjukt duktig på att säga allt jag ska göra men sedan när det kommer till att faktiskt göra det så suger jag.
 

Breakfast

 
Idag så börjar jag inte förrän 12.35 så jag tog 1,5 timmes sovmorgon. Sedan gick jag upp och kollade på nya PLL. Nu blir det frukost och nya Awkward.

We dance around the kitchen in the refrigerator light

Snö. Det är vad jag vill ha nu! Men nej det snöar ÖVERALLT förutom här!!!!! Vi kommer dessutom få 12 plus här imorgon... JAG VILL HA SNÖ!!!
 
Idag så har jag varit i skolan i typ 40 minuter. Vi var på en konstutsällning och sedan fick vi sluta. Så hiiiimla skönt. Nu ska jag vila lite och kanske göra skolarbeten innan gymnastiken.
 

Stuart Edge

Kollade runt lite på youtube trots att det inte riktigt är min grej. Tycker inte youtube eller youtubers är speciellt roliga men den här killen var as rolig. Här är två videos som jag tyckte om :)

It's scary what a smile can hide

Idag sååååå var det först gymnastik och gud vad gymnasterna blivit duktiga. Jag har varit ledare för flera av dem när de inte ens kunde göra kullebyttor och nu kanstor del göra PIKERADE volter!!!!
Men efter gymnastiken blev det lunch och sedan åkte vi till min kusin som fyllde 1. Så sjukt gullig unge asså! Sedan hade Capser matc som de förlora.
Efter det har jag gjort, INGET!! haha. Eller jo jag fick reda på at vi att vi skulle ha Power och inte Ergonomi på idrotten imorgon. Men som tur har vi vår snygga vikare ;) hihihihihi

Good day!

Idag har faktiskt varit en rätt så bra dag.
För det första så är det ju freeeedag!!!!!!!!!!
På första lektionen var det litet diskussion och efter att en kille förolämpat min åsikt så blev jag lite "on fire" och diskuterade as mycket. Under den lektionen fick vi även veta resultatet på vårt matteprov och jag var 99.99999999999 % säker att jag skulle få ett F så när jag får tillbaka provet och det står C blev jag as lycklig och jätte lättad.
Fotografisk bild var också kul för jag börja äntligen fatta lite om vad vi höll på med. Sedan fick vi sluta tidigare vilket är ett stort plus.
Ännu en bra sak var att nästa vecka är det studiedag på fredagen och vi har mentorssamtal på Torsdagen och Fredagen och nu har jag lyckats fixa en tid på torsdagen så att jag får vara ledig på fredagen.
 
Jag kom nyss hem från min kusins innebandy match, tänkte först inte gå då jag var sjukt trött men jag gick ändå vilket var rätt så kul.

F så jäkla hårt

Första lektionen idag var matte där vi hade ett prov som jag antagligen kommer få F på. Men aja, eftersom vi inte har någon svensklärare just nu trodde vi att vi kanske skulle få sluta tidigare men nej. De hade fixat en vikare.
Efter skolan har jag bara kollat på HIMYM, hahah japp jag är lat.
 
Mitt mål!

Ridning

Idag så har jag haft en rätt så dålig dag, skolan gick väl okej. Efter så tänkte jag plugga till mitt matteprov men det hände inte. Sedan var det ridning som gick väldigt sådär. Fick även skolfotot som var sådär. Men jag beställde inte via datorn så ni får se mitt enskilda genom att jag ofta den med mobilen.
Nu blir det iaf att krypa upp i sängen med fika Grey's Anatomy och kanske New Girl och HIMYM.


Frukt och bär

Blir lite mer blogginlägg då jag inte vill plugga. Men eftersom jag pluggat så bra så har jag fixat frukt och bär som lite hjälp. Bytt även till glasögon, så himla skönt!!


Hemma

Nu är jag hemma från en lite längre dag har ätit och bytt om till mjukisbyxor. Egentligen så skulle jag till gymnastiken snart men måste plugga. Så nu är det matteplugg på schemat.


I wish I was a punk rocker

(SJUKT DÅLIG BILDKAVLITE BLOGG.SEs FEL!!!)
Converse - Turkiet || Jeans - H&M || Linne - Cubus || Skjorta - H&M || Mössa - H&M

When the head of state didn’t play guitar,
Not everybody drove a car,
When music really mattered and radio was king
When accountants didn’t have control
And the media couldn’t buy your soul
And computers were still scary and we didn’t know everything


Heeeeeeeej!!!!! 
Idag så har jag mest latat mig och kollat på HIMYM. Jag var även ute och fota lite, inte så många bra bilder menmen. Snart ska jag till min kusin och hans tjej för att de har inflyttningsfest. Det kommer antagligen bara bli smörgåstårta så åt lite lasange nyss, mums.

Mys

Heeeej!!! 
Idag så har skolan varit rätt så normal förutom att vi fick sluta tidigare då vi inte hade någon svenska. Men först blev vi tvungen att lyssna på någon som snacka om aktier. 
Väl hemma så har det blivit att slappa lite, göra skolarbete och en timmes PW med Charlie.

Nu blir det fika och LOL i sängen. Älskar den filmen så ses!



Mycket träning

Idag så har det blivit lite av en träningsdag. 
Imorse så hade vi idrott på Actic, det var första gången vi var där så det blev en lite omväg dit men vi hittade iaf och kom i tid. Där körde spinning, väldigt jobbigt trots att nu i efterhand tror jag att jag hade kunnat tagit i mer. Men iaf sedan blev det buss till skola och engelska. Vi har börjat läsa en sjukt bra bok.
När jag kom hem blev det mat och intervallträning. Nu väntar jag på Hampus som är ute och springer för vi ska köra ben när han kommer hem, när man kör med honom blir det as jobbigt men aja. Det är bra att jag tränar mycket idag så jag ätit en MASSA onyttigt idag.
 

Friiiiiiiiday

Gissa vad????? Det är fredag!!!!!!
 
Idag det fredag vilket är så jävla skönt. Idag började Verro i min klass(yay). Skolan gick på som vanligt, på samhällkunskapen hade vi någon föreläsning om ekonomi. Vårcentralen vi skolan firade typ 1 år så de fanns gratis bullar därinne så vi gick in dit och tog en varsin, hehe. På Fotografiska bilden blev jag kallad vädigt negativ av min lärare vilket jag helt ärligt kan hålla med om, tyvärr.
Efter så hängde jag med några från klassen innan jag drog hem, vilket var kul. Hemma så installera jag Sims 2 på Hampus dator då Sims 3 inte fungerar att installera av någon konstig anledning. Och nu vet jag varför jag inte spelat på länge, jag suger på Sims. Japp jag skrev det, jag suger helt jävla totalt på Sims.
Jag har även fixat och surfat lite på internet.
Till vänster ser ni låten Blurres Lines och till höger ser ni bilder från ett projekt för de som blivit våldtagna och vad våldtäcksmännen sa. Vissa kanske säger att det bara är en låt men fan heller. Jag har hört BARN sjunga den. Han praktiskt taget sjunger om hur han våldtar en tjej och folk anser att det är okej för att det är "bara en låt". Men det är inte bara en låt, det är en låt som borde bannlysas från världen och Robin Thicke borde låsas in.

The truth


Tredje Oktober Tvåtusentretton

Det är Toooooooorsadg idag. Vilket innebar matte(döda mig snälla) och sedan svenska. Men vi hade ingen svenska lärare så vi fick se en film som blev sämre och sämre för varje sekund. När vi vänta på bussen så tog impulsiva Johanna över så då blev det en smoothie och godis från Pressbyrån. Hemma satte jag mig vid datorn och lekte lite sedan tvingade jag mig själv att plugga liiiiite matte eftersom jag hoppat det de senaste dagarna.
 

Dagens outfit

(Överredigerade bilder p.g.a. att jag såg helt cp ut på bilderna)
 Skjorta - Gina Tricot || Linne - Cubus || Boyfriend jeans - H&M

My month

Det var meningen att jag skulle använda rubriken igår men glömde liksom att blogga, hehe. Men aja, nu ska jag förklara varför det är min månad(och ja det är väldigt nödvändigt att göra den onödvändiga förklaringen). Det är min månad för att denna månad fyller jag 16!!!!!! Tjoho och heja mig. Det är as irriterande att räkna sig själv som 16 men att tekniskt sätt inte vara 16.
 
Aja, min dag. Skolan var som vanlig. Vet ni jag har listat ut att 8 av mina 10 lektioner är lektioner som är helt okej. De enda jag avskyr är matte och naturkunskap. Efter ridningen så blev det hemfärd där jag satt mig vid datorn istället för att räkna matte, vet jag är 16 snart så nu får jag skärpa mig(!!!!!).
Sedan blev det ridning. Asså jag ÄLSKAR att rida, vissa onsdagar som är extra dåliga kan jag innan jag kommer till stallet känna ångest men väl där så är det helt underbart. Ridning är så kul och avslappnande. Om ni vill testa en sport, testa ridning!!! Det är AWESOME!!!!! Okej nu ska jag sluta tjata om det, btw det gick väldigt bra i stallet idag :D
Efter var jag en duktigt flicka och stretcha. Sedan blev det dusch, fooooood och skilda världar. Nu blir det bok och sooooooooooooova!!!!
Det är as kul att skriva många bokstäver(hihihii)!!
Jag borde även sluta skriva paranteser hela tiden, sorry!
Ibland vill jag bara ta första bästa flyg härifrån. 
 



RSS 2.0