Bra film tips

Rätt så dålig kvalite på videon.
 
Matt Buckner blir utsparkad från journalistlinjen på Harvard när man hittar rumskamraten Jeremy Van Holdens droger bland Matts tillhörigheter. Matt bestämmer sig då för att hälsa på sin syster Shannon Dunham som lever i London tillsammans med sin man Steve Dunham och deras son Ben.

I London träffar Matt på Steves lillebror Pete Dunham som är en trogen anhängare av fotbollslaget West Ham United och även ledare i deras huliganfirma GSE (Green Street Elite). Matt blir indragen i huliganvärlden som är fylld av slagsmål, hämnd och gemenskap och en helt ny värld öppnas för den annars så välartade Matt.

 

Jag trodde helt ärligt att den här filmen skulle suga men den är faktiskt rätt så bra och spännande.

 

 
Billy McMahon och Nick Campbell får sparken från sina säljarjobb på grund av sina svårigheter att anpassa sig till det nya digitala samhället. De bestämmer sig att trots detta att söka ett traineeprogram på IT-företaget Google. Mot alla odds lyckas de ta sig in på programmet, men klarar de av att avsluta det?
 
Bra och rolig film och så är Dylan O'brien också med vilket alltid är STORT plus.
 
 
Jamie, en ung kvinnlig headhunter från New York, och art directorn Dylan från Los Angeles börjar lära känna varandra när Dylan får ett jobberbjudande i New York. De blir kompisar och efter ett tag bestämmer de sig för att bli sexpartners, men det blir mer komplicerat än de tänkt sig.

Det här är en väldigt rolig och romantisk film. Den är en aning tjejig men ändå sjukt bra!

Kommentarer
Design bye- Emma

Kommentera inlägget här:

Så vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser)

URL/Bloggadress:

Skriv något roligt:

Trackback


RSS 2.0