Wishes


Tjo Breeeeeees

Tjo Breeeees!!! Idag drog jag med Mamma och små grabbarna till stan där vi handlade mat och hängde på Ikea och nu vet jag hur jag vill att mitt rum ska se utt :))

Baddag

Förlåt att jag inte bloggade igår. I fredags var ju jag och Adina på Lady Antebellum konsert och den konserten var min första någonsin och den var underbar!!! Jag och Adina hade ståplatser och vi stod typ mindre än typ meter från scenen.
Charles tog min hand och jag och Adina gjorde hjärtan med häderna och han log mot oss då. Alltså HELT UNDERBART!!! Eftersom jag itne hade med mig komeran så tog jag lite bilder med mobilen som kanske kommer senare. :))
 
Idag så var jag ner till Landbadet en stund och då bajsde en unge i mellan poolen så de som jobbade där fick hova upp det och annars har jag bara slappt.
 
Detta inlägg blev lite lång haha :)
Så snygg man är asså haha :))

Konsert

Idag runt tre ska jag dra till Adina där vi senare drar till Cirkus för ikväll blir det Lady A konsert. Tror inte jag tar med kameran för jag vet inte om man får ta med systemkamera in men kanske någon mobilkamera bild :))

Vetingetdagen

Tjo på er!!! Idag har jag ingen aning vad jag ska göra, vi får se det men nu ska jag iaf upp och frukost.
Random bild!

Boat

Just nu är jag var man nu är när man ska åka med viking line :) för vi ska åka till Åland och tillbaka. Idag är vädret underbart!!! Det kunde bli upp till 30 grader.


Fruktansvärt

Jasmine är en riktigt talangfull sångerska och när hon var tillsammans med Jinsu misshandlade han henne och det är det denna låt handlade om. I början så får man även se en video där hon tänkte göra en video till hennes fans men då kommer Jinsu och misshandlar henne. Man ser inte men man hör hennes skrik och det tycker jag är obehagligt.

Trött

Jag kom hem i fredagskväll men orkade inte blogga. Nu tänkte jag slänga in ett inlägg. Idag så ska jag se på LOL med Adina. På fredag ska jag gå på Lady Antebellum konsert med Adina. Haha :) Ni får bilder senare på set jag köpte under min resa till Göteborg.

Sommar outfits

 
Oufit 1: Gina Tricot, H&M och skopunkten
Outfit2: Gina tricot och skopunkten

Fakta som ni kanske inte visste om mig

- Jag tycker inte om stora sängar för känner mig så ensam så en del av min säng fylls ut av mjuka gossedjur.
- Jag ÄLSKAR choklad, speciellt Marabou.
Jordisar_207319536_large
- Jag tänker typ varenda dag på killarna från 1D.
- Jag älskar ridning för att då är det ända man tänker på ridningen och inte oroblemen i sitt liv.
- Mitt hår är oftast en enda röra.
Tumblr_lu1xjue9jo1qkpkfgo1_500_large
- Jag gillar halv långa linnen och shorts. :)
- Jag kan vara blyg när ja lär känna någon men sedan blir jag mig själv och mig själv är HELT galen.
- Jag kan ofta bara sätta mig och lyssna på musik när jag tycker livet är jobbigt.
Tumblr_m5pzqmg5om1rnyqjoo1_500_large
- Jag tänker någon gång i mitt liv bo i USA.
- Jag tänker kämpa för mina drömmar.

Just girly things


Why do you hate me, what have I done?

Jag tycker alla borde titta för detta är ju inte bara Harry. Utan detta händer MÅNGA kändisar och det är en sjukt dålig stil att göta så för att de har också känslor. För det vore ju inge kul om folk skrev/sa sådana saker till dig. Så tycker faktiskt alla borde titta på den.

Forever young

ÄLSKAR LÅTEN och den blir bara bättre när mina favvokillar sjunger den :))

Up All Night Tour USA bilder

Tidsinställt inlägg
Tänkte lägga upp lite bilder från allra sista upp all night tour. :)) Har ingen aning vad de gör på denna bild :)
Kan inte låta bli att tänka hur snygg han ser ut i Zayns kläder.
GRR...
Han är ju bara för underbar. :)
ÄLSKAR hans leende. :))
Naw...
En större helbild. Haha, mina underbara killar.

Kommentarer

Tidsinställt inlägg
Vet inte om ni ser vad det står för min dator är lite dum.  Men det står om 1D om någon undrar... Det står hur vissa så kallade "fans" glömmer Niall, Stavar Zayn fel, säger att de bara gillar Harry, att Louis inte kan sjunga och Liam är tråkig och det gör mig förbannad!!!!
Här ser man lite bättre vad det står.  Det hanldar här också om hur Niall och Louis blir ignorerade av managementet...

Niall ringer ett fan

ÄLSKAR DEN HÄR VIDEON MEN ÖNSKAR JAG VAR TJEJEN HAN PRATA MED!!!


Imorgon

Idag så har jag suttit vid datorn och varit ute på 2 promenader. Imorgon vet jag inte om det kommer bli någon bloggning för jag ska packa, jogga, styrketräna, kolla hur mycket pengar jag har på kortet, göra ett sista tidsinställt inlägg, försöka hinna planera musikvideo med Malin, Adina och Kicki och kanske något mer.

Nya kläder

I förrigår var jag till stan med familjen där vi bowlade. VI var även på stan där jag köpte ett linne och ett par solbrillor. Igår så fick jag hem ett par shorts som mamma beställt hem till mig :)
Solglasögon - New yorker 50:-
Linne - New yorker 99:-
Shorts - H&M

09:50

Hejsan på er!
Snart är klockan 10 och jag har precis vaknat. Haha rolig info. Idag kommer jag antagligen inte göra ett skit. Kul va? :)

Träningsdag

Idag gick jag upp 9 och gick ut och sprnag och efter frukosten så gick jag en och en halvtimmes promenad  med mamma. När jag kommit hem och ätit lunch så sätter man sig vid datorn och vräker i sig godis haha. Sedan har jag även vart hos Malin och Kicki där vi och Adina planerade för en musikvideo. :))

100712

Förlåt att jag inte bloggat men jag ha rinte hft tid eller lust så det har bara inte blivit av. Aja idag så fyller min bror år så då blev det tårta till frukost. Fett gott. Just nu är jag barnvakt och sedan tänkte jag ut och springa.
Haha en vinterbild mitt i sommaren :))

Öh...

Haha förlåt att jag inte bloggade igår men jag var in till stan badade och såg på film med Malin och Kicki. :)) Idag har jag bara njutit av sommaren för här i Sverige är vädret ofta sjukt dåligt ju :)) Nu ska jag antagligen se hp3 med Malin och Kicki, vi såg tvåan igår och ettan såg jag i skolan förr. Vill se alla den här sommaren. :))

Bada

Idag ska jag nog bada på en liten stund och bara slappa :))
När jag precis skaffat Intsagram förra året, exakt jag var före typ alla som nu bara "Jag har Instagram jag är så sjukt cool".

Obama sjunger What Makes You Beautiful

Den är SJUKT rolig :))

Bloggar sent

Förlåt att jag bloggar så sent men jag vill njuta lite av sommaren och så har vårt internet sugit idag. Men idag har jag inte gjort något speciellt.
Weheartit bild.

Day 23 - Something old

Bild från dagis <3 Jag är längst ner tredje från vänster :))

Godmorgon alla coolingar!

Idag vet jag inta riktigt vad jag ska göra. Kanske träna lite :))
Tycker att bilden är så SJUKT rolig. :)



RSS 2.0