Glad Valborg!


Jag tänkte bara kolla in och säga glad Valborg och godnatt! Jag skriver mer imorgon!

Lilllov

But what if he doesn't feel the same way for me!
 
Godkväll på er alla! Jag började min dag med ett nationellt prov i engelska. Vi gjorde skrivdelen vilket också är mitt första NP i gymnasiet. Ska jag vara helt ärlig så har engelska aldrig riktigt varit min grej men jag tror det gick bra för mig då det var lättare än vad jag trodde att det skulle vara.
Vi fick även sluta halv ett istället för halv två då vi började lektionen efter lunch tidigare. Väl hemma hann jag plugga och kolla på lite serier innan jag var nere på gymnastiken en liten stund. Efter gymnastiken så blev det kickboxning som vanligt även om träningen kanske inte var den vanligaste. Eftersom Veronica opererade sig igår så kunde hon inte göra allt så ibland så körde jag med Veronica som min partner, ibland vår tränare och ibland en står säck som hänger i taket. Men när träningen var slute var jag i alla fall trött vilket innebar att det tog bra. Träningen är helt underbar då den verkligen är som terapi för mig!

För att jag kan

1. Vem är din bästa vän? Min nallebjörn!
4. Vilket är ditt favoritnummer? 13!
5. Vad var det senaste du åt? Fiskpinnar
6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? En lysande gul och sen skulle jag rita på allt och alla, mohahaha
7. Hur är vädret just nu? soligt och varmt!!!
8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Camilla
11. Favorit TV-program? Eftersom jag inte ska göra världens längsta inlägg om en fråga så väljer jag att avstå från att svara. ;P
12. Har du några syskon? 3 brothers and 0 sisters
13. Längd? 162,7 och jag 7 är MYCKET viktigt!
14. Hårfärg? Brunett
15. Ögonfärg? Blå såklart
16. Använder du kontaktlinser? Är det när man har någon färg eller är det linser överhuvudtaget? hehe, bra koll här!
17. Favorit högtid? Julen för då får man mat och julklappar!!!!
18. Favorit månad? Juli, för det innebär sol och sommarlov!!
19. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? Jag råkar vara en riktigt crybaby så det händer typ hela tiden.
20. Vilken var den sensate filmen du såg? En ytterst bra fråga som jag själv inte kan svara på!
21. Favoritdag på året? Min födelsedag så klart, för om man struntar i det negativa att jag faktiskt bliräldre så är den ju perfekt. Jag får presenter och uppmärksamhet, kan det bli bättre???
22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Jag kan knappt prata med killar så det kanske besvarar frågan.
23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Frågar ni mig så skulle jag nog säga ja, frågar ni någon annan som sett mig göra det skulle det nog bli ett nej, heheh.
24. Kramar eller kyssar? Helst inget hehe, hej människofobi!
25. Choklad eller vanilj? Choklad såklart! Är det ens lagligt att säga vanilj?? :O
26. Har du tattueringar? Självklart man måste ju följa med trenderna!
27. Vad lyssnar du på just nu? Något program på Disney Channel som är på tv:n
28. Är du kär i någon kändis? Hallå jag är en tonårstjej, va tror du?
29. Vilka böcker läser du just nu? Just nu läser jag en Nattens hus bok som suuuuger as!
30. Piercingar? Öronen
31. Favorite movies? Hur många som helst menjag brukar säga Mean Girls eller Lejonkungen!
32. Ditt favoritfotbollslag? Det Zlatan är med i eller Sverige eller något sådant, I guess
33. Vad gör du just nu? bloggar och ska snart riiida!
34. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Saltade såååklart!
37. Hundar eller katter? Jag älskar båda men tror nästan stora hundar då små hundar och katter ofta är väldigt bitchiga.
38. Favoritblomma? Maskros med deras underbara gula färg som gärna kommer på hela kläderna!
39. Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? JAG? JAG som är så snäll och oskyldig! 
40. Har du en bästa kompis i det motsatta könet? Har inga kompisar, #swagtypellernågot
41. Har du älskat någon nångång? Älska, bitch please I'm a lone wolf
42. Vem vill du träffa just nu? Hästarna på Joneberg!
43. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Nej jag bara hänger med dem varje dag för att se cool ut!
44. Har du någon gång skjutit med en pistol? Hahaha, ingen som känner mig skulle aldrig låta mig hålla i en pistol. Jag skulle antagligen skjuta mig själv i foten eller någon annan
45. Gillar du att flyga med flygplan? Föredrar vingar men flygplan funkar också!
46. Höger eller vänster-hänt? Höger, som större delen av Sverige
47. Hur många kuddar sover du med? Olika, beror på VAR jag sover då jag sover på lite olika ställen men två eller tre och ibland så använder jag även min nalle, hehehe.
49. Lyssnar du på radio? I bilen
50. Är det någon på Tumblr som du vill dejta? Är dem inte rika kändisar så nej.

När knoppar brister

 
Här är vår kortfilm som vi gjorde. Jag tycker den blev rätt så bra trots att jag hittar några failar här och där men den vann i alla fall Bästa Ljud och Bästa Manliga Huvudroll.

27 April

Årets först mjukglass || Charlie fick också lite glasss!
 
Idag blev en tidig dag då jag gick upp halv åtta eftersom vi hade gymnastikuppvisning. Uppvisningen gick bra men tyvärr hade jag sprängande huvudvärk eftersom folk sprang runt och ropa och så höll min lins på att krångla.
Efter en liten försening och att jag hjälpt till att plocka undan kom jag hem lite innan 3. Då bytte jag om till shorts och satte mig i solen och fixade med lite olika grejer. Jag hade tyvärr inte tid att sola och koppla av men det ska tydligen bli dåligt väder den kommande veckan så jag tänkte njuta av solen medan den är här.
Nu på kvällen jag jag och familjen ner till Ica och köpte glass, sååå gott!

Fullt upp

Too bad this shit is true!
 
Idag så har jag haft fullt upp då jag började dagen med ett träningspass. Först så sprang jag en runda och fick min bästa tid, sedan körde jag ett hårt armpass och så blev det ordentligt med stretching, så jag var väldigt nöjd med mitt pass. Efter det gick jag till idrottshallen då vi hade genrep inför uppvisningen imorgon. Jag spenderade hela efter middagen i hallen och kom hem runt 7. Sedan har jag bara slappat och gjort ingenting.

Volontärmobilen

 
Hej! Det här är Eva på Siris konto. Jag har fått låna det för att säga två viktiga saker. 1: Siri är hyvens. 2: Bli Världsförälder på unicef.se och stötta deras arbete för barns rättigheter. Tack!  #hyvens #unicefsverige #selfie @unicefsverige
 
Unicef kämpar just nu för att få ut mobiler i de fattigare länderna så de kan registrera fler barn och sjukdommar. Blir man världsförälder så hjälper man Unicef med att bland annat få ut fler mobiltelefoner runtom i världen. Vill ni se när programledaren Jenny Strömstedt lånade ut sin mobil till människorna i Uganda så kan ni kolla in videon här under! 

 
Ps. Kom även ihåg att kolla på humorgalan 1 maj på tv4!

Kortfilmsfestivalen 2014

Två bilder från Instagram!
 
Godkväll alla! 
Min morgon blev lite stressig då jag vaknade 10-15 innan jag skulle gå till min buss men jag hann faktiskt trots att frukosten fick följa med på bussen. Sedan var det kortfilmsfestival. När vi kom dit blev vi fotade och så "minglade" vi lite innan det var dags att se kortfilmerna. Efter vi sett dem delade de ut olika priser vår film vann bästa ljud, jag var verkligen inte beredd på det så jag blev tvungen att dubbel kolla med Adina att det var vår film dem sagt innan vi gick fram, hehe. Vår huvudroll vann än för bästa manliga huvudroll så det blev en bra kortfilmsfestival. 
Efter det åt vi på MAX innan vi åkte till skolan där vi fick en uppgift och sedan fick vi åka hem. Jag kom hem vid två sedan dess har jag gjort nästintill ingenting förutom att ta en promenad med mamma och Charlie.

Morgon

Klänning - H&M || Skor - Skopunkten(tror jag)
 
Godmorgon allihopa! Idag så ska jag på kortfilmsfestival och detta är min fina outfit, jag drog med Hampus ut för att han skulle fota. Det här klänningen köpte jag i sista stund i onsdags men jag äääälskar den! Skorna däremot är snart ett år gamla men de är min enda högklackade skor så de fick duga. Jag är faktiskt sjukt peppad på att få gå på min första kortfilmsfestival, byebye!

Torsdag

 
Hejsan hoppsan fallerallera när Johanna kommer ska varenda läsare va glad!
Idag började jag dagen med en frukost i skolan, jag har inte varit så duktig med bloggandet den här veckan men vi har haft hälsovecka för alla ettor i skolan så de har serverat frukost åt oss men jag har ätit hemma tisdag och onsdag men idag kände jag för att äta i skolan. Efter de fick vi lyssna på två föreläsningar, bland annat av Fråga Olle killen. Sedan fixade vi grejer inför kortfilmsfestivalen imorgon en stund på Engelskan. Så det har helt enkelt varit en rätt så slappdag.
På kvällen nu har jag ju haft kickboxningsträning och nu ska jag äta kvällsfika innan jag ska sova. IMORGON ÄR DET KORTFILMSFESTIVALEN!!!! Önska mig lycka till!

Annandag Påsk

Gud vad skönt det var att vara ledig idag asså! Först så sov jag ut ordentligt sedan så åt jag frukost och solade med en bok utomhus. Jag älskar vädret så jäkla mycket! Är det såhär bra väder imorgon så kanske det blir shorts som gäller till skolan. Men jag har i alla fall fått rätt så mycket gjort idag då jag tog en joggningrunda, så jävla jobbigt, och körde sen ett litet gympass. Sedan så har jag även pluggat, bloggat och ätit i mängder, för ni vet när man gjort mycket man måste äta mycket också. 
 
Nu ska jag äta lite mer påskgodis innan det blir sovdags!

Troubled

 
I don't look at her like she's a bad girl. She just misunderstood sometimes, she's a little troubled, she's a little dysfunctional. She's a survivor.

Påskdagen

De här var de enda som ville ställa upp på bild, farmor och farfars hund Wilma och min två söta kusiner.

Idag blev jag väckt av pappa eftersom han verkar tycka att det är jätte kul att gå och väcka folk. Men iaf efter jag ätit frukost och duschat drog vi till min farmor och farfar för att fira påsk med dem och min moster och hennes familj. Det var väldigt mysigt, vi åt ingen påskmat som tur var eftersom vi åt det igår. Jag lekte med min kusin på mitten bild hyfsat mycket trots det faktum att han är lite rädd för mig och så solade jag då värdet var UNDERBART. Jag ångra mig faktiskt lite att jag inte tog shorts men ni vet, svarta jeans är ju inte heller helt fel.
 
Nu på kvällen blev det promenad med mamma och Charlie och en massa godisätande.

Glad Påsk

 
Glad Påsk på er alla! Jag blev uppdragen ur min säng vid tjugo i nio imorse för att leta rätt på mitt påskägg. Som tur så hittade jag det direkt, pappa som trodde att han var så listig haha. Sedan har jag även målat lite ägg. Nu ska jag byta om och ut och fota lite kanske. Vid tre ska jag till min moster för att fira påsk med liten del av min mammas släkt.

I figured it out from black and white

Inte deras bästa men fortfarande sååå bra. Jag tycker den är cool och ÄLSKAR slutet. Den är enkel och bara så himla bra. Och Liams skägg, sooo hot!

Och så var det långfredag. Jag hade tänkt gå ut och fota med Adina men värdet har inte varit speciellt bra tyvärr. Så istället så har jag gjort nästintill ingenting förutom varit ute med Charlie, heheheheh. Nu håller jag tummarna för Kenza på Let's Dance!

Kids React

Hittade den här på Idas blogg, så himla rolig!!!

Onsdag

Man blir lite sentimental när man precis läst en bok och sitter och väntar på att nästa ska komma ut!!!
 
Ja det var några dagar sedan jag skrev, hehe. Men jag hade tänkt att skriva varje dag precis innan jag skulle sova men jag har glömt det hela tiden. 
Aja idag så sov jag länge för en gångs skull och sedan låg jag kvar i sängen yttligare en timme. Sen åt jag frukost och gjorde iordning mig innan jag drog till Adina för att hjälpa henne med ett skolprojekt, japp det är bara att skicka priset för världens as grymmaste kompis till mig. 
 
På kvällen så tränade jag, det gick lite sådär men sådant är livet ibland. Nu ska jag hänga lite mer vid min dator innan jag ska sooova.

Godmorgon eller?

 
Godmorgon, om man fortfarande kan säga det. Idag har jag hittills inte gjort något och jag har heller inget planerat för resten av dagen. Jag tänkte berätta lite om gårdagen då jag var för trött för att göra det igår.
 
Det blev en väldigt tidig morgon då vi skulle till Avesta. Tävlingen gick bra, vi fick silver och jag är så jäkla stolt över mina älskade gymnaster. För det första så fick vi ju en medalj men sedan så fick dem dessutom höga poäng på matta, antagligen de högsta som vår förening fått. Trots att vår förening är rätt så liten så tycker jag att dem är så jäkla duktiga.
När jag kom hem hann jag ligga i soffan i någon minut innan jag fick byta om för att åka till Västerås där jag såg på en av Caspers matcher i en cup och hälsade på pappas gammla kompis. Jag kom hem väldigt sent så var så jäkla trött.

Uppe med tuppen

 
Godmorgon alla fina! Antagligen sover de flesta just nu eftersom att klockan inte ens är 5 men själv sitter jag och äter min frukost för att snart dra till Avesta. Jag har sovit så himla dåligt inatt för att jag var rädd att jag inte skulle höra alarmet och missa att gå upp så jag är fortfarande förfärligt trött.

Påsklooov!

GAAAMMMAL BIILD!
 
Nu är det påsklov!!!!! Så jäkla skönt asså! Dagen över huvudtaget har varit skönt, skolan var lätt, vi fick sluta tidigare och sedan har jag duschat och fixat för imorgon. Imorgon ska jag på gymnastik tävling med mina älskade gymnaster i Avesta. Jag måste upp 4.20 så jag borde VERKLIGEN lägga mig nu, hehe. Aja, godnatt på er alla underbara männsikor <3

Studiedag

 
Idag så hade jag studiedag. Jag bestämde mig för att sova ut men vaknade halv nio och jag var helt utvilad för första gången på månader. Men jag vaknade i alla fall i tid så att jag följde med mamma till stan där vi handla mat och åt lunch. När jag kom hem träna jag och gick till tandläkaren. Min tandläkare förstod tydligen inte att om man pickar med en vas nålgrejs på tandköttet så kommer det att börja blöda. Sedan har jag lyckats trycka in liiite plugg också haha. Nu blir det att vara onyttig och bara chilla.

Så jäkla vacker!


Måndag eller Onsdag?

Eds nya låt, LOVE IT!!!!
 
Hej på eeeeer! Har ni inte lyssnat på Eds nya låt lyssna här ovan!!! Idag har egentligen varit en vanlig skoldag, vi prata lite om nationella på svenskan och jag tycker temat låter en aning svårt så nu blev jag lite nervös. Men jag har iaf trott hela dagen att det varit onsdag då jag har bytt dag när jag rider från onsdagar till måndagar så det blir lite ihop blandat i min hjärna. Ridningen gick lite sådär, jag red Werner vilket brukar gå hyfsat bra men idag så gick det inte så bra som jag hoppats på tyvärr.
Nu kollar jag på Eds live stream, love that boy! Sedan ska jag nog sova, beror på hur lång live streamen är.

Sunday Funday

 
Idag så fick jag sovmorgon eftersom gymnastiken var igår. Det var underbart skönt med att få sova ut. När jag vakna gick jag upp och åt frukost. Sedan så övningkörde jag, först med mamma sedan med pappa. De gånger innan har jag bara kört på en liten väg fram och tillbaka men idag körde jag runt här där jag bor och så fråga mamma om jag ville åka på 288an men då fega jag ur haha. Det är har skett lite plugg, inte så mycket men jag har heller inte super mycket i skolan just nu som tur är. På eftermiddagen åkte vi en liten stund till min älskade kusin och firade henne, tror hon fyller 21. Stor koll jag har asså!
 
Nu ska jag se om jag lyckas plugga något mer eller om jag bara ska göra något kul, haha.

Jag känner bara ett så stort sug efter att resa

 
Bilder från weheartit!

Going to take more, to pull me under

 
Jag hade en liten sovmorgon imorse då jag hade gymnastik idag eftersom hallen är upptagen imorgon och jag går upp tidigare när jag tränar på lördagar. Efter gymnastiken så körde jag en kort PW och så har jag chillat. Just nu kollar jag på Grown ups 2 med mamma. Den är väl okej, det bästa med den är att snyggingen Taylor Lautner var med!

Så våldtäkt är lagligt nu?

 
Jag håller helt med den här videon, en av de största debatterna just nu är ju skolan och betygsystem när den egentligen borde vara om vår urusla lagstiftning om våldtäkt. För just nu är det såååå många som blir våldtagna och våldtäktsmannen blir inte fällda. Jag har liksom läst om en kille som blev fälld för våldtäkt för att han låg med en tjej som var 14 när han var 17. Hon ville liksom ligga med honom och ja det var korkat att inte kolla upp hur gammal hon var men kom igen våldtäkt, jag vill liksom spy på allt det här. 
 
Det var en man som erkände på ett förhör att han haft sex med en tjej mot hennes vilja men eftersom hans advokat inte var med på förhöret så gills inte hans erkänande. Han sa liksom att han gjort det, vafan spelar det för roll var hans jävla advokat var! Juste, jag antar att ni alla hört om killen som sköt en tjej i huvudet med en soft airgun och sedan tvingade till sig oralsex. Han friades ju eftersom han inte visste att hon gjorde det under hot. Kom igen! Han är 16 år och hade precis skjutit henne med en soft airgun(och riktade den fortfarande mot hennes huvud), hur fan kan han inte veta att hon gör det under hot. Jo enligt rätten var det för att det var en lek, gud vilken rolig lek asså! Eller 21-åringen som var så full att hon föll ihop flera gånger på gatan och sedan blev våldtagen av en 46-åring. Han friades sen för att han kanske inte visste hur påverkad hon var. Asså kom igen! Hon kunde inte ens stå, nej men hon är säkert jätte nykter. Han hade dessutom låst in henne och tagit hennes telefon när hon vakna upp.
 
Ser ni hur sjukt allt det här är eller? Människor blir våldtagna men ändå blir våldtäksmännen inte fällda. Vill ni veta vad det här lär människor. Det lär tjejer att man inte får vara ute länge, man får inte ha sin super snygga korta klänning, man får inte vara fri! Det lär män att om en tjej är ute när det är mörkt eller har på sig "inbjudande" kläder, eller att du bara känner för det så är det helt okej att tvinga henne till sex, man lär dem att de kan knulla vem de vill när de vill utan att det har några konsekvenser. Men det kanske är något positivt? Nu kan ju jag gå och knulla vem jag vill mot personens vilja för jag kan ju liksom inte förstå att han inte vill. Alla människor över har varit gamla nog att veta vad som är rätt och fel och ändå så blir dem inte fällda.
 
Jag själv är helt ärligt väldigt rädd av att vara ute själv när det är mörkt. Just för att då kan vad som helst hända och det är stor chans att jag inte kommer får rättvisa sedan. Ni som våldtar, tänk om ni får barn. Tänk att samma sak ni gjort kan någon göra mot dem, men räkna inte då med att dem åker dit om inte ni gör det. Jag är trött på att vara rädd för att vara ute när det är mörkt, INGEN borde behöva känna rädsla för att vara ute när det är mörkt. Kom ihåg det!

Last Friday night I think we broke the law, always say we're gonna stop

 
Under skolan idag har jag varit lite trumpen då jag först inte fick biljetter till Ed Sheeran då dem sålde ut sjukt snabbt men efter skolan sken solen så underbart så köpte en glass på halva priset och fick även med mig Adina på det. Då gick mitt humör upp och sedan skrev min kompis att de uppgraderat Ed till Globen och skulle släppa fler biljetter. Så nu har jag as bra sittplatser och jag tycker att det är väldigt skönt att ha sittplaster. Aja, det har faktiskt även blivit en aning plugg nu på kvällen menmen. Nu måste jag sova då det blir en tidig morgon imorgon.

Ed Sheeran

 
GISSA VAAAAD!!!!!!!!!! Jag ska se Ed Sheeran 12 November. Jag är så sjukt jäkla taggad trots att det är så långt kvar. Först när de släppte biljetterna fick jag inga men sedan uppgraderade de ju till Globen och då fick jag mina älskade biljetter. Åhhhhh... det kommer bli helt jäkla awesome!

The girl in the dress cried the whole way home

Min gamla klass <3
 
God kväll alla vackra därute! Idag så började jag dagen med Digitalt Skapande istället för Sam då vi har bytt de lektionerna. Jag jobbade inte speciellt mycket under Digitalt Skapande då vi ska börja med ett slutprojekt och jag har alltid jätte svårt att komma igång. 
 
Efter skolan så har jag hållt på att fixa och trixa, kollat serier och självklart kickboxning. Asså, kickboxning är as kul och ibland förbannat jobbigt. Men jag rekommenderar det verkligen.
 
Nu ska jag läsa innan jag måste sova. Juste... IMORGON ÄR DET FREDAG!

Bra film tips

Rätt så dålig kvalite på videon.
 
Matt Buckner blir utsparkad från journalistlinjen på Harvard när man hittar rumskamraten Jeremy Van Holdens droger bland Matts tillhörigheter. Matt bestämmer sig då för att hälsa på sin syster Shannon Dunham som lever i London tillsammans med sin man Steve Dunham och deras son Ben.

I London träffar Matt på Steves lillebror Pete Dunham som är en trogen anhängare av fotbollslaget West Ham United och även ledare i deras huliganfirma GSE (Green Street Elite). Matt blir indragen i huliganvärlden som är fylld av slagsmål, hämnd och gemenskap och en helt ny värld öppnas för den annars så välartade Matt.

 

Jag trodde helt ärligt att den här filmen skulle suga men den är faktiskt rätt så bra och spännande.

 

 
Billy McMahon och Nick Campbell får sparken från sina säljarjobb på grund av sina svårigheter att anpassa sig till det nya digitala samhället. De bestämmer sig att trots detta att söka ett traineeprogram på IT-företaget Google. Mot alla odds lyckas de ta sig in på programmet, men klarar de av att avsluta det?
 
Bra och rolig film och så är Dylan O'brien också med vilket alltid är STORT plus.
 
 
Jamie, en ung kvinnlig headhunter från New York, och art directorn Dylan från Los Angeles börjar lära känna varandra när Dylan får ett jobberbjudande i New York. De blir kompisar och efter ett tag bestämmer de sig för att bli sexpartners, men det blir mer komplicerat än de tänkt sig.

Det här är en väldigt rolig och romantisk film. Den är en aning tjejig men ändå sjukt bra!

Be My Forever

Idag så släppte ju as grymma Christina Perri sitt album och en av låtarna är en duett med Ed Sheeran. Jag tycker låten så himla bra och de fastnar väldigt lätt på hjärnan.

To Die For

 
Hej alla! Jag vet att jag itne har så många läsare men eftersom ni är så as gryma ändå så har jag en liiten överraskning. Sommaren närmar sig ju och då kanske man vill handla hem en bikini i tid. Och om ni köper en bikini på To Die For och väljer att betala med Klarna så kan ni få 50 kronor rabbt på ett set eller en del. Ni skriver bara in "Johanna Blogg Rabatt 50" när ni handlar så drar de av 50 kronor på fakturan. Rabatten gäller i en vecka.



RSS 2.0